0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αηδία έχει καταντήσει πλέον...
Παράθεση από: agatha14 στις Οκτωβρίου 30, 2009, 12:04:06 pmΑηδία έχει καταντήσει πλέον...Εντελώς!!!!Να φτάνεις στην πηγή και να αναρωτιέσαι: "θα πιώ τελικά νερό ή δε θα πιώ; "
Πήρα και εγώ και μου είπε μετά την λήξη των ενστάσεων ενας κυριούλης. Οπότε ΜΕΤΑ της 2 του μηνός ... οπότε best case senario είναι Τρίτη αν και νομίζω θα αργήσει και μια μέρα παραπάνω ετσι για να ελέγξουν τις ενστάσεις...Τον ρώτησα και για τα κενά και μου είπε ότι θα είναι τα ίδια με αυτα του 30 μηνου και μπορεί να αφαιρεθεί και ένα άμα συμπληρώθηκε απο το 30μηνο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Μαγευτικό αγαθονήσι σου 'ρχομαι...
Εγω σκεφτόμουν να βάλω σε πρώτες θέσεις Κέρκυρα και Εύβοια, αλλα λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είμαι διοριστέα ΑΣΕΠ και χωρίς παιδαγωγική επάρκεια το βλέπω πολύ δύσκολο Να πω την αλήθεια όμως και νησιά όπως η Πάτμος και η Λέρος δεν με χαλάνε καθόλου
Κι εγώ με ΑΣΕΠ χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση και με θέση λίγο χαμηλότερα από τους 36, οπότε ελπίζω κάποιοι να μην κάνουν αίτηση φέτος. Ωστόσο, εγώ θα βάλω πρώτα τα δυσπρόσιτα, είναι καλά τα μόρια και αφού μπορώ να πάω τώρα που δεν έχω υποχρεώσεις, γιατί όχι; Μπας και γυρίσουμε μια ώρα αρχίτερα. Πάντως συμφωνώ ότι δε συμφέρει καθόλου για κάποιον που είναι από μακριά να πάει στην Κέρκυρα ή στη Ζάκυνθο για 2 και 3 μόρια...
Σίγουρα θα φτάσουν μέχρι τον 39 αφού από τους διοριστέους ΠΕ19 του ΑΣΕΠ, ένας θα διοριστεί με το 24μηνο, ένας θα διοριστεί με το 40% και ένας έχει ήδη διοριστεί στην εκκλησιαστική εκπαίδευση. Αν δεν κάνουν και 2-3 τα χαρτιά τους τότε μάλλον θα διοριστείς φέτος;). Σχετικά με την περιοχή επιλογής, όντως εμείς οι διοριστέοι ΠΕ19 χωρίς ΑΣΠΑΙΤΕ έχουμε λιγότερα περιθώρια επιλογής αλλά ευνοούμαστε στο σορτάρισμα που θα γίνει με τους ΠΕ20 λόγω καλύτερης βαθμολογίας.
Παράθεση από: nobody στις Οκτωβρίου 30, 2009, 04:27:56 pmΣίγουρα θα φτάσουν μέχρι τον 39 αφού από τους διοριστέους ΠΕ19 του ΑΣΕΠ, ένας θα διοριστεί με το 24μηνο, ένας θα διοριστεί με το 40% και ένας έχει ήδη διοριστεί στην εκκλησιαστική εκπαίδευση. Αν δεν κάνουν και 2-3 τα χαρτιά τους τότε μάλλον θα διοριστείς φέτος;). Σχετικά με την περιοχή επιλογής, όντως εμείς οι διοριστέοι ΠΕ19 χωρίς ΑΣΠΑΙΤΕ έχουμε λιγότερα περιθώρια επιλογής αλλά ευνοούμαστε στο σορτάρισμα που θα γίνει με τους ΠΕ20 λόγω καλύτερης βαθμολογίας.Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Είχα δει τους 2 πρώτους αλλά δεν είχα σκεφτεί την εκκλησιαστική εκπαίδευση! Αυτό με βοηθάει τρομερά! Ευχαριστώ! Όταν θα ενωθούν οι ΠΕ19 και οι ΠΕ20 σε έναν κοινό πίνακα με βάση τη βαθμολογία, πάλι θα προηγούνται όσοι έχουν κατάρτιση και από τους δύο κλάδους και μετά όσοι δεν έχουν;
Nobody, πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας δίνεις σχετικά με το πώς λειτουργεί η διαδικασία. Ευχαριστούμε πολύ! Και μιας και το θίξαμε το θέμα, υπάρχει αλήθεια εδώ κανένας από τους διοριστέους ΠΕ19 της πρώτης φουρνιάς που δε θα κάνει αίτηση φέτος;