0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τιμόθεε ή Αρίσταρχε ή όπως αλλιώς σε λένε κάθε εβδομάδα αφού είσαι τόσο καλός γιατί στην ηλικία σου δεν έχεις διοριστεί? Ωραία, εμείς είμαστε γυναίκες και καθόμαστε σπίτι, εσύ όλη μέρα στο ιντερνετ είσαι. Τράβα βάλε καμμια μπουγάδα, πλύνε και τα εσώρουχα της γυναίκας σου και μετά ξαναμίλα μας....
Παράθεση από: valeriaa στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 11:21:53 amΤιμόθεε ή Αρίσταρχε ή όπως αλλιώς σε λένε κάθε εβδομάδα αφού είσαι τόσο καλός γιατί στην ηλικία σου δεν έχεις διοριστεί? Ωραία, εμείς είμαστε γυναίκες και καθόμαστε σπίτι, εσύ όλη μέρα στο ιντερνετ είσαι. Τράβα βάλε καμμια μπουγάδα, πλύνε και τα εσώρουχα της γυναίκας σου και μετά ξαναμίλα μας....Αν είχε νευριάσει θα σου έλεγα να πας να πλένεις τα σώβρακα του άντρας σου (αν έχεις) με πολύ καυστικό τρόπο. Αν δεν διορίστηκα ακόμη, να μη σε νοιάζει για τις προσωπικές μου επαγγελματικές επιλογές.Έχω έναν γνωστό μου που έχει τρεις κόρες και μένει μαζί με την πεθερά του. Σύνολο μαζί με τη γυναίκα του μένουν στο ίδιο σπίτι 5 γυναίκες και ο γνωστός μου. Κοντεύουν να τον τρελάνουν τον καημένο. Ξεροκέφαλες. Δεν είμαι μισογύνης αλλά με τις γυναίκες λίγα λόγια και μετρημένα. Δεν συνεχίζω το διάλογο.Για το Ίντερνετ που λες, σιγά τα λάχανα. Έχω τον υπολογιστή ανοικτό, προετοιμάζομαι για το φροντιστήριο.Εσύ τι ζόρι τραβάς αν όλο το πρωί είμαι στο Ιντερνέτ.Λοιπόν, επειδή δεν ξέρω πια είναι τα λαγωνικά του pde που για 700 ευρώ συμμετέχουν στο φόρουμ με 10 διαφορετικά ονόματα, δεν θα κάνω σχόλια για το όπιο όνομα επιλέγω.