0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όταν κάνεις την νέα αίτηση διορισμού να έχεις παραιτηθεί από την προηγούμενη σου θέση!
Δεν χρειάζεται να περάσει κάποιο συγκεκριμένο διάστημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι όταν κάνεις την νέα αίτηση διορισμού να έχεις παραιτηθεί από την προηγούμενη σου θέση! Τουλάχιστον αυτό ισχύει αν είσαι σε εκκλησιαστικό λύκειο και θελεις να πας σε γενικό!
Λοιπόν παιδιά, επανέρχομαι πάλι στο θέμα μας....Πήρα πάλι τηλ!!! Τους έχω πρήξει. Τώρα μου είπαν ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχουν βγει...Του λέω τι εννοείται μεσημέρι γιατί και τώρα μεσημέρι είναι! Και μου λέει τι να σου πω, ίσως αργότερα. Τον ρώτησα και μέχρι τι ώρα δουλεύουν για να ξέρουμε μέχρι πότε να κοιτάμε και μου απάντησε μέχρι τις 3!!! Υπομονή λίγες ώρες ακόμα να δουμε αν θα γίνει τπτ.....
Εντωμεταξύ τέτοια ώρα που θα τα βγάλουν -αν τα βγάλουν- χάνουμε όλα τα απογευματινά πλοία!!! Τουλάχιστον εμείς που μένουμε μακρυά από Πειραιά. Τι να πω...και χάνουμε μια τόσο ωραία μέρα -από άποψη καιρού- για ταξίδι....Κρίμα!
Παράθεση από: v_k_ στις Νοεμβρίου 12, 2009, 01:30:28 pmΕντωμεταξύ τέτοια ώρα που θα τα βγάλουν -αν τα βγάλουν- χάνουμε όλα τα απογευματινά πλοία!!! Τουλάχιστον εμείς που μένουμε μακρυά από Πειραιά. Τι να πω...και χάνουμε μια τόσο ωραία μέρα -από άποψη καιρού- για ταξίδι....Κρίμα! και να βγουν τώρα θα τρέχεις από τώρα να πληρώνεις ξενοδοχεία το ΣΚ; μπορείς να φύγεις τη δευτέρα.