*

Ψηφοφορία

1η επιλογή περιοχής διορισμού

Αττική
22 (21%)
Πελοπόννησος
6 (5.7%)
Ιόνια
5 (4.8%)
Κυκλάδες
6 (5.7%)
Δωδεκάνησα
3 (2.9%)
Κρήτη
7 (6.7%)
Στερεά Ελλάδα
7 (6.7%)
Θεσσαλία
2 (1.9%)
Ήπειρος
6 (5.7%)
Θράκη
9 (8.6%)
Νησιά
9 (8.6%)
Δυσπρόσιτο σχολείο (ονομαστικά)
8 (7.6%)
Μακεδονία
14 (13.3%)
1 (1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 104

Αποστολέας Θέμα: Πρώτη επιλογή περιοχής-ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 27260 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πρώτη επιλογή περιοχής-ΠΕ02
« Απάντηση #84 στις: Αυγούστου 08, 2009, 12:38:39 am »
να επιμείνω σε μια ερώτηση, γιατί μάλλον από ό,τι διαβάζω, ο διορισμός φέτος για μένα είναι όνειρο θερινής νυκτός  ??? ???
Είμαι ΠΕ02 και με σειρά 289 από τον πίνακα του Ασέπ. Υπάρχει βάασιμη ελπίδα να διοριστώ φέτος, εάν δεν δηλώσω καθόλου τα δυσπρόσιτα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:39:19 »

Αποσυνδεδεμένος xalakis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Αυγούστου 08, 2009, 01:43:52 am »
     Το υπουργείο σας δίνει τη δυνατότητα να εκδηλώσετε την προτίμηση σας για τις περιοχές διορισμού, μη τη σπαταλάτε σκεπτόμενοι χίλια άλλα... Αν ήταν να σας στείλει εξ αρχής στη Δ' Δωδεκανήσου ή τη Γ' Φλώρινας δε θα καθόταν να ταλαιπωρείται το ίδιο και το προσωπικό στις ΔΙΔΕ με αιτήσεις.
     Άλλωστε αν είναι να πάτε στη Δ' Εβρου θα πάτε αφού θα έχετε τσεκάρει το 'Ναι σε όλα'

να ρωτηξω;

ειναι 2 υποψηφιοι με ιδια μορια, ιδιο βαθμο πτυχιου, ιδια ημεροχρονολογια κτησης κλπ ολα ιδια.

ο ενας βαζει πρωτη επιλογη δυσπροσιτο, ο αλλος τσεκαρει το κουτακι "ναι σε ολα".

ποιον θα παρουνε;

ΥΓ ειμαι ΠΕ03.

Αποσυνδεδεμένος yotar

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Αυγούστου 08, 2009, 02:21:33 am »
Χωρίς να παίρνω όρκο, θα έλεγα ότι εξαρτάται από τις 30 επιλογές που έχει δηλώσει ο καθένας.
 Αν δηλ. αυτός που έχει απλά τσεκάρει το "ναι σε όλα (τα δυσπρόσιτα)" μπορεί να διοριστεί σε κάποια από τις 30 επιλογές του (ή σε κάποιο άλλο μη δυσπρόσιτο μέρος, εφόσον έχει τσεκάρει και το "ναι σε άλλες περιοχές διορισμού") τότε στο συγκεκριμένο δυσπρόσιτο θα διοριστεί ο άλλος που το έχει δηλώσει ονομαστικά.
 Αν όμως όλες οι άλλες επιλογές του πρώτου έχουν καλυφθεί από τρίτους που προηγούνται στον πίνακα και - καθαρά θεωρητικά μιλώντας!- έχει μείνει μόνο αυτό το ένα δυσπρόσιτο να το διεκδικούν οι δύο που ανέφερες, τότε νομίζω ότι το δικαιούνται εξίσου και προφανώς θα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος επιλογής (ξέρω γω...μπορεί να το ρίχνουν κορώνα - γράμματα στο τέλος  ;D ;D)

Επειδή όμως οι πιθανότητες να συμβεί η τελευταία περίπτωση είναι περίπου ίσες με τις πιθανότητες που έχουν 10.000 μαϊμούδες πατώντας τα πλήκτρα μιας γραφομηχανής να γράψουν κάποτε τυχαία το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα"... θεωρώ ότι αυτός που δηλώνει ονομαστικά και σαν 1η επιλογή το δυσπρόσιτο έχει πολύύύύ περισσότερες πιθανότητες να διοριστεί σ΄αυτό  :D
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2009, 02:23:40 am από yotar »

Αποσυνδεδεμένος xalakis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Αυγούστου 08, 2009, 02:31:12 am »
οχι.

ο λογος που μας επιτρεπουν να επιλεξουμε 30 περιοχες ειναι για να δουν εαν τις προτιμουμε για καποιο λογο.

αρα αυτον που προτιμα το δυσπροσιτο θα τον ειδοποιησουν πρωτο, τον αλλο με το κουτακι θα τον ειδοποιησουν δευτερο.

ετσι δεν κανανε και με τα μηχανογραφικα;

εαν ειχες πχ 19000 μορια και εβαζες πρωτα ιατρικη και μετα βιολογια και δεν επιανες την ιατρικη, μπορει να ησουν 2ος στη βιολογια, επειδη καποιος αλλος με 19000 την ειχε δηλωση πρωτη. κανω λαθος;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:39:19 »

Αποσυνδεδεμένος yotar

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Αυγούστου 08, 2009, 02:59:06 am »
Σου είπα, δεν παίρνω όρκο...το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δηλώσεις ονομαστικά κάποιο δυσπρόσιτο έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε πάρουν εκεί από το αν τσεκάρεις απλά το κουτάκι!
Αυτό βέβαια συμβαίνει γιατί στη δεύτερη περίπτωση (του...κουτιού) το πιθανότερο είναι να σε στείλουν σε μια από τις 30 επιλογές που θα έχεις δηλώσει ή έστω σε κάποια άλλη μη δυσπρόσιτη περιοχή, πριν φτάσουν στο "ναι στα δυσπρόσιτα". Αν για κάποιο λόγο όμως φτάσουν εκεί και είναι η μόνη θέση στην οποία μπορείς να διοριστείς, τότε νομίζω ότι το γεγονός πως κάποιος άλλος έχει δηλώσει τη θέση αυτή σαν 1η του επιλογή (κι εφόσον δεν έχει περισσότερα μόρια από σένα) ΔΕΝ του δίνει προβάδισμα απέναντί σου.

Και πάλι βέβαια με κάθε επιφύλαξη...

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Αυγούστου 08, 2009, 10:46:18 am »
Γενικά οι τελευταίοι στον πίνακα παίρνουν ό,τι έχει περισσέψει από περιοχές και δυσπρόσιτα.

Αποσυνδεδεμένος blethalassa

• Πλήρες μέλος
  • ...κύριε Κλεό, θα μας κάνεις τον ρέφερι ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Αυγούστου 08, 2009, 11:33:54 am »
μήπως να αλλάξουμε το θέμα σε : τελευταία επιλογή περιοχής ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2009, 11:36:11 am από blethalassa »

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Αυγούστου 08, 2009, 03:34:11 pm »
Ειμαι μεσα στους πρωτους 160 διοριστεους του ΑΣΕΠ στον κλαδο ΠΕ02.
Μάλλον θα δηλώσω ως πρώτη προτίμηση το δυσπροσιτο

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Αυγούστου 08, 2009, 04:16:34 pm »

Αποσυνδεδεμένος vorios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Αυγούστου 08, 2009, 05:14:25 pm »
εαν ειχες πχ 19000 μορια και εβαζες πρωτα ιατρικη και μετα βιολογια και δεν επιανες την ιατρικη, μπορει να ησουν 2ος στη βιολογια, επειδη καποιος αλλος με 19000 την ειχε δηλωση πρωτη. κανω λαθος;
          Για την περίπτωση των μηχανογραφικών έχεις δίκιο, στη προκειμένη περίπτωση των διορισμών σου ξεφεύγει η εξής λεπτομέρεια : δεν ισοβαθμείς με κανένα, ακόμα και τα ίδια μόρια να έχεις, με το ένα ή το άλλο κριτήριο, έχετε μπει σε μία σειρά κατάταξης, η οποία ακολουθείται με αύξουσα σειρά στην επιλογή του τόπου διορισμού.

οχι. ο λογος που μας επιτρεπουν να επιλεξουμε 30 περιοχες ειναι για να δουν εαν τις προτιμουμε για καποιο λογο.

Δεν καταλαβαίνω τι περιμένει να δει το ΥΠΕΠΘ από αυτό. Το αυτονόητο; Ότι ο καθένας θέλει να διορισθεί στον τόπο διαμονής του; (πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις). Άλλωστε με τη μέθοδο της πρόβλεψης και των προσθαφαιρέσεων το αποτέλεσμα που προκύπτει δεν έιναι καθόλου αντιπροσωπευτικό και απέχει από την πραγματικότητα
          Είμαι κατηγορηματικός, η δυνατοτήτα επιλογής είναι για να δηλώσεις την πραγματική προτίμηση σου για τον τόπο διορισμού και εφόσον είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει. Δυστυχώς είναι πρακτικά αδύνατο να πραγματοποιηθεί η επιθυμία των συναδέλφων από Αττική να διοριστούν όλοι στο σπίτι τους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα πρέπει να τη δηλώσουν. Κάτι ανάλογο θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε το Νοέμβριο με τις αιτήσεις των μεταθέσεων. Στα χρόνια που έχουν περάσει έχω δει συναδέλφους να κλαίνε (στη κυριολεξία) με μαύρο δάκρυ γιατί δεν είχαν δηλώσει την περιφέρεια τους, νομίζοντας ότι έχουν λίγα μόρια και τελικά διαψέυστηκαν βλέποντας άλλους με λιγότερα να καταλαμβάνουν τις θέσεις. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι από επαρχία καλή ώρα η φίλη από τη Κεφαλλονιά που είναι θεμιτό και ευχής έργο που της δίνεται η δυνατότητα να ζητήσει 1η προτίμηση και να πάει στη Κεφαλλονιά παρότι βρίσκεται στο 200 κάτι

ειναι 2 υποψηφιοι με ιδια μορια, ιδιο βαθμο πτυχιου, ιδια ημεροχρονολογια κτησης κλπ ολα ιδια.
ο ενας βαζει πρωτη επιλογη δυσπροσιτο, ο αλλος τσεκαρει το κουτακι "ναι σε ολα".
ποιον θα παρουνε;
ΥΓ ειμαι ΠΕ03.

Η περίπτωση που αναφέρεις είναι από απίθανη έως αδύνατη, σαν ΠΕ03 κάτι παραπάνω ξέρεις από πιθανότητες. Εν προκειμένω: και πάλι έχουν μπει σε μια κατάταξη, με τι κριτήρια; Με αυτά που ανέφερες και είναι λίγο πολύ γνωστά. Αν και αυτά είναι ίδια (απίθανο) παίζει ρόλο ο τρόπος απόκτησης των μορίων (από προϋπηρεσία ή ΑΣΕΠ), ο συνολικός χρόνος προϋπηρεσίας  και το που έγινε αυτή (δυσπρόσιτα κλπ) Ε! αν είναι και αυτά ίδια μάλλον θα πάνε στο χρώμα ματιών...
Στο ερώτημα σου (αν και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γιατί ακολουθείται η σειρά κατάταξης) θα προηγηθεί αυτός που το δηλώνει ονομαστικά

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Αυγούστου 08, 2009, 05:39:39 pm »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Αυγούστου 08, 2009, 05:42:27 pm »
ευxαριστώ πολύ para5!!!δεν ξέρω τι να κάνω..ή αυτό ή ..... του χρόνου :(!!γιατί με τις φετινές περιοχές διορισμού ακόμα τραβάω τα μαλλιά μου...ευτυχώς έχω πολλά...
Αν θες τη γνώμη μου, καλύτερα να διοριστείς φέτος. Από τη στιγμή μάλιστα που λέγεται ότι οι μισθοί των νεοδιόριστων θα μειωθούν από 1-1-2010. Ανεξάρτητα από το τι πρόκειται να γίνει τελικά, αξίζει να το ρισκάρεις;

Αποσυνδεδεμένος xalakis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Αυγούστου 08, 2009, 06:00:11 pm »
Παράθεση

οχι. ο λογος που μας επιτρεπουν να επιλεξουμε 30 περιοχες ειναι για να δουν εαν τις προτιμουμε για καποιο λογο.

Δεν καταλαβαίνω τι περιμένει να δει το ΥΠΕΠΘ από αυτό. Το αυτονόητο; Ότι ο καθένας θέλει να διορισθεί στον τόπο διαμονής του; (πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις). Άλλωστε με τη μέθοδο της πρόβλεψης και των προσθαφαιρέσεων το αποτέλεσμα που προκύπτει δεν έιναι καθόλου αντιπροσωπευτικό και απέχει από την πραγματικότητα
          Είμαι κατηγορηματικός, η δυνατοτήτα επιλογής είναι για να δηλώσεις την πραγματική προτίμηση σου για τον τόπο διορισμού και εφόσον είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει. Δυστυχώς είναι πρακτικά αδύνατο να πραγματοποιηθεί η επιθυμία των συναδέλφων από Αττική να διοριστούν όλοι στο σπίτι τους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα πρέπει να τη δηλώσουν. Κάτι ανάλογο θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε το Νοέμβριο με τις αιτήσεις των μεταθέσεων. Στα χρόνια που έχουν περάσει έχω δει συναδέλφους να κλαίνε (στη κυριολεξία) με μαύρο δάκρυ γιατί δεν είχαν δηλώσει την περιφέρεια τους, νομίζοντας ότι έχουν λίγα μόρια και τελικά διαψέυστηκαν βλέποντας άλλους με λιγότερα να καταλαμβάνουν τις θέσεις. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι από επαρχία καλή ώρα η φίλη από τη Κεφαλλονιά που είναι θεμιτό και ευχής έργο που της δίνεται η δυνατότητα να ζητήσει 1η προτίμηση και να πάει στη Κεφαλλονιά παρότι βρίσκεται στο 200 κάτι

καποιος μπορει να εχει τοπους συμφεροντων σε ακυρα μερη. δεν ειναι απαραιτητο ολοι οι αθηναιοι να εχουν προτιμηση την αθηνα.

πχ ενας Σερραιος και μια Ρεθυμνιωτισσα ειναι μαζι. δεν πρεπει ντε και καλα το παληκαρι μετα τις Σερρες να βαλει πχ Δραμα ή Θεσσαλονικη που ειναι διπλα, αλλα Κρητη γιατι ετσι τον συμφερει. κανεις δεν του απαγορευει να βαλει
1 Σερρες
2 Ρεθυμνο
2 Θεσσαλονικη
4 Ηρακλειο

ετσι εχει καλυψει τις προτεραιοτητες του, οπως εκεινος θελει.
το λεω γιατι ετσι εκανε προπερσυ η αδερφη μου.

[οι περιοχες ειναι τυχαιες]

Παράθεση

ποιον θα παρουνε;
ΥΓ ειμαι ΠΕ03.

Η περίπτωση που αναφέρεις είναι από απίθανη έως αδύνατη, σαν ΠΕ03 κάτι παραπάνω ξέρεις από πιθανότητες. Εν προκειμένω: και πάλι έχουν μπει σε μια κατάταξη, με τι κριτήρια; Με αυτά που ανέφερες και είναι λίγο πολύ γνωστά. Αν και αυτά είναι ίδια (απίθανο) παίζει ρόλο ο τρόπος απόκτησης των μορίων (από προϋπηρεσία ή ΑΣΕΠ), ο συνολικός χρόνος προϋπηρεσίας  και το που έγινε αυτή (δυσπρόσιτα κλπ) Ε! αν είναι και αυτά ίδια μάλλον θα πάνε στο χρώμα ματιών...
Στο ερώτημα σου (αν και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γιατί ακολουθείται η σειρά κατάταξης) θα προηγηθεί αυτός που το δηλώνει ονομαστικά

εγω ενα ξερω.

εαν βαλεις πρωτα παραμεθοριο και μετα ολα τα αλλα, εισαι πιο σιγουρα μεσα.

εαν εγω πχ βαλω πρωτα Γαυδο, μετα Δραμα και μετα Θεσσαλονικη, ειμαι σε καλυτερη θεση απο καποιον που θα βαλει πρωτα Θεσσαλονικη, μετα Δραμα και μετα Γαυδο.

μιλαω παντα για ατομα με ιδια μορια. αμα ο αλλος εχει περισσοτερα, καλως να τονε παρουνε. απλως ετσι κερδιζεις θεσεις. εαν δε σε ενδιαφερει το που θα διοριστεις, αλλα το ποσο γρηγορα.

νομιζω.

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Αυγούστου 08, 2009, 06:09:08 pm »

Αν θες τη γνώμη μου, καλύτερα να διοριστείς φέτος. Από τη στιγμή μάλιστα που λέγεται ότι οι μισθοί των νεοδιόριστων θα μειωθούν από 1-1-2010. Ανεξάρτητα από το τι πρόκειται να γίνει τελικά, αξίζει να το ρισκάρεις;
[/quote]
το σκέφτομαι και γι αυτό εχώ χάσει τον ύπνο μου.πάλι σ ευχαριστώ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182728
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)