0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kateri στις Νοεμβρίου 02, 2009, 11:33:32 pmΑς ελπίσουμε αύριο να είναι η μέρα μας...Και γω επικοινώνησα το πρωί, αλλά η υπάλληλος δεν ήξερε απολύτως τίποτα...Θα ενημερωθείτε από το internet μου είπε!!!Α ρε άτιμη κοινωνία...Τα ίδια και σήμερα. Να παρακολουθώ το internet. Επιμένοντας περισσότερο μου απάντησε θα βγεί όταν υπογραφεί. Από ποιόν, ρώτησα.Από την Υπουργό ήταν η απάντηση.Τι περιμένει η Υπουργός? ρώτησα.Δεν ξέρω, ήταν η απάντηση.Τι παίζεται άραγε?
Ας ελπίσουμε αύριο να είναι η μέρα μας...Και γω επικοινώνησα το πρωί, αλλά η υπάλληλος δεν ήξερε απολύτως τίποτα...Θα ενημερωθείτε από το internet μου είπε!!!Α ρε άτιμη κοινωνία...
Παράθεση από: flair στις Νοεμβρίου 03, 2009, 01:26:33 pmΕπειδή για κάποιον απροσδιορίστο προς το παρόν λόγο, η εγκύκλιος διορισμών δεν ανακοινώνεται, μήπως οφείλεται στα ασφαλιστικά μέτρα; Και αν όντως ισχύει, αυτό τι σημαίνει; Ότι για 2-3 χρόνια, μέχρι να βγάλει το δικαστήριο απόφαση, παγώνουν όλοι οι διορισμοί μονίμων, αναπληρωτών, ωρομισθίων;Ας απαντήσει κάποιος της ομάδας κατάθεσης των ασφαλιστικών μέτρων. Ευχαριστώ. Τα ασφαλιστικά μέτρα δεν έχουν καν κατατεθεί ακόμα, άρα η καθυστέρηση δεν μπορεί να συνδέεται με αυτά. Επίσης όταν θα κατατεθούν ο μέγιστος χρόνος καθυστέρησης που μπορεί να προκαλέσουν είναι δύο μήνες, μέχρι δηλαδή να εκδικαστεί η αίτηση αναστολής (κανονικά αναμένεται να προκαλέσουν καθυστέρηση δύο περίπου εβδομάδων, αν το ΥΠΕΠΘ το χειριστεί σωστά). Αν προκύψει καθυστέρηση πέραν των δύο μηνών, τότε θα ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο το ΥΠΕΠΘ.
Επειδή για κάποιον απροσδιορίστο προς το παρόν λόγο, η εγκύκλιος διορισμών δεν ανακοινώνεται, μήπως οφείλεται στα ασφαλιστικά μέτρα; Και αν όντως ισχύει, αυτό τι σημαίνει; Ότι για 2-3 χρόνια, μέχρι να βγάλει το δικαστήριο απόφαση, παγώνουν όλοι οι διορισμοί μονίμων, αναπληρωτών, ωρομισθίων;Ας απαντήσει κάποιος της ομάδας κατάθεσης των ασφαλιστικών μέτρων. Ευχαριστώ.
Οι Γεν. Γραμματείς των Υπουργείων δεν έχουν επιλεγεί μέχρι τώρα. Ακόμη ψάχνουν τους άξιους. Μήπως παίζει ρόλο η μη ύπαρξη Γεν. Γραμματέα του ΥΠΕΠΘ για την καθυστέρηση έκδοσης της εγκυκλίου;
Παράθεση από: anmais στις Νοεμβρίου 04, 2009, 10:58:39 amΟι Γεν. Γραμματείς των Υπουργείων δεν έχουν επιλεγεί μέχρι τώρα. Ακόμη ψάχνουν τους άξιους. Μήπως παίζει ρόλο η μη ύπαρξη Γεν. Γραμματέα του ΥΠΕΠΘ για την καθυστέρηση έκδοσης της εγκυκλίου;Πιθανό. Δεν το είχα σκεφτεί!!!Πάντως αν υπάρχει θέληση παρακάπτεται αυτό το εμπόδιο.
Παράθεση από: skarag στις Νοεμβρίου 04, 2009, 11:15:02 amΠαράθεση από: anmais στις Νοεμβρίου 04, 2009, 10:58:39 amΟι Γεν. Γραμματείς των Υπουργείων δεν έχουν επιλεγεί μέχρι τώρα. Ακόμη ψάχνουν τους άξιους. Μήπως παίζει ρόλο η μη ύπαρξη Γεν. Γραμματέα του ΥΠΕΠΘ για την καθυστέρηση έκδοσης της εγκυκλίου;Πιθανό. Δεν το είχα σκεφτεί!!!Πάντως αν υπάρχει θέληση παρακάπτεται αυτό το εμπόδιο.Και εγω σε αυτο συντεινω... Ειναι μπο&&& ολα τα υπουργεια απο ελλειψη ΓΓ
Κι άλλο τηλέφωνο στο γραφείο του κ. Κουτρουμάνου (αντιφατικό σε σχέση με το προηγούμενο):Παρακολουθείτε το internet. Μπορεί να βγεί και σήμερα. Μάλλον είναι έτοιμη.Μπέρδεμα!!!