0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα κ από μένα! Αναρωτιέμαι αν στους καινούριους πίνακες θα διορθώσουν το λάθος τους κ' θα μου βάλουν τα 7.82 μόρια που μου έφαγαν (δέν προσμέτρησαν τα μόρια του προηγούμενου ΑΣΕΠ...)!!! 'Εχω τηλεφωνήσει 3 φορές στο Υπουργείο κ' μου είπαν ότι το θέμα μου θα διορθωθεί οπωσδήποτε στην επόμενη ενημέρωση των πινάκων!!! Παιδιά μ'έχει κουράσει όλη αυτή η τρέλα.......Φέτος λέω να αλλάξω τελείως επάγγελμα δεν αντέχω άλλο...........
Παράθεση από: adioristi78 στις Αυγούστου 27, 2009, 11:09:50 amΚαλημέρα κ από μένα! Αναρωτιέμαι αν στους καινούριους πίνακες θα διορθώσουν το λάθος τους κ' θα μου βάλουν τα 7.82 μόρια που μου έφαγαν (δέν προσμέτρησαν τα μόρια του προηγούμενου ΑΣΕΠ...)!!! 'Εχω τηλεφωνήσει 3 φορές στο Υπουργείο κ' μου είπαν ότι το θέμα μου θα διορθωθεί οπωσδήποτε στην επόμενη ενημέρωση των πινάκων!!! Παιδιά μ'έχει κουράσει όλη αυτή η τρέλα.......Φέτος λέω να αλλάξω τελείως επάγγελμα δεν αντέχω άλλο...........Μην απογοητεύεσαι έτσι. Όλοι λίγο πολύ έτσι ήμασταν ή είμαστε ακόμα. Ταλαιπωρία, άγχος, αβεβαιότητα και πολλές φορές φτάσαμε να πούμε αυτό που λες εσύ τώρα. Όμως δεν τα παρατάμε γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Ίσως είμαι υπερβολικά αισιόδοξη τις περισσότερες φορές αλλά αυτή μου η αισιοδοξία με βοήθησε να τα βγάλω πέρα. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ! Γιατί, μήπως εγώ δεν αγαπώ τη διδασκαλία;;;; Απλά με θλίβει το γεγονός ότι μπαίνω στα 31, κ' λόγω οικονομικών δυσκολιών από τα ψίχουλα τόσα χρόνια στα φροντιστήρια δεν κατάφερα ποτέ να μείνω μόνη μου κ' αισθάνομαι άσχημα όταν έρχονται στιγμές που πρέπει να με στηρίξουν οικονομικά οι γονείς μου......Τα ιδιαίτερα, πάλι, δεν είναι ποτέ κάτι σταθερό. Τη μια χρονιά έχεις 10, την επόμενη 2-3....Εκτός αυτού, το επάγγελμά μας έχει καταντήσει αντικείμενο χλευασμού...Σχόλια του στυλ "Τρέχεις από το πρωι μέχρι το βράδυ σαν τον
Εδω http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item235