0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σχετικα με το ερωτημα δουλεια η διαβασμα...αν η δουλεια ειναι με τα μορια κανονικα φυσικα και δουλεια..αν δουλεψεισ 2 χρονια με μορια σου δινουν 20 μορια στον πινακα των αναπληρωτων..και αν εχεισ κα απο ενα διαγωνισμο καποια μορια τοτε πασ σιγουρα αναπληρωτρια εστω και αν δεν ξαναδωσεισ ασεπ.,.. τωρα αν ειναι δουλεια χωρισ μορια φετοσ δουλεια και του χρονου διαβασμα..
Καλησπέρα κι από εμένα! Θα γράψω κι εγώ μήπως και μπορέσω να βοηθήσω! Λοιπόν, πέρυσι δούλευα σε ιδιωτικό από 7:15-15:00 και το απόγευμα αφιέρωνα σχεδόν κάθε μέρα 1-2 ώρες στο διάβασμα. Πίστεψε με, θεωρώ ότι με ωφέλησε απίστευτα το γεγονός ότι αυτά που διάβαζα, τα έβλεπα/έκανα στην πράξη και το κυριότερο κατα την άποψη μου, ότι περιπτώσεις που συναντούσα, με προβλημάτιζαν, έψαχνα στα βιβλία και προσπαθούσα να βρω τις λύσεις πρακτικά πλέον και να δω επιτέλους τις θεωρίες που διάβαζα πως είναι να γίνονται πράξη.
argi85 οι morfoula mc και georgiasamar σου μίλησαν για 2 πράγματα, δουλεία και διάβασμα που και γω πιστεύω οτι συμβαδίζουν ιδίως όταν είναι στο ίδιο αντικείμενο. Όμως 3 πράγματα και όταν μάλιστα τα 2 θέλουν σκληρό διάβασμα δεν ξέρω πραγματικά...ίσως εσύ τα καταφέρεις και στο εύχομαι αν το προσπαθήσεις. Εγώ πέρυσι είχα το ίδιο δίλλημα και επέλεξα να κάνω 2. Σκέφτηκα οτι ακόμα και αν προλάβαινα, δεν θα είχα καθόλου χρόνο για μένα, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό γιατί αλλιώς δεν γεμίζουν οι μπαταρίες. Μακάρι εσύ να λειτουργείς αλλιώς και να τα προλάβεις. Ο δικός μου τρόπος σκέψης ήταν οτι μεταπτυχιακό τώρα είχα την ευκαιρία να το κάνω, αλλιώς θα το αποφάσιζα σίγουρα μετά απο 5 χρόνια που θα βρισκόμουν σε μια μεγάλη πόλη και θα ήξερα λίγο πολύ πως να κινηθώ μέσα στην τάξη. Το κακό ήταν οτι δεν ξέρω πως θα μαι σε 5 χρόνια, πόσες υποχρεώσεις θα έχω κτλπ. Απ την άλλη αν έκανα μεταπτυχιακό έχοντας εμπειρία θα αντιμετώπιζα απο καλύτερη σκοπιά τα πράγματα γιατί όσες έχουν δουλέψει ή είναι σε τάξη πολλά χρόνια υπολογίζουν και άλλους παράγοντες και μπορούν να κάνουν και πιο ευχάριστες έρευνες έχοντας την δική τους τάξη ενώ εγω πρέπει να ψάξω κάποια νηπιαγωγό να με δεχτεί όμως εγώ έιχα περισσότερη όρεξη και κουράγιο για διάβασμα. Άλλο να διαβάζεις στα 25 και άλλο στα 35-40.Στο σύστημα του ιδιωτικού δεν νομίζω να συνηθίσεις γιατί αν έχεις μεράκι για τη δουλειά θα μπορέσεις να κάνεις κάτι πολύ καλο. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον