0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου απαντησαν,νασαι καλα αριστο ,το μονο τηλ που απαντησε σημερα!τη δευτερα θα βγουν λεει.Γιατι μας καθυστερησατε ετσι ;τον ρωταωδε φταιμε εμεις ,εσεις φταιτε μου λεειΓιατι καλε φταιμε εμεις;εχετε πολλες ιδιαιτεροτητες μου απαντα(μεταξυ μας αυτο το εχω προσεξει κι εγω )τι ιδιαιτεροτητες; τον ρωτωεμ πρωτοβαθμια δευτεροβαθμια... μου λεει ε καλα και οι γυμναστες εχουν αλλα τους βγαλατε μια χαρα του λεω και δεν περιμενω απαντηση μπας και παμε στο αλλο θεμαμε τα πεκ τι θα κανουμε;δεν ξερωεπειδη δεν απαντουν τα πεκ...ε οσο δεν εχετε αποτελεσματα δεν παρακολουθειτεμετα ή θα πατε με τους αναπληρωτες ή θα σας βγαλουν αλλες μερεςή του χρονουΚαλο μας Σ/Κ ! αν μη τι αλλο δοκιμασαμε και παλι την υπομονη μας και ακομη αντεχουμε.Ειμαστε πραγματι <ιδιαιτεροι>
παντως μετα απο 40 τηλεφωνηματα που μιλανε η δεν απαντουν οταν σου απαντησει καποιος ,οοτι και να σου πει νιωθεις μια ανακουφιση. ισως αυτο να συνεβη και σε σενα ειρηνη προηγουμενως...
Παράθεση από: mel στις Αυγούστου 21, 2009, 02:26:13 pmπαντως μετα απο 40 τηλεφωνηματα που μιλανε η δεν απαντουν οταν σου απαντησει καποιος ,οοτι και να σου πει νιωθεις μια ανακουφιση. ισως αυτο να συνεβη και σε σενα ειρηνη προηγουμενως... Σωστα!! Αυτο παντως με το να κανουμε πεκ με τους αναπληρωτες δεν το ειχα σκεφτει! Μου αρεσει σαν ιδεα γιατι ειναι λιγοτερες ωρες νομιζω, ε; Θελω να τα κανω φετος, αν διοριστω βεβαια, να μην τα εχω του χρονου, δεν ξερεις τι γινεται.