0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλά απαράδεκτοι.Εμείς να περιμένουμε με αγωνία κάθε μέρα και αυτοί....φέτα που λέει και η διαφήμιση.Ήρθε σήμερα μια δασκάλα 23 χρονών που την κάλεσαν από το ΠΥΣΠΕ Πειραιά για αναπληρώτρια στον Κορυδαλλό και κοίταγε να δει αν της αρέσει το σχολείο για να δει αν θα το δηλώσει...ακούτε;; Άλλοι είναι τόσο χαλαροί που διαλέγουν και αν τους αρέσει το κτήριο και άλλοι-δηλ.εμείς- κάνουμε αίτηση να πάμε ως και άγονη γραμμή και πάλι δε μας παίρνουν. Έλεος. Στα κανάλια πρέπει να τους βγάλουμε μου φαίνεται.
Παράθεση από: xristina_sk στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 03:11:35 pmΑπλά απαράδεκτοι.Εμείς να περιμένουμε με αγωνία κάθε μέρα και αυτοί....φέτα που λέει και η διαφήμιση.Ήρθε σήμερα μια δασκάλα 23 χρονών που την κάλεσαν από το ΠΥΣΠΕ Πειραιά για αναπληρώτρια στον Κορυδαλλό και κοίταγε να δει αν της αρέσει το σχολείο για να δει αν θα το δηλώσει...ακούτε;; Άλλοι είναι τόσο χαλαροί που διαλέγουν και αν τους αρέσει το κτήριο και άλλοι-δηλ.εμείς- κάνουμε αίτηση να πάμε ως και άγονη γραμμή και πάλι δε μας παίρνουν. Έλεος. Στα κανάλια πρέπει να τους βγάλουμε μου φαίνεται.αν της αρεσει το σχολειο??
σημερα μου δωσανε 10 ωρες σε γυμνασιο και 12 σε ολοημερο. αρχιζουν και σπανε τα κενα των αναπληρωτων. δε ξερω τι σημαινει αλλα σιγουρα θα παρουν πολυ λιγοτερους. προσωπικα αν με καλεσουν σδε θα παω...οσο για σενα Αρουλη να πας να ................μαυρο δαγκωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ντροπη η κοροιδια αυτη!