0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι 17.15. 8 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. Ποιος ξέρει από πότε είναι κολλημένοι εδώ... Τίποτα ακόμη.Δεν πάμε όλοι μαζί οι αναμένοντες για ένα καφεδάκι (σε ιντερνετ καφε) να πούμε τον πόνο μας;;;
οχι μονο κατασκοπους irene δεν εχει βαλει, αλλα εχει ξεχασει οτι πρεπει να βγαλει και τα δικα μας αποτελεσματα...σκεψου καποιος υπαληλος θα ειχε κολλησει αυτα τα κιτρινα ποστ στην οθονη του υπολογιστη με το μην να μην ξεχασω τα αποτελεσματα πε06 και η καθαριστρια το πρωι το μαζεψε για σκουπιδι...
Παράθεση από: ΑΝΚΑΛ στις Αυγούστου 20, 2009, 05:31:53 pmοχι μονο κατασκοπους irene δεν εχει βαλει, αλλα εχει ξεχασει οτι πρεπει να βγαλει και τα δικα μας αποτελεσματα...σκεψου καποιος υπαληλος θα ειχε κολλησει αυτα τα κιτρινα ποστ στην οθονη του υπολογιστη με το μην να μην ξεχασω τα αποτελεσματα πε06 και η καθαριστρια το πρωι το μαζεψε για σκουπιδι...Καλο!Αληθεια τωρα, αν εξαιρεσουμε την αγωνια μας, ειδικα οσων δεν ξερουν σιγουρα αν θα διοριστουν, αν σκεφτει κανεις την εικονα μεσα στο μυαλο του, δεν εχει γελιο;; Σκεψου την καθαριστρια με το τσεμπερι να μαζευει τα χαρτακια με δραματικη μουσικη υποκρουση!!!Εχω ξεφυγει μου φαινεται.Ειναι τελεσιδικο.Παω για καφε!
Αααχ , δεν θελω να γινω κακος αλλα μου φαινεται ο πεινασμενος καρβελια ,fudges και scones oνειρευεται. Αραγε την ειπα σωστα την παροιμιωδη φραση η θα με διορθωσει καμια γνωστη κυρια με διδακτορικη διατριβη στην wikipedia ;