0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
K εσεις δεν πατε πισω ομως, ολο κρινετε σα να τον περνατε απο θεια δικη. Εχω κανει μια ερωτηση απο το πρωι στην αρχη του topic και ακομα καμια σας δε μου εχει απαντησει ή εστω να προσπαθησει να απαντησει.
resquer, δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αυτό: άρθρο 9 παρ. 6 του ν. 3391/2005.
Παράθεση από: resquer στις Αυγούστου 06, 2009, 12:02:37 amK εσεις δεν πατε πισω ομως, ολο κρινετε σα να τον περνατε απο θεια δικη. Εχω κανει μια ερωτηση απο το πρωι στην αρχη του topic και ακομα καμια σας δε μου εχει απαντησει ή εστω να προσπαθησει να απαντησει.να εισαι σιγουρη πως οποιος γνωριζει κατι ή εχει την παραμικρη ιδεα για τα ερωτηματα που τιθενται απαντα.τουλαχιστον αυτην την εντυπωση εχω αποκομισει απο την μικρη παραμονη μου στο φορομ. οσο για τον χρηστη grnikolaou κανεις δεν τον κατακρινει και ισα ισα μας εχει βοηθησει με τον τροπο του ομως βεβαια δεν επιτρεπεται και να προσβαλλει ατομα που εχουν αποριες εστω και αν ειναι οι πιο ηλιθιες. κανεις μας δεν ειναι παντογνωστης. δεν συμφωνεις?
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 05, 2009, 03:32:14 pmΕπιτέλους βγήκε η πολυπόθητη εγκύκλιος!!! Κανένα comment? Για την προυπηρεσια απο τα ιδιωτικα, η εγκυκλιος γραφει:δ) στις διατάξεις της παρ.6 του ίδιου άρθρου του ως άνω νόμου ορίζεται ότι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, που απολύονται αποκλειστικά και μόνο για κατάργηση των ιδιωτικών σχολικών μονάδων, τάξεων ή τμημάτων ή με καταγγελία της σύμβασης εργασίας, εφόσον συμπληρώνουν στην ίδια σχολική μονάδα κατά την ημέρα της απόλυσης συνεχή υπηρεσία τουλάχιστον δύο σχολικών ετών με πλήρες εβδομαδιαίο ωράριο ή με αναγωγή αυτού στο υποχρεωτικό και με σειρά που εξαρτάται από το χρόνο αυτής της υπηρεσίας, εγγράφονται στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών των παρ. 2 και 5 του άρθρου 6 του Ν.3255/2004. Για κάθε σχολικό έτος υπολογίζεται υπηρεσία δέκα (10) μηνών. Δεν προσμετράται για την εγγραφή τους στους πίνακες αυτούς τυχόν προϋπηρεσία τους στη δημόσια εκπαίδευση, προηγούμενη της ιδιωτικής, με οποιαδήποτε σχέση και αν παρασχέθηκε. Δυνατότητα εγγραφής στους πίνακες αυτούς δεν έχουν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί των οποίων η σχέση εργασίας λύεται λόγω παραίτησης.Η αποφαση απο το συμβουλιο της επικρατειας, οτι θα πρεπει να εχουν μια επιτυχια απο ΑΣΕΠ που ειναι;
Επιτέλους βγήκε η πολυπόθητη εγκύκλιος!!! Κανένα comment?