*

Αποστολέας Θέμα: πε06 πινακας αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 111994 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: πε06 πινακας αναπληρωτων
« Απάντηση #602 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 04:32:00 pm »
Απλά απαράδεκτοι.Εμείς να περιμένουμε με αγωνία κάθε μέρα και αυτοί....φέτα που λέει και η διαφήμιση.Ήρθε σήμερα μια δασκάλα 23 χρονών που την κάλεσαν από το ΠΥΣΠΕ Πειραιά για αναπληρώτρια στον Κορυδαλλό και κοίταγε να δει αν της αρέσει το σχολείο για να δει αν θα το δηλώσει...ακούτε;; Άλλοι είναι τόσο χαλαροί που διαλέγουν και αν τους αρέσει το κτήριο και άλλοι-δηλ.εμείς- κάνουμε αίτηση να πάμε ως και άγονη γραμμή και πάλι δε μας παίρνουν. Έλεος. Στα κανάλια πρέπει να τους βγάλουμε μου φαίνεται.
αν της αρεσει το σχολειο????????    :-X
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:00:25 »

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #603 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 05:34:12 pm »
παιδια η κοπελα στο τηλ ηταν σιγουρη!!κατα 99% μου ειπε κατα λεξη δεν προκειται να βγουν πριν τις εκλογες!!πρεπει να υπαρχει πολυ μεγαλη αναγκη για να μας παρουν!! που δεν το κοβω!!ευχομαι adventuress na mh bgeis αληθινη και εστω και τελη οκτωβριου να μας καλεσουν!!!εστω!!!!!!ουυυυυυφφφφφ σκατα φετος η κατασταση μια με τουσ οαεδ, μετα με τις εκλογες μας τακτοποιησαν για τα καλα!!μα τοση γκαντεμια πια??????

Αποσυνδεδεμένος valeriaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #604 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 11:21:59 am »
στην τσαπανιδου ειπαν απο Δευτέρα ξεπαγώνουν όλα. κάποιος γνωστός μου μίλησε με υπουργείο και είπαν ότι θα πάρουν σύντομα. εγώ πάλι ξέρω νομούς που κρατάνε τα κενά και δε τα δίνουν σε ωρομίσθιους. για να δούμε....

Αποσυνδεδεμένος valeriaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #605 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 11:48:34 am »
Ως αδιόριστοι εκπαιδευτικοί - αγγλικής φιλολογιας παρακολουθούμε την αδιαφορία του ΥΠΕΠΘ για την κάλυψη των κενών στο μάθημα των Αγγλικών στα Δημοτικα, Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας.
Με πρωτοφανή καθυστέρηση σε σχέση με την περασμένη χρονιά, έχουν κληθεί σε μια μονο φαση 125 αναπληρωτές της ειδικότητάς μας , ενώ η ΔΟΕ αναφέρει πάνω από 400 κενά μόνο στα Δημοτικά. Πέρυσι ενδεικτικα αναφερω πως στην α φαση της α/θμιας κάλεσαν 154 αναπληρωτες, ενω φετος 90 περίπου λιγότερους. Επίσης είναι αδιανόητο να μιλούν όλες οι ειδικότητες για γ φαση αναπληρωτών, κι εμάς να μη ξέρουν να μας πουν πότε θα γίνει η β φάση. Απαιτούμε ο εμπαιγμός να σταματήσει άμεσα.
Απαιτούμε να μάθουμε πότε θα γίνει η β φάση και αν θα καλυφθούν όλα τα κενά με αναπληρωτές. Κάνουμε έκκληση να πάρετε τον κλάδο μας στα σοβαρά. Είναι πρωτοφανής η αδιαφορία του Υπουργείου για τους καθηγητές Αγγλικών.
ΕΑΝ ΔΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΨΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:00:25 »

Αποσυνδεδεμένος xristina_sk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #606 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 02:55:43 pm »
Μόλις το έστειλα κι εγώ. Ελπίζω να στείλουν και άλλοι.

Αποσυνδεδεμένος xristina_sk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #607 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 03:03:11 pm »
Απλά απαράδεκτοι.Εμείς να περιμένουμε με αγωνία κάθε μέρα και αυτοί....φέτα που λέει και η διαφήμιση.Ήρθε σήμερα μια δασκάλα 23 χρονών που την κάλεσαν από το ΠΥΣΠΕ Πειραιά για αναπληρώτρια στον Κορυδαλλό και κοίταγε να δει αν της αρέσει το σχολείο για να δει αν θα το δηλώσει...ακούτε;; Άλλοι είναι τόσο χαλαροί που διαλέγουν και αν τους αρέσει το κτήριο και άλλοι-δηλ.εμείς- κάνουμε αίτηση να πάμε ως και άγονη γραμμή και πάλι δε μας παίρνουν. Έλεος. Στα κανάλια πρέπει να τους βγάλουμε μου φαίνεται.
αν της αρεσει το σχολειο????????    :-X
Κι όμως it's true. Δε ξέρω σε άλλες Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας πως είναι αλλά στον Πειραιά υπάρχει ένας πίνακας όπου φαίνονται ποιά σχολεία έχουν κενά και ο κάθε εκπαιδευτικός που καλείται να αναλάβει υπηρεσία δηλώνει σχολεία με σειρά προτίμησης. Μετά ανάλογα και με τη σειρά του στον πίνακα πηγαίνει στο πρώτο-δεύτερο -τρίτο σχολείο που δήλωσε κλπ. Η κοπέλα λοιπόν ξέροντας ότι το σχολείο παρουσίαζε κενό ήρθε να δει αν της κάνει...Σου λέω κουλό. Κόιταζε αν είναι μεγάλες οι τάξεις, αν το προαύλιο παρουσιάζει πολλούς κινδύνους, πόσοι όροφοι υπάρχουν, πόσα παιδιά έχει το ολοήμερο, τι να σου πω. Άλογο της  χαρίζουνε και το κοιτά στα δόντια

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #608 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 03:16:16 pm »
παρακουλοθω με εκπληξη αυτα που γραφετε και η αληθεια ειναι οτι πανω που ειχα αρχισει να πιστευω οτι δε θα με παρουν φετος μου αναπτερωσατε λιγο το ηθκιο!!δηλαδη υπαρχει περιπτωση στα τελη της επομενης εβδομαδας να εχουμε νεα???? αυτο θα ηταν το καλυτερο σεναριο!!!
valeria νομιζω αδικα εστειλες την επιστολη!! ειδες πως μας αντιμετωπισαν ολοι τις προηγουμενες μερες!!!! ουτε καν το αυτακι του Αρη δεν προκειται να ιδρωσει τζαμπα ο κοπος!!βλεπεις εμεις ειμαστε απλα ειδικοτητες και μας εχουν χεσ...ους-ες!!!!

Αποσυνδεδεμένος valeriaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #609 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 08:48:55 pm »
σημερα μου δωσανε 10 ωρες σε γυμνασιο και 12 σε ολοημερο. αρχιζουν και σπανε τα κενα των αναπληρωτων. δε ξερω τι σημαινει αλλα σιγουρα θα παρουν πολυ λιγοτερους. προσωπικα αν με καλεσουν σδε θα παω...οσο για  σενα Αρουλη να πας να ................μαυρο δαγκωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ντροπη η κοροιδια αυτη!

Αποσυνδεδεμένος lambriana

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #610 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 12:05:03 am »
Σήμερα  μίλησα  με  γνωστό  μου  διευθυντή  σχολείου , του  οποίου  του  στείλανε  του  ανθρώπου  ολοήμερο  αγγλικά   και  ακόμα  περιμένει  αναπληρώτρια  για  το  πρωί .. Σε  τηλεφώνημα  του  στο  γραφείο  Εκπαίδευσης ,πήρε  την  εξής  απάντηση ( από  επίσημα  χείλη ! ! ) .. "Περιμένουμε  να  δούμε  αν  θα  στείλουμε  αναπληρωτή  ή  ωρομίσθιους" .. Και  μια  σκέψη  προς  προβληματισμό  όλων  μας ...Τις  τελευταίες  μέρες  κόπτονται  όλοι  σε  εφημερίδες  και  κανάλια  για  τoν εργασιακό  μεσσαίωνα  των  stage .. Και  όχι  άδικα ..ούτε  λόγος  για  τους  ωρομίσθιους  καθηγητές  των  350  ευρώ ( χρήματα  λιγότερα  και  απ΄το  ταμείο  ανεργίας ! )  Στην ίδια  μοίρα  δε  βρiσκόμαστε  και  εμείς ; Είναι  ιδέα  μου  ή  όχι  ρε  παιδιά ; ;

Αποσυνδεδεμένος lambriana

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #611 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 12:13:57 am »
Aααα.. και  ένα  ακόμα  από  τα  παράδοξα  του  συστήματος .. Πάω  σε  ολοήμερο  3/θεσιου  σχολείου.. Σύμφωνα  με  το  νόμο , τα  3/θέσια  δε  δικαιούνται  καθηγητή  αγγλικών  το  πρωί ... δικαιούνται  ωστόσο  στο  ολοήμερο ..
Οι  δάσκαλοι  ζητούν  καθηγητή  το  πρωί  αντί  του  ολοημέρου  και  τους  απαντούν  πως  είναι  παράνομο .. χωρίς  να  έχουν  πάρει  ποτέ  τους  βιβλίο  αγγλικών , τα  παιδιά  αυτά  θα  πάνε  στο  γυμνάσιο  και  θα  θεωρείται  δεδομένο  πως  έχουν  διδαχθεί  αγγλικά .. Δε  νομίζω  πως  θα  ερωτηθούν  ποτέ  αν  προέρχονται  από  6/θεσιο  ή  3/θεσιο  σχολείο ! !

Αny  comments ? ? or  did  you  fall  off  the  chair ? ?

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #612 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 03:16:36 pm »
σημερα μου δωσανε 10 ωρες σε γυμνασιο και 12 σε ολοημερο. αρχιζουν και σπανε τα κενα των αναπληρωτων. δε ξερω τι σημαινει αλλα σιγουρα θα παρουν πολυ λιγοτερους. προσωπικα αν με καλεσουν σδε θα παω...οσο για  σενα Αρουλη να πας να ................μαυρο δαγκωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ντροπη η κοροιδια αυτη!

valeria se ti perioxh to gymnasio??

Αποσυνδεδεμένος klot67

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #613 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 03:37:25 pm »
Αυτό που αναφέρει η lambrianaσυμβαίνει και στα δικά μας δημοτικά,τουλάχιστον στα δύο ολοήμερα που παρουσιάστηκα εγώ και στο σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά μου.Στο ένα ολοήμερο που δουλεύω υπάρχουν 33 ώρες διαθέσιμες στο πρωινό που δεν έχουν καλυφθεί ακόμα,στο άλλο ολοήμερο που πηγαίνω δεν έχουν καθόλου αγγλικό στο πρωινό και στο σχολείο των παιδιών μου υπάρχουν 24 ώρες τις οποίες έχει ζητήσει ο διευθυντής να καλυφθούν με αναπληρώτρια και η πρωτοβάθμια του λέει πως θα του στείλουν 2 ωρομίσθιες.Φυσικά δεν έχουν αρχίσει καν μάθημα αγγλικά ακόμα και ποιός ξέρει πότε θα αρχίσουν.

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #614 στις: Οκτωβρίου 02, 2009, 08:30:04 pm »
μεχρι να βγει η ενα κυβερνηση (οποια και αν ειναι αυτη )μου φαινεται ολα ειναι στον αερα...
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #615 στις: Οκτωβρίου 04, 2009, 03:06:54 pm »
 δηλαδη απο αυριο ξανααρχιζουμε τα τηλ στο υπουργειο???????
ψηφισατεεεεεε?????????????

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144