0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marooned στις Οκτωβρίου 16, 2009, 06:25:30 pmΚαλησπέρα..μπορεί τελικά κάποιος να ξέρει τι πιθανότητες έχει να πάρει ώρες ΠΔΣ με δεδομένο τη θέση του στους πίνακες; Έχει να κάνει με το πλήθος των σχολείων στη συγκεκριμένη ΔΙΔΕ και αν ναι πόσοι απορροφώνται κατά μέσο όρο..;Ευχαριστώ!έχει να κάνει τον αριθμό των σχολείων που θα δημιουργήσουν τμήματα ΠΔΣ.Συνήθως οι φιλόλογοι είναι τουλάχιστον 2 σε κάθε σχολείο (για 10ωρο μιλάμε πάντα) και οι μαθηματικοί τουλάχιστον 1.Μπορείς να πάρεις τηλ. στην ΔΙΔΕ που σε ενδιαφέρει και να ρωτήσεις πόσες ώρες έχουν διαθέσιμες!
Καλησπέρα..μπορεί τελικά κάποιος να ξέρει τι πιθανότητες έχει να πάρει ώρες ΠΔΣ με δεδομένο τη θέση του στους πίνακες; Έχει να κάνει με το πλήθος των σχολείων στη συγκεκριμένη ΔΙΔΕ και αν ναι πόσοι απορροφώνται κατά μέσο όρο..;Ευχαριστώ!
Παλιά τουλάχιστον σχεδόν όλοι έπαιρναν ώρες ΠΔΣ γιατί φρόντιζαν και τις μοιράζανε σχεδόν σε όλους από 2 ή 4. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που δεν έπαιρναν και αυτο γιατί καθόντουσαν σπιτάκι τους και περίμεναν να τους πάρουν τηλ να τους ψάξουν! Δεν υπάρχει άτομο που να πήγε στην δευτεροβάθμια να δείξει λίγο ενδιαφέρον και να μην τον κάλεσαν, δεν χρειάζεται μέσο για αυτό! Εγώ πήγα και σε β'θμιες και σε λύκεια....και ναι δε με έχουν καλέσει όλες τις φορές....Τα καταφέρατε πολύ καλά με τα παράπονα σας! Τώρα αντί για την πλειοψηφία θα παίρνουν ώρες 10 με 20 άτομα σε κάθε νομο!Καλύτερα είναι έτσι....τι να τις κάνεις 2 ώρες? να πάρεις 0,5 μόρια?και τι έγινε?πάλι στα ίδια θα είσαι.....Και δε μιλάω εκ του ασφαλούς.....εμένα με θίγει το νέο σύστημα, καθώς η θέση μου στον πίνακα δεν είναι ψηλά.....αλλά είναι πιο δίκαιο....Γιατί να έπαιρνα εγώ 2 ή 4 ώρες, επειδή έιχα γνωστό διευθυντή και να μην πάρει 10 κάποιος που το 1985 που πήρε πτυχίο εγώ ήμουν μαθήτρια ακόμη
Παράθεση από: sv4eaa στις Οκτωβρίου 16, 2009, 04:13:37 pmΚαι μόλις παρατήρησα ασυμφωνίες στους πίνακες Α' και
Και μόλις παρατήρησα ασυμφωνίες στους πίνακες Α' και
Παράθεση από: anna4 στις Οκτωβρίου 16, 2009, 06:18:24 pmΠαλιά τουλάχιστον σχεδόν όλοι έπαιρναν ώρες ΠΔΣ γιατί φρόντιζαν και τις μοιράζανε σχεδόν σε όλους από 2 ή 4. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που δεν έπαιρναν και αυτο γιατί καθόντουσαν σπιτάκι τους και περίμεναν να τους πάρουν τηλ να τους ψάξουν! Δεν υπάρχει άτομο που να πήγε στην δευτεροβάθμια να δείξει λίγο ενδιαφέρον και να μην τον κάλεσαν, δεν χρειάζεται μέσο για αυτό! Εγώ πήγα και σε β'θμιες και σε λύκεια....και ναι δε με έχουν καλέσει όλες τις φορές....Τα καταφέρατε πολύ καλά με τα παράπονα σας! Τώρα αντί για την πλειοψηφία θα παίρνουν ώρες 10 με 20 άτομα σε κάθε νομο!Καλύτερα είναι έτσι....τι να τις κάνεις 2 ώρες? να πάρεις 0,5 μόρια?και τι έγινε?πάλι στα ίδια θα είσαι.....Και δε μιλάω εκ του ασφαλούς.....εμένα με θίγει το νέο σύστημα, καθώς η θέση μου στον πίνακα δεν είναι ψηλά.....αλλά είναι πιο δίκαιο....Γιατί να έπαιρνα εγώ 2 ή 4 ώρες, επειδή έιχα γνωστό διευθυντή και να μην πάρει 10 κάποιος που το 1985 που πήρε πτυχίο εγώ ήμουν μαθήτρια ακόμηΚαι μένα δεν με έχουν καλέσει όλες τις φορές, αλλα τουλάχιστον λέω πάλι καλά για όσες με κάλεσαν! Και μην μου πεις ότι έψαξες και δεν σε έπαιρναν, γιατι θα είναι ψέματα. Και εγώ την πρώτη φόρα μακρία πήγα και όλα στις βενζίνες πήγαιναν, αλλά τι να κάνω? Κανέναν γνωστό διευθυντή δεν είχα! Και με τις 4 ώρες ευχαριστημένη ήμουν!Και επίσης σέβομαι τις επιλογές του καθενός αλλά δεν μπορεί καποιος που είναι 40 και 45 χρονών να ξεκινησει ξαφνικά να ασχολείται με το σχολειιο μονο και μονο επειδη ειναι μεγαλος! Δεν αναφέρομαι σε όλους με παλια πτυχία, υπάρχουν πολλοι που και παλια πτυχια εχουν και το παλευουν και εχουν καλη θεση στον πινακα αναπληρωτων. Αλλα υπαρχουν και αλλοι, που δεν εχουν ασχοληθει ποτε και δεν μπορουν ξαφνικα να βρεθουν πανω απο μας! Και μόρια έχω και με τον ΑΣΕΠ ασχοληθηκα πολυ! Και αυτοι που πηραν πτυχιο το 85 και δεν εχουν μορια σημαινει πως ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ Η
Παράθεση από: dimitroula79 στις Οκτωβρίου 16, 2009, 08:59:00 pmΠαράθεση από: anna4 στις Οκτωβρίου 16, 2009, 06:18:24 pmΠαλιά τουλάχιστον σχεδόν όλοι έπαιρναν ώρες ΠΔΣ γιατί φρόντιζαν και τις μοιράζανε σχεδόν σε όλους από 2 ή 4. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που δεν έπαιρναν και αυτο γιατί καθόντουσαν σπιτάκι τους και περίμεναν να τους πάρουν τηλ να τους ψάξουν! Δεν υπάρχει άτομο που να πήγε στην δευτεροβάθμια να δείξει λίγο ενδιαφέρον και να μην τον κάλεσαν, δεν χρειάζεται μέσο για αυτό! Εγώ πήγα και σε β'θμιες και σε λύκεια....και ναι δε με έχουν καλέσει όλες τις φορές....Τα καταφέρατε πολύ καλά με τα παράπονα σας! Τώρα αντί για την πλειοψηφία θα παίρνουν ώρες 10 με 20 άτομα σε κάθε νομο!Καλύτερα είναι έτσι....τι να τις κάνεις 2 ώρες? να πάρεις 0,5 μόρια?και τι έγινε?πάλι στα ίδια θα είσαι.....Και δε μιλάω εκ του ασφαλούς.....εμένα με θίγει το νέο σύστημα, καθώς η θέση μου στον πίνακα δεν είναι ψηλά.....αλλά είναι πιο δίκαιο....Γιατί να έπαιρνα εγώ 2 ή 4 ώρες, επειδή έιχα γνωστό διευθυντή και να μην πάρει 10 κάποιος που το 1985 που πήρε πτυχίο εγώ ήμουν μαθήτρια ακόμηΚαι μένα δεν με έχουν καλέσει όλες τις φορές, αλλα τουλάχιστον λέω πάλι καλά για όσες με κάλεσαν! Και μην μου πεις ότι έψαξες και δεν σε έπαιρναν, γιατι θα είναι ψέματα. Και εγώ την πρώτη φόρα μακρία πήγα και όλα στις βενζίνες πήγαιναν, αλλά τι να κάνω? Κανέναν γνωστό διευθυντή δεν είχα! Και με τις 4 ώρες ευχαριστημένη ήμουν!Και επίσης σέβομαι τις επιλογές του καθενός αλλά δεν μπορεί καποιος που είναι 40 και 45 χρονών να ξεκινησει ξαφνικά να ασχολείται με το σχολειιο μονο και μονο επειδη ειναι μεγαλος! Δεν αναφέρομαι σε όλους με παλια πτυχία, υπάρχουν πολλοι που και παλια πτυχια εχουν και το παλευουν και εχουν καλη θεση στον πινακα αναπληρωτων. Αλλα υπαρχουν και αλλοι, που δεν εχουν ασχοληθει ποτε και δεν μπορουν ξαφνικα να βρεθουν πανω απο μας! Και μόρια έχω και με τον ΑΣΕΠ ασχοληθηκα πολυ! Και αυτοι που πηραν πτυχιο το 85 και δεν εχουν μορια σημαινει πως ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ Η
Υπαρχει καπου ο πινακας της Α ΑΘΗΝΩΝ ?
Καλα με τις αξιοκρατικες προσληψεις, με τα αξιοκρατικα τμηματα τι θα γινει?? Αυτο το απαραδεκτο με τη δημιουργια τμηματων 1-4 μαθητων (δε μιλαω για μειωση των μαθητων κατα τη διαρκεια του ετους, αλλά για δημιουργια εξαρχης ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ τμηματων) θα συνεχιστει και φετος?
Παράθεση από: utenar στις Οκτωβρίου 17, 2009, 09:28:03 amΚαλα με τις αξιοκρατικες προσληψεις, με τα αξιοκρατικα τμηματα τι θα γινει?? Αυτο το απαραδεκτο με τη δημιουργια τμηματων 1-4 μαθητων (δε μιλαω για μειωση των μαθητων κατα τη διαρκεια του ετους, αλλά για δημιουργια εξαρχης ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ τμηματων) θα συνεχιστει και φετος? Το πρόβλημά σου με τον αριθμό των μαθητών ποιο ακριβώς είναι?Εσύ με 10 άτομα κάνεις ιδιαίτερο? Ή στα φροντιστήρια που δουλεύεις έχεις πάνω από 8 παιδιά ανά τμήμα?Και ένα παιδί να θέλει,σαν εκπαιδευτικοί έχουμε ηθική υποχρέωση να το στηρίξουμε.Απαράδεκτο για εμένα είναι να πρέπει να υπάρχουν σώνει κια ντε 7 παιδιά για να γίνει τμήμα.