0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geo33 στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 06:45:33 pmΑυτό που λες προσβάλλει τους θρησκευόμενους ανθρώπους. Εγώ είμαι θρησκευόμενη και δεν με ενδιαφέρουν οι πεποιθήσεις των άλλων ούτε τις κρίνω. Μήπως είναι απόλυτη η διατύπωσή σου και θα έπρεπε να την ξανασκεφτείς;ΦιλικάΟύτε εμένα με ενδιαφέρουν οι απόψεις των θρησκευομένων, αν και τις ξέρω!!Θεέ μου τι επιχειρήματα είναι αυτά;"Religion is an insult to human dignity. Without it you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."(Steven Weinberg, Nobel Prize in Physics 1979).Αυτή η άποψη με προβλημάτισε...
Αυτό που λες προσβάλλει τους θρησκευόμενους ανθρώπους. Εγώ είμαι θρησκευόμενη και δεν με ενδιαφέρουν οι πεποιθήσεις των άλλων ούτε τις κρίνω. Μήπως είναι απόλυτη η διατύπωσή σου και θα έπρεπε να την ξανασκεφτείς;Φιλικά
Στο νηπιαγωγείο που πηγαίνει η κόρη μου κάνουν προσευχή τουλάχιστον 4-5 φορές τη μέρα: όταν πηγαίνουν το πρωι,πριν το δεκατιανό,πριν το μεσημεριανό,πριν τον ύπνο και την ώρα που φεύγουν....είπατε κάτι;;;;;
Και καλώς σε προβλημάτισε.. Ο Weinberg με 2 προτάσεις έθεσε το ζήτημα στην πιο απλή και σωστή βάση (πιο απλά και από ότι το είχε θέσει ο Μαρξ), αρκεί να το καταλάβεις
Εσύ μπορείς να σκεφτείς ότι υπάρχουν καθηγητές που πήραν προυπηρεσία με βύσμα και καθηγητές που πήραν προυπηρεσία χωρίς βύσμα?
Έχω και ένα πρόχειρο ανεκδοτάκι επί του θέματός μας..Μια μέρα ο γιός του Θεού τα φτιάχνει με την κόρη του Διαβόλου. Συναντίεται ο Θεός με τον Διάβολο και ακολουθεί ο διάλογος:Διάβολος: "Το ξέρεις ότι η κόρη μου τα έφτιαξε με τον γιό σου;"Θεός: "Α στο διάολο;!"Διάβολος: "Μα τω θεό!"
Τις απόψεις σου τις έχει γράψει πολλές φορές και είναι χαρακτηριστικό ότι τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.