0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
congratulations!!!!!!!!!!καλή τοποθέτηση.....εμείς θα μείνουμε πίσω να περιμένουμε τη α φάση β/θμιας με την ελπίδα να συμπεριλαμβάνει πιο πολλά ονόματα.......
Το ελπίζω smarw μου. Τουλάχιστον ν'αξίζει τον κόπο και η αναμονή και το σπάσιμο νεύρων
Παράθεση από: smarw στις Σεπτεμβρίου 05, 2009, 03:45:03 pmcongratulations!!!!!!!!!!καλή τοποθέτηση.....εμείς θα μείνουμε πίσω να περιμένουμε τη α φάση β/θμιας με την ελπίδα να συμπεριλαμβάνει πιο πολλά ονόματα.......Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 05, 2009, 04:12:36 pmΤο ελπίζω smarw μου. Τουλάχιστον ν'αξίζει τον κόπο και η αναμονή και το σπάσιμο νεύρων Κοριτσια, δεν νομιζω ο πινακας την Δευτερα να εχει πιο πολλα ονοματα, μακαρι να εχει βεβαια αλλα ακουστε το σκεπτικο μου Αν ο πινακας με τα ατομα της Δευτεροβαθμιας αλλαξει τοτε θα πρεπει να αλλαξει κι αυτος της Πρωτοβαθμιας. για παραδειγμα, πειτε οτι καποιος με σειρα 50+ ειχε πρωτη του επιλογη
εχεις μεγαλο δικαιο σε αυτο που λες αλλα δεν μπορουμε να το αφησουμε και ετσι! εγω προσωπικα τελειωσα το 96. 13 χροναι ειμαι που και που ωρομισθια . εδωσα σε 5 ΑΣΕΠ επιτυχουσ α αλλα μη διοριστεα. και φετος ηλπιζα πια να παω αναπληρωτρια και του χρονου διορισμο με προυπηρεσια. τωρα ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΛΑ!!! τι μου μενει εκτος απο την προσφυγη? και αν του χρονου αναγνωρισουν και αλλων σχολων προυπηρεσία?
Παράθεση από: catwoman2 στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 08:14:34 pmεχεις μεγαλο δικαιο σε αυτο που λες αλλα δεν μπορουμε να το αφησουμε και ετσι! εγω προσωπικα τελειωσα το 96. 13 χροναι ειμαι που και που ωρομισθια . εδωσα σε 5 ΑΣΕΠ επιτυχουσ α αλλα μη διοριστεα. και φετος ηλπιζα πια να παω αναπληρωτρια και του χρονου διορισμο με προυπηρεσια. τωρα ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΛΑ!!! τι μου μενει εκτος απο την προσφυγη? και αν του χρονου αναγνωρισουν και αλλων σχολων προυπηρεσία?Δίκαιη η αγανάκτησή σου, απλά το λέω για να μη τρέφει ο κόσμος ψεύτικες ελπίδες.Η προσφυγή είναι δυστυχώς απλά μια ηθική ικανοποίηση και τίποτε άλλο.
δεν ξέρω αν διαβάσατε στην αλφαβητα, μόνο στην ανατολική αττική υπάρχουν 50 κενα στην α/θμια και στα χανιά άλλα 15 α/θμια πάλι. αμέσως-αμέσως 65 κενα στην α/θμια μόνο!!!!!!!!!!!!!αντε να δούμε........ σας παραπέμπω http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank6_9_9_841.php