0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nobody στις Νοεμβρίου 16, 2009, 11:12:03 amΣυνάδερφοι, καλημέρα από την όμορφη Σπάρτη. Τι γίνεται; Πήγατε στις δευτεροβάθμιες ή όλοι είστε καθ'οδόν; Πώς τα βρήκατε τα πράγματα στους νέους τόπους κατοικίας σας; Κατέθεσα τα χαρτιά μου πρωί-πρωί και περιμένουμε στην 1 την ορκομωσία. Το κακό είναι ότι θα μάθουμε για το σχολείο από Τετάρτη-Πέμπτη οπότε δεν ξέρουμε και που θα μείνουμε λόγω του μεγέθους του νομού. Κάθε ευκολία και στους υπόλοιπους Πηγαινε στο Sparta In. Κανουν εκπτωση στους εκπαιδευτικούς. Καλή τοποθέτηση
Συνάδερφοι, καλημέρα από την όμορφη Σπάρτη. Τι γίνεται; Πήγατε στις δευτεροβάθμιες ή όλοι είστε καθ'οδόν; Πώς τα βρήκατε τα πράγματα στους νέους τόπους κατοικίας σας; Κατέθεσα τα χαρτιά μου πρωί-πρωί και περιμένουμε στην 1 την ορκομωσία. Το κακό είναι ότι θα μάθουμε για το σχολείο από Τετάρτη-Πέμπτη οπότε δεν ξέρουμε και που θα μείνουμε λόγω του μεγέθους του νομού. Κάθε ευκολία και στους υπόλοιπους
Παράθεση από: skarag στις Νοεμβρίου 16, 2009, 12:40:09 pmΤώρα μόλις γύρισα από Χαλκίδα (Γ Ευβοιας) Υπόγραψα ανάληψη υπηρεσίας. Ορκομωσία και τοποθέτηση την Πέμπτη.Μου ε'ιπαν ότι μερικούς που έχουν δηλώσει Γ Ευβοιας θα τους πάνε στην
Τώρα μόλις γύρισα από Χαλκίδα (Γ Ευβοιας) Υπόγραψα ανάληψη υπηρεσίας. Ορκομωσία και τοποθέτηση την Πέμπτη.Μου ε'ιπαν ότι μερικούς που έχουν δηλώσει Γ Ευβοιας θα τους πάνε στην
Παράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 16, 2009, 03:37:53 pmΠαράθεση από: skarag στις Νοεμβρίου 16, 2009, 12:40:09 pmΤώρα μόλις γύρισα από Χαλκίδα (Γ Ευβοιας) Υπόγραψα ανάληψη υπηρεσίας. Ορκομωσία και τοποθέτηση την Πέμπτη.Μου ε'ιπαν ότι μερικούς που έχουν δηλώσει Γ Ευβοιας θα τους πάνε στην
Καλημέρα,οι αιτήσεις για μετάθεση είναι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, ρώτησε κανένας αν δικαιούμαστε να κάνουμε αίτηση;Σύμφωνα με την εγκύκλιο δε δικαιούμαστε γιατι διοριζομαστε μετα τις 30 Σεπτέμβρη, αλλά είπα μήπως γίνει καμία εξαίρεση..
παιδιά καλησπέρα,ήθελα να κάνω μια διαδικαστική ερώτηση προς όποιον ξέρει να μου απαντήσει. Κάνοντας τα χαρτιά του διορισμού μου, μια ομολογουμένως ευγενέστατη κυριούλα μου είπε πως για να ξεκινήσει η ασφάλισή μου στο ταμείο δημοσίου και να εκδοθεί βιβλιάριο ασθενείας πρέπει να πάρω μεταξύ άλλων και βεβαίωση διαγραφής από το φορέα στον οποίο ασφαλιζόμουν μέχρι τώρα (εγώ για παράδειγμα είμαι στο ΙΚΑ). Μέχρι όμως να βγει το νέο βιβλιάριο ασθενείας μου στο δημόσιο, μου είπε ότι θα είμαι ανασφάλιστος!!! Ισχύει κάτι τέτοιο? Στο ΙΚΑ που πήγα και ρώτησα έναν υπάλληλο μου είπε ότι απαξ και υπογράψεις τα χαρτιά του διορισμού σου (το οποίο και έχει ήδη γίνει φυσικά), θεωρείται ότι ασφαλίζεσαι στο δημόσιο πλέον... Ακόμα και ένα χρόνο να κάνουν (που λέει ο λόγος) να σου δώσουν το βιβλιάριό σου αυτοί, είσαι ο.κ....Ξέρει κανένας τι ισχύει???
Παράθεση από: padam στις Νοεμβρίου 18, 2009, 09:27:51 amΚαλημέρα,οι αιτήσεις για μετάθεση είναι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, ρώτησε κανένας αν δικαιούμαστε να κάνουμε αίτηση;Σύμφωνα με την εγκύκλιο δε δικαιούμαστε γιατι διοριζομαστε μετα τις 30 Σεπτέμβρη, αλλά είπα μήπως γίνει καμία εξαίρεση..Καλημέρα...Και γω ρώτησα στη
Καλημέρα και καλή χρονιά!Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στην εγκύκλιο διορισμού της 2ης φουρνιάς, οι διορισμοί θα γίνουν από ποιον πίνακα; Από αυτόν την χρονιάς που διεξήχθη ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ ή από τον ανανεωμένο πίνακα της φετινής χρονιάς;Ευχαριστώ πολύ και...καλό διορισμό!
Να προσθέσω και μια ερώτηση: Πότε είναι περίπου η εγκύκλιος διορισμού για τη δεύτερη φουρνιά (απο τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ);