*

Αποστολέας Θέμα: πε06 πινακας αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 111634 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος adioristi78

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: πε06 πινακας αναπληρωτων
« Απάντηση #168 στις: Αυγούστου 27, 2009, 11:09:50 am »
Καλημέρα κ από μένα! Αναρωτιέμαι αν στους καινούριους πίνακες θα διορθώσουν το λάθος τους κ' θα μου βάλουν τα 7.82 μόρια που μου έφαγαν (δέν προσμέτρησαν τα μόρια του προηγούμενου ΑΣΕΠ...)!!! 'Εχω τηλεφωνήσει 3 φορές στο Υπουργείο κ' μου είπαν ότι το θέμα μου θα διορθωθεί οπωσδήποτε στην επόμενη ενημέρωση των πινάκων!!! Παιδιά μ'έχει κουράσει όλη αυτή η τρέλα.......Φέτος λέω να αλλάξω τελείως επάγγελμα δεν αντέχω άλλο...........

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:54:55 »

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Αυγούστου 27, 2009, 11:11:33 am »
έχεις απόλυτο δίκιο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #170 στις: Αυγούστου 27, 2009, 11:22:02 am »
Καλημέρα κ από μένα! Αναρωτιέμαι αν στους καινούριους πίνακες θα διορθώσουν το λάθος τους κ' θα μου βάλουν τα 7.82 μόρια που μου έφαγαν (δέν προσμέτρησαν τα μόρια του προηγούμενου ΑΣΕΠ...)!!! 'Εχω τηλεφωνήσει 3 φορές στο Υπουργείο κ' μου είπαν ότι το θέμα μου θα διορθωθεί οπωσδήποτε στην επόμενη ενημέρωση των πινάκων!!! Παιδιά μ'έχει κουράσει όλη αυτή η τρέλα.......Φέτος λέω να αλλάξω τελείως επάγγελμα δεν αντέχω άλλο...........

Μην απογοητεύεσαι έτσι. Όλοι λίγο πολύ έτσι ήμασταν ή είμαστε ακόμα. Ταλαιπωρία, άγχος, αβεβαιότητα και πολλές φορές φτάσαμε να πούμε αυτό που λες εσύ τώρα. Όμως δεν τα παρατάμε γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Ίσως είμαι υπερβολικά αισιόδοξη τις περισσότερες φορές αλλά αυτή μου η αισιοδοξία με βοήθησε να τα βγάλω πέρα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!
 :D ;)
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Αυγούστου 27, 2009, 11:24:33 am »
σωστή.................................................................

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:54:55 »

Αποσυνδεδεμένος adioristi78

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Αυγούστου 27, 2009, 12:36:54 pm »

Μην απογοητεύεσαι έτσι. Όλοι λίγο πολύ έτσι ήμασταν ή είμαστε ακόμα. Ταλαιπωρία, άγχος, αβεβαιότητα και πολλές φορές φτάσαμε να πούμε αυτό που λες εσύ τώρα. Όμως δεν τα παρατάμε γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Ίσως είμαι υπερβολικά αισιόδοξη τις περισσότερες φορές αλλά αυτή μου η αισιοδοξία με βοήθησε να τα βγάλω πέρα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!
 :D
Γιατί, μήπως εγώ δεν αγαπώ τη διδασκαλία;;;; Απλά με θλίβει το γεγονός ότι μπαίνω στα 31, κ' λόγω οικονομικών δυσκολιών από τα ψίχουλα τόσα χρόνια στα φροντιστήρια δεν κατάφερα ποτέ να μείνω μόνη μου κ' αισθάνομαι άσχημα όταν έρχονται στιγμές που πρέπει να με στηρίξουν οικονομικά οι γονείς μου......Τα ιδιαίτερα, πάλι, δεν είναι ποτέ κάτι σταθερό. Τη μια χρονιά έχεις 10, την επόμενη 2-3....Εκτός αυτού, το επάγγελμά μας έχει καταντήσει αντικείμενο χλευασμού...Σχόλια του στυλ "Τρέχεις από το πρωι μέχρι το βράδυ σαν τον

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #173 στις: Αυγούστου 27, 2009, 12:54:14 pm »
Πίστεψε με ξέρω πως νιώθεις. Κι εγώ δεν είμαι πιτσιρίκα που μόλις τελείωσε τη σχολή και δεν έχει προλάβει ακόμα να αγχωθεί, αν και πιστεύω με αυτά που γίνονται από τις σχολές πλεον βγαίνουν αγχωμένοι για το τι θα τους ξημερώσει η επόμενη μέρα. Είμαι 34 χρονών, παντρεμένη, με ένα κοριτσακι 7 χρονών. Κάθε χρόνο δεν ήξερα τι να περιμένω. Έτρεχα κι εγώ με ωρομισθία και ιδιαίτερα κι έπρεπε να διαβάσω και για τον ΑΣΕΠ. Φέτος με την πέμπτη φορά που έδωσα είμαι στους διοριστέους. Και πίστεψε με σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω, αν όχι για τίποτα άλλο παρα μόνο γιατί έχω χάσει αρκετό χρόνο που θα μπορούσα να περάσω με τη μικρή. Θα μπορούσα να μπω στο χώρο του συζύγου μου που για τον ιδιωτικό τομέα θεωρείται από τις καλύτερες δουλειές, όμως ξέρω οτι τίποτα άλλο δεν θα με γέμιζε περισσότερο απο το να είμαι κοντά σε παιδιά και να διδάσκω. Κι εμένα με στήριξαν οικονομικά οι γονείς μου και μετά ο σύζυγος και ήταν δύσκολο γιατί από μικρή που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα ήθελα να είμαι ανεξάρτητη. Όμως ξέρω οτι την αξίζω αυτή τη στήριξη γιατί δεν τεμπελιάζω, δεν επαναπαύομαι. Τρέχω και όσο μπορώ θα συνεχίσω να τρέχω
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Αυγούστου 27, 2009, 01:09:10 pm »
Εδω

http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item235

Αυτός ο πίνακας δεν μου ανοίγει καθόλου, συνεχώς λέει δεν αποκρίνεται. Τι να κάνω?? Έχω το rar.
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Αυγούστου 27, 2009, 03:25:06 pm »
Αποκρίνεται, αλλά όταν ανοίγει δε βγαίνει νόημα αυτό που βγάζει.
Και ακόμα και όταν πάω να το ανοίξω με Excel τα ίδια βγάζει.
Μπράβο στη Σμαρώ που έκατσε και έκανε όλη αυτή τη προσπάθεια, πάντως.
όπως και να έχει το θέμα είναι τελικά τί θα βγάλει το υπουργείο, και οχι τί βγάζουμε εμείς.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος woolf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Αυγούστου 27, 2009, 06:37:05 pm »
Ξερει κανεις ποσες θεσεις αναπληρωτων εγκριθηκαν για ΠΕ 06? Εχω ακουσει (γιατι ειμαι διακοπες και δεν πολυασχολουμαι) για 103 Αθμια και 229

Αποσυνδεδεμένος Pacha82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Αυγούστου 27, 2009, 06:48:21 pm »
Που το ακουσες αυτο??Αν ειναι τοσο μεγαλος ο αριθμος θα ειμαστε τρισευτυχισμενοι!!!!!Μακαρι!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος woolf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Αυγούστου 27, 2009, 06:56:51 pm »
Συγνωμη λαθος!!!!!!!!!!! Ετσι μου ειπαν πως διαβασαν στο alfavita αλλα τελικα εκαναν λαθος!! Αυτες ηταν παλοιες θεσεις μονιμων εκπαιδευτικων !Απλως ελεγε πως εγκριθηκαν 9000 θεσεις αναπληρωτων και νομιζαν πως οι θεσεις που αναφερονται παρακατω ειναι αυτες των αναπληρωτων. Αληθεια, θα μπορεσουμε να μαθουμε ποσους θα καλεσουν? Υπαρχει καποια εκτιμηση??

Αποσυνδεδεμένος sweet dream

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Αυγούστου 28, 2009, 12:53:59 pm »
smarw bravo gia th duskolh douleia ths ekatharishs tou pinaka. shmera ton anoiksa k go k eida oti eimai mesa stous 500 protous. elpizo toulaxiston na me paroun oromisthia kapou konta giati den exo aftokinhto k de mporo allo me ta yperastika...efxomai kalh epityxia se olous k na mhn anhshxoume.
'Education is what survives when what has been learned has been forgotten.'
B. F. Skinner

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Αυγούστου 28, 2009, 03:20:03 pm »
στους άλλους κλάδους συζητάν το πότε θα τους καλέσουν και σε μας δεν έχουν βγάλει ούτε τον ανανεωμένο πίνακα αναπληρωτών. πάλι θα καθυστερήσουν κ
δεν μου αρεσει............................................................

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Αυγούστου 28, 2009, 03:58:07 pm »
ανανεωθηκαν οι πίνακες αλλά μόνο της πρωτοβάθμιας προς το παρόν, θα ανανεωθούν ακαι οι δικοί μας? τι λέτε?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)