0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tι εννοειτε? Μπερδευτικα λιγο! Πως ξερετε ποσοι ειναι αυτοι που δεν εφυγαν. Μπορω να το δω καπου αυτο; Υπαρχει ανανεωμενος πινακας?
ΠΡΩΤΟ
κοριτσια ψυχραιμια!!δεν ξερω τι συμβαινει με αυτες τις 2 που λετε παντως η σειρα ειναι η σειρα που μπηκαν οι αναπληρωτες τις βθμιας αλφαβητικα!!!!η ψαλτου ειναι η 658η επειδη ειναι το τελευταιο ονομα!!!
Παράθεση από: Adv στις Οκτωβρίου 23, 2009, 02:24:46 pmTι εννοειτε? Μπερδευτικα λιγο! Πως ξερετε ποσοι ειναι αυτοι που δεν εφυγαν. Μπορω να το δω καπου αυτο; Υπαρχει ανανεωμενος πινακας? Όχι. Απλά κατεβάζεις τον υπάρχοντα από το e-aitisi κι αρχίζεις να σβήνεις ένα-ένα τα ονόματα που κλήθηκαν αναπληρωτές. Κορίτσια, τι 30 και 40 λέτε; Θα πάρουν 90 τουλάχιστον (για να είμαι κι εγώ μέσα).
Αυτο το εκανα ηδη ελπιζω να τα εχω υπολογισει καλα. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Ελπιζω να παρουν 100 (στρογγυλους αριθμους) δε θελω τσιγγουνιες τωρα! Απο δευτερα να ετοιμαζουμε και εμεις βαλιτσες ! Αντε και στα δικα μας οι ταλαιπωρες Ωρομίσθιες ! ! !
Οι αριθμοι μπροστα απο τα ονοματα αν ειναι η σειρα καταταξης στον ενιαιο ειναι λαθος γιατι μεχρι το 192 εχουν παρει. Η Αποστολου και η Σταθοπουλου ειναι σιγουρα 3τεκνοι? Δεν τις βρισκω πουθενα στον πινακα. Καλα τους 3τεκνους δεν τους καλουν απο τους πρώτους για αναπληρωση?? Τι τρεχει?