0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
α) οι διοριζομενοι με 40 % πρεπει πριν την εγκυκλιο οπως και εμειςνα εχουν γραφτει σε ΦΕΚ ?? εχει γινει ?
β)γιατι δεν βγαζουν οι αρχιμετεωρολογοι του υπεπθ αν αντιμετωπιζουν προβλημα ξεχωριστη εγκυκλιο για τους ΑΣΕΠ... που στο κατω κατω δεν φταινε σε τιποτα
Καλά κρασιά...Πήρα κι εγώ τώρα τηλέφωνο. Σήμερα δε νομίζω, μου λέει. Ρωτάω αν έχουν εξεταστεί οι ενστάσεις και μου λέει ναι, αλλά δίνουμε περιθώριο μήπως την έστειλε κάποιος με το ταχυδρομείο! Δηλαδή για ποια μέρα λέω προσανατολίζεστε; Ε, δεν ξέρω, μέχρι την Παρασκευή θα έχει βγει...
SHITLIST1) Ανδρεας Λυκουρεντζος με την τροπολογια του εκανε ανω κατω το συμπαν2)Κωνσταντινος Καραμανλης... δεν μπορουσε ο παπ*(ας να κανει εκλογες ενα μηνα μετα ?3)Αννα Διαμαντοπουλου ...μας εχει γραμμενους συνολικα..και εφαρμοζει την τακτικη περιμενε και στα *)(*( μου
Α και ξέχασα να πω ότι μου είπε: "η εγκύκλιος έχει προωθηθεί στην υπουργό για υπογραφή"Απ'τη μία δεν έχουν εξετάσει τις ενστάσεις λέει, απ΄την άλλη ότι περιμένουν την υπογραφή...Ό,τι να'ναι όμως!Και η Άννα τι περιμένει;Ωραίες προτεραιότητες βάζει το ΥΠΕΠΘ πάντως στις υπογραφές,δεν μπορώ να πω
Παράθεση από: fortran στις Νοεμβρίου 03, 2009, 10:33:10 amSHITLIST1) Ανδρεας Λυκουρεντζος με την τροπολογια του εκανε ανω κατω το συμπαν2)Κωνσταντινος Καραμανλης... δεν μπορουσε ο παπ*(ας να κανει εκλογες ενα μηνα μετα ?3)Αννα Διαμαντοπουλου ...μας εχει γραμμενους συνολικα..και εφαρμοζει την τακτικη περιμενε και στα *)(*( μου Δεν το περίμενα αυτό από εσένα ρε fortran. Ξέχασες τον τιτανομέγιστο Μπράτη (Πού ξέρεις μπορεί να ρίξει και κατά εδώ ένα βλέφαρο ο Don Kixot και τοτε...)
Και κάτι της τελευταίας στιγμής...από γνωστό σε γραφείο
Μόλις πήρα στο γνωστό τηλ. και ο γνωστός κυριούλης μου είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα η εγκύκλιος θα βγει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Του είπα βέβαια ότι τα ίδια έλεγαν και για την προηγούμενη εβδομάδα, και μου απάντησε ότι λόγω του μεγάλου πλήθους των ενστάσεων υπάρχει η καθυστέρηση. Επίσης σε ερώτησή μου για το αν είναι σίγουρο οτι θα βγουν αυτή την εβδομάδα μου απάντησε (τι άλλο) ότι δεν μπορεί να το βεβαιώσει. Τέλος του είπα πως, όπως λένε οι ίδιοι, οι ενστάσεις εξετάζονται αυθημερόν και μου απάντησε πάλι πως λόγω του μεγάλου πλήθους δεν έχουν προλάβει.