*

Αποστολέας Θέμα: πε06 πινακας αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 115831 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: πε06 πινακας αναπληρωτων
« Απάντηση #686 στις: Οκτωβρίου 23, 2009, 02:16:22 pm »
με αυτους μέσα εχω υπολογισει τη σειρα μου.....δεν τους εχω αγνοησει...αφου μπορει να φυγουν στην επομενη φάση....μπορει και οχι, θα δουμε...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:10:01 »

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #687 στις: Οκτωβρίου 23, 2009, 02:24:46 pm »
Tι εννοειτε? Μπερδευτικα λιγο! Πως ξερετε ποσοι ειναι αυτοι που δεν εφυγαν. Μπορω να το δω καπου αυτο; Υπαρχει ανανεωμενος πινακας?

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #688 στις: Οκτωβρίου 23, 2009, 07:32:56 pm »
Tι εννοειτε? Μπερδευτικα λιγο! Πως ξερετε ποσοι ειναι αυτοι που δεν εφυγαν. Μπορω να το δω καπου αυτο; Υπαρχει ανανεωμενος πινακας?
Όχι. Απλά κατεβάζεις τον υπάρχοντα από το e-aitisi κι αρχίζεις να σβήνεις ένα-ένα τα ονόματα που κλήθηκαν αναπληρωτές. Κορίτσια, τι 30 και 40 λέτε; Θα πάρουν 90 τουλάχιστον (για να είμαι κι εγώ μέσα). ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος e-mary

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #689 στις: Οκτωβρίου 23, 2009, 08:47:33 pm »
σαν πλανοι, ομως κατοχοι της αληθειας, σα να φτανουμε στο θανατο, αλλα, δεστε, ζουμε..σα λυπουμενοι, αλλα παντοτε εχουμε χαρα, σαν φτωχοι, ομως πλουτιζουμε πολλους' σα να μην εχουμε τιποτε, ομως τα παντα κατεχουμε.
Αποστολος Παύλος (

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:10:01 »

Αποσυνδεδεμένος e-mary

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #690 στις: Οκτωβρίου 23, 2009, 08:49:38 pm »
Οι αριθμοι μπροστα απο τα ονοματα αν ειναι η σειρα καταταξης στον ενιαιο ειναι λαθος γιατι μεχρι το 192 εχουν παρει. Η Αποστολου και η Σταθοπουλου ειναι σιγουρα 3τεκνοι? Δεν τις βρισκω πουθενα στον πινακα. Καλα τους 3τεκνους δεν τους καλουν απο τους πρώτους για αναπληρωση?? Τι τρεχει? 

σαν πλανοι, ομως κατοχοι της αληθειας, σα να φτανουμε στο θανατο, αλλα, δεστε, ζουμε..σα λυπουμενοι, αλλα παντοτε εχουμε χαρα, σαν φτωχοι, ομως πλουτιζουμε πολλους' σα να μην εχουμε τιποτε, ομως τα παντα κατεχουμε.
Αποστολος Παύλος (

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #691 στις: Οκτωβρίου 23, 2009, 08:53:44 pm »
κοριτσια ψυχραιμια!!δεν ξερω τι συμβαινει με αυτες τις 2 που λετε παντως η σειρα ειναι η σειρα που μπηκαν οι αναπληρωτες τις βθμιας αλφαβητικα!!!!
η ψαλτου ειναι η 658η επειδη ειναι το τελευταιο ονομα!!!

Αποσυνδεδεμένος e-mary

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #692 στις: Οκτωβρίου 23, 2009, 09:05:00 pm »
κοριτσια ψυχραιμια!!δεν ξερω τι συμβαινει με αυτες τις 2 που λετε παντως η σειρα ειναι η σειρα που μπηκαν οι αναπληρωτες τις βθμιας αλφαβητικα!!!!
η ψαλτου ειναι η 658η επειδη ειναι το τελευταιο ονομα!!!
οκ, εχεις δικιο! Δυστυχως η ψυχραιμια ειναι μια αρετη που μετα απο 2 επιτυχιες στον ΑΣΕΠ και δεκαδες χιλιαδες χλμ πλεον δε διαθετω! Και διαβαζοντας τα παραπανω διαπιστωνω οτι δεν ειμαι η μονη! :(
Αποστολος Παύλος (

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #693 στις: Οκτωβρίου 23, 2009, 11:24:31 pm »
Όχι. Απλά κατεβάζεις τον υπάρχοντα από το e-aitisi κι αρχίζεις να σβήνεις ένα-ένα τα ονόματα που κλήθηκαν αναπληρωτές. Κορίτσια, τι 30 και 40 λέτε; Θα πάρουν 90 τουλάχιστον (για να είμαι κι εγώ μέσα). ;D ;D ;D ;D ;D
Αυτο το εκανα ηδη ελπιζω να τα εχω υπολογισει καλα. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Ελπιζω να παρουν 100 (στρογγυλους αριθμους) δε θελω τσιγγουνιες τωρα!  Απο δευτερα να ετοιμαζουμε και εμεις βαλιτσες ! Αντε και στα δικα μας οι ταλαιπωρες Ωρομίσθιες ! ! !  :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #694 στις: Οκτωβρίου 24, 2009, 10:33:17 am »
Αυτο το εκανα ηδη ελπιζω να τα εχω υπολογισει καλα. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Ελπιζω να παρουν 100 (στρογγυλους αριθμους) δε θελω τσιγγουνιες τωρα!  Απο δευτερα να ετοιμαζουμε και εμεις βαλιτσες ! Αντε και στα δικα μας οι ταλαιπωρες Ωρομίσθιες ! ! !  :) :) :)
Αχ, μακάρι, Adv!  :D :D :D
Οι αριθμοι μπροστα απο τα ονοματα αν ειναι η σειρα καταταξης στον ενιαιο ειναι λαθος γιατι μεχρι το 192 εχουν παρει. Η Αποστολου και η Σταθοπουλου ειναι σιγουρα 3τεκνοι? Δεν τις βρισκω πουθενα στον πινακα. Καλα τους 3τεκνους δεν τους καλουν απο τους πρώτους για αναπληρωση?? Τι τρεχει?
Πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο Παρασκευή πρωί-πρωί. Η Σταθοπούλου είναι τρίτεκνη απλά ο πίνακας δεν ανανεώθηκε ακόμη. Η Αποστόλου είναι τρίτεκνη από τον πίνακα μηδενικής. Μάλλον τέλειωσαν οι τρίτεκνες με προυπηρεσία και πιάσαν τον μηδενικής. (Υπάρχει κι άλλη Αποστόλου στον προυπηρεσίας αλλά έχουν διαφορετικό πατρώνυμο. Μην μπερδευτείτε όπως εγώ! :-[)

Αποσυνδεδεμένος e-mary

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #695 στις: Οκτωβρίου 24, 2009, 04:04:20 pm »

[/quote]
Πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο Παρασκευή πρωί-πρωί. Η Σταθοπούλου είναι τρίτεκνη απλά ο πίνακας δεν ανανεώθηκε ακόμη. Η Αποστόλου είναι τρίτεκνη από τον πίνακα μηδενικής. Μάλλον τέλειωσαν οι τρίτεκνες με προυπηρεσία και πιάσαν τον μηδενικής. (Υπάρχει κι άλλη Αποστόλου στον προυπηρεσίας αλλά έχουν διαφορετικό πατρώνυμο. Μην μπερδευτείτε όπως εγώ! :-[)
[/quote]

well done panickos που το ψαξες! Δεν ειναι ωρα τωρα να παιρνουν outsiders μιας κι απο ο,τι φαινεται ειμαστε πολυ κοντα στην πηγη! Ευχομαι να μας καλεσουν λιαν συντομως και σε περιοχες που εχουμε δηλωσει! ;)
Αποστολος Παύλος (

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #696 στις: Οκτωβρίου 24, 2009, 04:11:31 pm »
ααα καλλααααααα!!!!!! εσυ e-mary  προχωρησες πολυ!! μας πηραν κιολας και μας πηραν κι εκει που θελουμε!!! καταρχην δεν ειμαστε ακομα σιγουροι αν  θα ξαναπαρουν αγγλικων!!αν καποιος ξερει σιγουρα ας το πει!!1
και δευτερον επειδη πηρα στο υπουργειο η επομενη φαση θα γινει σιγουρα μετα την παρασκευη και ισως και να περιμενουμε μεχρι 10 Νοεμβρη!! λεω τωρα εγω!!! αλλα δεν ξερω σιγουρα αν παρουν αγγλικων και ποσους!!!παντως κενα υπαρχουν το παραδεχεται και το υπουργειο!!!

smarw τελικα μαλλον ειμαι κατω απο σενα!!!

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #697 στις: Οκτωβρίου 24, 2009, 05:56:05 pm »
οτι θα παρουν , θα παρουν..αλλα το κοβω για μικρο αριθμο..
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #698 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 10:28:39 am »
καλημέρα και καλή εβδομάδα...κανένα νέο απο το μέτωπο?

Αποσυνδεδεμένος xristina_sk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #699 στις: Οκτωβρίου 29, 2009, 10:50:24 am »
Έχω να κάνω μία ερώτηση. Αν σε καλέσουν για αναπλήρωση και τελικά προτιμάς για χ λόγους να παραμείνεις στο Ολοήμερο ισχύει ότι μετά δε μπορείς να κάνεις αίτηση για τα επόμενα  2 χρόνια;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32919
  • Τελευταία: Silia499
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185411
  • Σύνολο θεμάτων: 19495
  • Σε σύνδεση σήμερα: 746
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)