0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα.Ειμαι σχεδον νεα στο επαγγελμα κανω φροντιστηρια και πδσ 4 χρονια.Εχω 8,2 μορια και πολλεσ αποριεσ!Ηβασικοτερη ειναι αν συνεχισω να εχω 10 ωρεσ την εβδομαδα ποτε θα μπορεσω να μπω αναπληρωτρια?Να φανταστειται ποσο ασχετη ειμαι με εχουν καλεσει 2 φορεσ οεωμισθιια και προτιμησα πδσ επειδη μου εδιναν τισ ιδιεσ ωρεσ.Ασεπ δεν εχω δωσει ακομη.Λεω να βαλω τα δυνατα μου στον επομενο
μενω σητν ακρη του κοσμου οποτε και κανεισ δεν κανει τα χαρτια του για πδσ παρα μονο εγω που εχω συνηθισει να εχω καραβι μια φορα την εβδομαδα και αωυπαρκτουσ γιατρουσ.ευχαριστω πολυ για τισ καλοπροαιρετεσ απαντησεισ σασ.
Παράθεση από: vasok στις Ιουλίου 31, 2009, 09:21:50 pmμενω σητν ακρη του κοσμου οποτε και κανεισ δεν κανει τα χαρτια του για πδσ παρα μονο εγω που εχω συνηθισει να εχω καραβι μια φορα την εβδομαδα και αωυπαρκτουσ γιατρουσ.ευχαριστω πολυ για τισ καλοπροαιρετεσ απαντησεισ σασ.Φαντάσου έναν , να μπαίνει σε ένα καφενείο του Περάματος γεμάτο εργάτες που κάνουν 10 μεροκάματα τον μήνα.Αρχίζει λοιπόν να λέει ότι δουλεύει πάρα πολύ κάθε μέρα και να ρωτάει πότε δικαιούται προαγωγή.Ε !! Καποιοι θερμόαιμοι σίγουρα θα το πλακώσουν στις φάπες χωρίς να το διερευνήσουν πρώτα.Λοιπόν , κάπως έτσι την πάτησες και εσύ.Το μύνημά σου έκανε έναν σχετικό "κρότο" και αν παρακολουθήσεις καλά το PDE θα καταλάβεις γιατί.Ομολογώ ότι το μύνημά μου είχε μια δόση ειρωνείας και εφόσον μένεις σε άγωνη γραμμή και δικαιολογείται αυτό που λες με την ΠΔΣ ,τότε σου οφείλω μια συγνώμη.Με την ορομισθία όμως ,ίσως υπάρχει θέμα.Απ'όσο ξέρω με 8 μόρια είναι δύσκολο να σε καλέσουν ,πόσο μάλλον 2 φορές.Υπάρχουν άνθρωποι με 16-17 μόρια (και 2-3 επιτυχίες ΑΣΕΠ) που θα πήγαιναν και στου "διαόλου το κέρατο" ωρομίσθιοι ώστε να μαζέψουν καμία εικοσαριά μόρια σύνολο και να έχουν ελπίδα για αναπλήρωση.