*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 13672 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mexi

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 05, 2009, 11:19:35 pm »
Mαλλον νευρακια εχει για να σχολιαζει τι γραφουν 3 συναδελφοι του(αν ειναι κιολας).οσο για το "δεν τα κανεις" αναφερομουν στα χαρτια που καταθετεις"καλοπροαιρετε"gnikolaou!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:18:31 »

Αποσυνδεδεμένος fotnu

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 05, 2009, 11:28:01 pm »
κάποιοι εδώ μέσα μάλλον έχουν γίνει μέλη για να ξεσπάνε τα νεύρα τουσ και δεν σέβονται τις απορίες κ την αγωνία κάποιον γιατί ίσως αυτοί νομίζουν πωσ τα ξέρουν όλα!περαστικά σε όσους ανήκουν σε αυτή την κατηγορία!λίγο ξύδι θα σας κάνει καλό!

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 05, 2009, 11:54:35 pm »
Κάντε μια βόλτα μέχρι τον καθρέφτη σας .
Θα βρείτε πολλές απαντήσεις.

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 05, 2009, 11:55:30 pm »
 ;D ;D ;D ;D
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:18:31 »

Αποσυνδεδεμένος resquer

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 06, 2009, 12:02:37 am »
K εσεις δεν πατε πισω ομως, ολο κρινετε σα να τον περνατε απο θεια δικη. Εχω κανει μια ερωτηση απο το πρωι στην αρχη του topic και ακομα καμια σας δε μου εχει απαντησει ή εστω να προσπαθησει να απαντησει.

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 06, 2009, 12:08:02 am »
Για τα ιδιωτικά δε γνωρίζω πολλά πράγματα αλλιώς ευχαρίστως και θα σχολίαζα.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος fotnu

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 06, 2009, 12:10:16 am »
K εσεις δεν πατε πισω ομως, ολο κρινετε σα να τον περνατε απο θεια δικη. Εχω κανει μια ερωτηση απο το πρωι στην αρχη του topic και ακομα καμια σας δε μου εχει απαντησει ή εστω να προσπαθησει να απαντησει.
Αν δεν ξέρουμε, λογικό να μην σου απαντήσουμε!

Αποσυνδεδεμένος zoi9

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 06, 2009, 12:21:34 am »
resquer, δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αυτό: άρθρο 9 παρ. 6 του ν. 3391/2005.

Αποσυνδεδεμένος georgiasamar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 06, 2009, 12:39:11 am »

να εισαι σιγουρη πως οποιος γνωριζει κατι ή εχει την παραμικρη ιδεα για τα ερωτηματα που τιθενται  απαντα.τουλαχιστον αυτην την εντυπωση εχω αποκομισει απο την μικρη παραμονη μου στο φορομ. οσο για τον χρηστη grnikolaou κανεις δεν τον κατακρινει και ισα ισα μας εχει βοηθησει με τον τροπο του ομως βεβαια δεν επιτρεπεται και να προσβαλλει ατομα που εχουν αποριες εστω και αν ειναι οι πιο ηλιθιες. κανεις μας δεν ειναι παντογνωστης. δεν συμφωνεις?

Αποσυνδεδεμένος resquer

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #37 στις: Αυγούστου 06, 2009, 12:40:44 am »
Δε με βοηθαει ???
resquer, δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αυτό: άρθρο 9 παρ. 6 του ν. 3391/2005.

Αποσυνδεδεμένος resquer

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #38 στις: Αυγούστου 06, 2009, 12:53:56 am »
georgia samar εχεις π.μ.

Αποσυνδεδεμένος georgiasamar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 06, 2009, 01:28:30 am »

να εισαι σιγουρη πως οποιος γνωριζει κατι ή εχει την παραμικρη ιδεα για τα ερωτηματα που τιθενται  απαντα.τουλαχιστον αυτην την εντυπωση εχω αποκομισει απο την μικρη παραμονη μου στο φορομ. οσο για τον χρηστη grnikolaou κανεις δεν τον κατακρινει και ισα ισα μας εχει βοηθησει με τον τροπο του ομως βεβαια δεν επιτρεπεται και να προσβαλλει ατομα που εχουν αποριες εστω και αν ειναι οι πιο ηλιθιες. κανεις μας δεν ειναι παντογνωστης. δεν συμφωνεις?
για να μην παρεξηγηθω δεν εννουσα οτι τα συγκεκριμενα ατομα ή καποιος αλλος μεσα στο φορουμ κανεις χαζες ερωτησεις.

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #40 στις: Αυγούστου 06, 2009, 08:14:49 am »

Επιτέλους βγήκε η πολυπόθητη εγκύκλιος!!! Κανένα comment? :)

Για την προυπηρεσια απο τα ιδιωτικα, η εγκυκλιος γραφει:

δ) στις διατάξεις της παρ.6 του ίδιου άρθρου του ως άνω νόμου ορίζεται ότι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, που απολύονται αποκλειστικά και μόνο για κατάργηση των ιδιωτικών σχολικών μονάδων, τάξεων ή τμημάτων ή με καταγγελία της σύμβασης εργασίας, εφόσον συμπληρώνουν στην ίδια σχολική μονάδα κατά την ημέρα της απόλυσης συνεχή υπηρεσία τουλάχιστον δύο σχολικών ετών με πλήρες εβδομαδιαίο ωράριο ή με αναγωγή αυτού στο υποχρεωτικό και με σειρά που εξαρτάται από το χρόνο αυτής της υπηρεσίας, εγγράφονται στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών των παρ. 2 και 5 του άρθρου 6 του Ν.3255/2004. Για κάθε σχολικό έτος υπολογίζεται υπηρεσία δέκα (10) μηνών.
Δεν προσμετράται για την εγγραφή τους στους πίνακες αυτούς τυχόν προϋπηρεσία τους στη δημόσια εκπαίδευση, προηγούμενη της ιδιωτικής, με οποιαδήποτε σχέση και αν παρασχέθηκε.
Δυνατότητα εγγραφής στους πίνακες αυτούς δεν έχουν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί των οποίων η σχέση εργασίας λύεται λόγω παραίτησης.

Η αποφαση απο το συμβουλιο της επικρατειας, οτι θα πρεπει να εχουν μια επιτυχια απο ΑΣΕΠ που ειναι;

Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με την ιδιωτική προϋπηρεσία και δεν θυμάμαι την απόφαση για επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Το πιο πιθανό είναι ότι ισχύει η απόφαση του συμβουλίου της επικρατείας, απλώς δεν το συμπεριλάβανε στο κείμενο. Εχει ξαναγίνει μια εγκύκλιος του υπουργείου παιδείας να μην καλύπτει 100% τα πάντα.
Για παράδειγμα η τωρινή εγκύκλιος διορισμών αναφέρει τα κλασικά αναφορικά με το πόσα άτομα θα διοριστούν φέτος. Δεν προκύπτει όμως από την εγκύκλιο αυτό που είχε αναφέρει ο αιρετός ΚΥΣΠΕ ότι φέτος το υπουργείο θα διορίσει 746 νηπιαγωγούς + 50 πολύτεκνους.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο το υπουργείο παιδείας. Θα σε περάσουν από 3-4 άτομα, αλλά στο τέλος θα σου απαντήσουν.
Στον τωρινό ενιαίο πίνακα η ιδιωτική προϋπηρεσία συμπεριλαμβάνει 12 άτομα.
Τί ακριβώς υπονοείς; Οτι μπορεί αυτά τα 12 άτομα να βρίσκονται καταχρηστικά στον ενιαίο πίνακα;

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2009, 08:16:31 am από npanag »

Αποσυνδεδεμένος Tarzan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #41 στις: Αυγούστου 06, 2009, 08:39:32 am »
Ρε παιδια δεν υπάρχει καμια τέτοια απόφαση του συμβουλίου επικρατείας.. είπαμε να τα ψάχνουμε μη βγάζουμε και δικά μας απο πάνω..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)