*

Αποστολέας Θέμα: πε06 πινακας αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 112114 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
Απ: πε06 πινακας αναπληρωτων
« Απάντηση #546 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 11:38:34 am »
Τιμόθεε ή Αρίσταρχε ή όπως αλλιώς σε λένε  κάθε εβδομάδα αφού είσαι τόσο καλός γιατί στην ηλικία σου δεν έχεις διοριστεί? Ωραία, εμείς είμαστε γυναίκες και καθόμαστε σπίτι, εσύ όλη μέρα στο ιντερνετ είσαι. Τράβα βάλε καμμια μπουγάδα, πλύνε και τα εσώρουχα της γυναίκας σου και μετά ξαναμίλα μας....

Αν είχε νευριάσει θα σου έλεγα να πας να πλένεις τα σώβρακα του άντρας σου (αν έχεις) με πολύ καυστικό τρόπο. Αν δεν διορίστηκα ακόμη, να μη σε νοιάζει για τις προσωπικές μου επαγγελματικές επιλογές.

Έχω έναν γνωστό μου που έχει τρεις κόρες και μένει μαζί με την πεθερά του. Σύνολο μαζί με τη γυναίκα του μένουν στο ίδιο σπίτι 5 γυναίκες και ο γνωστός μου. Κοντεύουν να τον τρελάνουν τον καημένο. Ξεροκέφαλες. Δεν είμαι μισογύνης αλλά με τις γυναίκες λίγα λόγια και μετρημένα. Δεν συνεχίζω το διάλογο.

Για το Ίντερνετ που λες, σιγά τα λάχανα. Έχω τον υπολογιστή ανοικτό, προετοιμάζομαι για το φροντιστήριο.

Εσύ τι ζόρι τραβάς αν όλο το πρωί είμαι στο Ιντερνέτ.

Λοιπόν, επειδή δεν ξέρω πια είναι τα λαγωνικά του pde που για 700 ευρώ συμμετέχουν στο φόρουμ με 10 διαφορετικά ονόματα, δεν θα κάνω σχόλια για το όπιο όνομα επιλέγω.

Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:43:53 »

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 11:45:54 am »
Κορίτσια αυτό είναι το email του alter EdoKaiTora@alter.gr αν θέλετε να στείλετε. Καταλαβαινω πως όλων σας είναι τα νευρα τεταμένα αλλά καλό θα ήταν να ηρεμήσουν οι τόνοι κ να επικεντρωθεί ο καθένας στο στόχο του όποιος κ να είναι αυτός.Εύχομαι γρήγορα τα καλά νέα!ι

Αποσυνδεδεμένος valeriaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 12:40:37 pm »
υπομονη 1-2 μερουλες και ισως αν και καποιοι δυσαρεστηθουν απο δευτερα να ειμαστε σε κανενα δημοτικουλι.......... ;D 8)

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 02:37:19 pm »
smarw exeis apolyto dikio s ayto pou moy grafeis!!!
η κατασταση ειναι πραγματικα για γερα νευρα και στομαχια!!!!! εχω αρχιζει και κουραζομαι πολυ αλλα θα προσπαθησω να μεινω ηρεμη!!το ιδιο συνιστω και σε εσας!!!οσο για τα καναλια, συνεχιστε να στελνετε καποια στιγμη θα τα δουν!!παιζει και απλα να μην τα βλεπουν!!!η επομενη λυση ειναι να αρχισουμε τα τηλεφωνα, αλλα δεν ξερω αν κι αυτο θα βοηθησει!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:43:53 »

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #550 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 03:40:55 pm »
Τιμόθεε ή Αρίσταρχε ή όπως αλλιώς σε λένε  κάθε εβδομάδα αφού είσαι τόσο καλός γιατί στην ηλικία σου δεν έχεις διοριστεί? Ωραία, εμείς είμαστε γυναίκες και καθόμαστε σπίτι, εσύ όλη μέρα στο ιντερνετ είσαι. Τράβα βάλε καμμια μπουγάδα, πλύνε και τα εσώρουχα της γυναίκας σου και μετά ξαναμίλα μας....

Αν είχε νευριάσει θα σου έλεγα να πας να πλένεις τα σώβρακα του άντρας σου (αν έχεις) με πολύ καυστικό τρόπο. Αν δεν διορίστηκα ακόμη, να μη σε νοιάζει για τις προσωπικές μου επαγγελματικές επιλογές.

Έχω έναν γνωστό μου που έχει τρεις κόρες και μένει μαζί με την πεθερά του. Σύνολο μαζί με τη γυναίκα του μένουν στο ίδιο σπίτι 5 γυναίκες και ο γνωστός μου. Κοντεύουν να τον τρελάνουν τον καημένο. Ξεροκέφαλες. Δεν είμαι μισογύνης αλλά με τις γυναίκες λίγα λόγια και μετρημένα. Δεν συνεχίζω το διάλογο.

Για το Ίντερνετ που λες, σιγά τα λάχανα. Έχω τον υπολογιστή ανοικτό, προετοιμάζομαι για το φροντιστήριο.

Εσύ τι ζόρι τραβάς αν όλο το πρωί είμαι στο Ιντερνέτ.

Λοιπόν, επειδή δεν ξέρω πια είναι τα λαγωνικά του pde που για 700 ευρώ συμμετέχουν στο φόρουμ με 10 διαφορετικά ονόματα, δεν θα κάνω σχόλια για το όπιο όνομα επιλέγω.

Μιας και μας κάνεις παρατηρήσεις για τους τόνους μάθε πρώτα ότι άλλο το "όπιο" και άλλο το "όποιο". Τώρα γιατί τα μπερδεύεις εσύ είναι δικό σου θέμα... Ελπίζω μόνο να μην είσαι φιλόλογος. Δεύτερον φοβερή προετοιμασία κάνεις για το φροντιστήριό σου απ'ό,τι φαίνεται. Τρίτον αν έχεις τόση πείρα στην εκπαίδευση (που πολύ αμφιβάλλω) θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι στο φροντιστήριο δεν κάνει κανείς μάθημα σε τάξη των 20 ατόμων, με βιβλία που δεν διαλέγει ο ίδιος, κακογραμμένα και πολύ χαμηλότερου επιπέδου από αυτό των μαθητών του, τα οποία δεν προσφέρουν κανένα κίνητρο για μάθηση στο μαθητή συν το ότι πολλές φορές αργούν να τα στείλουν απ΄το υπουργείο. Επιπλέον δε νομίζω ότι υπάρχει κανένα φροντιστήριο με κενά σε διδακτικό προσωπικό ένα μήνα αφότου έχουν αρχίσει τα μαθήματα. Συνεπώς αν θέλεις κάποια στιγμή τα παιδιά σου να μαθαίνουν και στο σχολείο αγγλικά, θα πρέπει να παρακαλάς να πάρουν τουλάχιστον άλλους 500 αναπληρωτές Αγγλικής για να καλυφθούν τα υπάρχοντα κενά. Τώρα το αν ο "γνωστός σου" μένει μαζί με την πεθερά του και ξυπνάει με νεύρα το πρωί δεν είναι κάτι που μπορούμε να σου το λύσουμε εμείς εδώ αν και σου στέλνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #551 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 03:51:00 pm »
sofikititi σου έστειλα πμ.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #552 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 04:21:27 pm »
το ειδα και απαντησα!!περα απο την ολη συζητηση για τις ατιμουτσικες τις πιστωσουλες που ολο τις ακουμε αλλα αυτες μας κρυβονται,,,, ηθελα να σας ρωτησω και να σας θεσω το εξης¨  λογικα πρεπει να τελειωσουν οι φασεις των αποσπασεων και μετα να καλεσουν αναπληρωτες!! ξερει κανεις ποτε θα ανακοινωσουν τις αποσπασεις?????? ισως αυτο να πειμενουν και να μας καθυστερουν!!!δεν ξερω ποσο γρηγορα μπορουν μετα να κινηθουν οι διαδικασιες αλλα ισως αυτο να ειναι που περιμενουν και απο το ypepth!!!

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #553 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 04:29:49 pm »
Και κάπου αλλού το διάβασα αυτό που λες με τις αποσπάσεις, αλλά δεν καταλαβαίνω μόνο της Αγγλικής παίρνουν αποσπάσεις? Οι άλλοι κλάδοι δεν περιμένουν αποσπάσεις? Τι να πω...

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #554 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 04:33:12 pm »
Δε γνωρίζω κάτι για τις αποσπάσεις αλλά κάπου διάβασα οτι αν και υπογράφηκαν οι πιστώσεις θα δωθούν μετά τις εκλογές.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #555 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 04:33:24 pm »
απλα οπως μου ειπαν και στο υπουργειο η καλυψη κενων απο φυσικους μαθηματικους δασκαλους και καποιες αλλες ειδικοτητες κρινεται πιο αναγκαια!!
οπως καταλαβαινετε φαγαμε και απο εδω το χαστουκι μας!!
ξερει κανεις ποτε τελειωνουν οι αποσπασεις????????????????????????????????

τι ηταν αυτο που ξεστομισες ωρε adventuresss ????????????μου εκοψες τα φτερα!!! ενταξει παιδια, εγω παω να συνεχισω το ωρομισθιλικη να ξυπναω 5-30 το πρωι να πηγαινω σε δυο νομους με δικα μου εξοδα και φθορα σε καινουριο αυτοκινητο!!!ευχαριστω πολυ φανταστικε κυριε αρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 04:36:35 pm από sofikititi »

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #556 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 04:40:37 pm »
Egw den gnwrizw dystyxws na sou pw alla elpizw syntoma. Synexws ksexnaw en tw metaksi oti den eimaste aparaititoi sta sxoleia gi afto exw toso xazes apories. Eftyxws poy mas xreiazontai sta frontistiria diladi alliws tha kleinan kai tis sxoles mou fainetai

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #557 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 04:46:28 pm »
δεν τα καταλαβες καλα τα πραγματα μου φαινεται!!ουτε εκει μας θελουν γιατι εχουμε αξιωσεις!!!ενω αυτοι του proficiency??????toyws boleyoun apolyta!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #558 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 05:05:16 pm »
aa kai καλο θα ηταν να μην ακουμε οτιδηποτε μας λενε και το μεταφερουμε κι επικρατει κλιμα πανικου!!!!γιατι πραγματικα απο οτι καταλαβα ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του και βαζω και τον εαυτο μου μεσα σε αυτους!!!οποτε ο μονος που ξερει τι γινεται στην ουσια ειναι το υπουργειο αλλα δυστυχως απο εκει δεν μπορουμε να βγαλουμε και πολλα!!!

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #559 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 05:22:23 pm »
Δε νομιζω οτι χρειαζεται πανικος εδω που φτασαμε. Ουτως η αλλως εφτασε το πληρωμα του χρονου...Σε μιαμιση βδομαδα ειναι οι εκλογες. Απο κει και περα οτι βρεξει ας κατεβασει. Ας γινει κατι επιτελους ομως γιατι αυτη η αγωνια θα μας πεθανει... Αν ειναι οντως να γινει κατι θα γινει μεσα σε αυτη τη μιαμιση βδομαδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 08:56:48 pm από Adventuress »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182818
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144