0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτέμβριος 23, 2009, 11:26:08 πμΤο μόνο που αλλάζει είναι ότι καταργείται το ασυμβίβαστο με την εργασία στο φροντιστήριο.Από πού το άκουσες αυτό??Εμένα μου είπε διευθυντής δευτεροβάθμιας πως οι προσλήψεις θα γίνονται εφεξής από το υπουργείο...!!!!!
Το μόνο που αλλάζει είναι ότι καταργείται το ασυμβίβαστο με την εργασία στο φροντιστήριο.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτέμβριος 23, 2009, 01:15:34 μμΠαράθεση από: araxni στις Σεπτέμβριος 23, 2009, 01:13:34 μμΠαράθεση από: jak13 στις Σεπτέμβριος 23, 2009, 11:26:08 πμΤο μόνο που αλλάζει είναι ότι καταργείται το ασυμβίβαστο με την εργασία στο φροντιστήριο.Από πού το άκουσες αυτό??Εμένα μου είπε διευθυντής δευτεροβάθμιας πως οι προσλήψεις θα γίνονται εφεξής από το υπουργείο...!!!!!Σου το είπε μάλλον για να σε αποφύγει.Δηλαδή η δική σου η πηγή είναι αξιόπιστη?
Παράθεση από: araxni στις Σεπτέμβριος 23, 2009, 01:13:34 μμΠαράθεση από: jak13 στις Σεπτέμβριος 23, 2009, 11:26:08 πμΤο μόνο που αλλάζει είναι ότι καταργείται το ασυμβίβαστο με την εργασία στο φροντιστήριο.Από πού το άκουσες αυτό??Εμένα μου είπε διευθυντής δευτεροβάθμιας πως οι προσλήψεις θα γίνονται εφεξής από το υπουργείο...!!!!!Σου το είπε μάλλον για να σε αποφύγει.
Πιστεύεις ότι μέχρι την 1η Οκτωβρίου, μέσα σε μια βδομάδα δηλαδή, θα γίνουν πολλές προσλήψεις;Τα σχολεία δεν έχουν ορίσει σχεδιαστές ακόμα.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτέμβριος 23, 2009, 02:34:26 μμΠιστεύεις ότι μέχρι την 1η Οκτωβρίου, μέσα σε μια βδομάδα δηλαδή, θα γίνουν πολλές προσλήψεις;Τα σχολεία δεν έχουν ορίσει σχεδιαστές ακόμα.Προσληψεις δεν θα γινουν μεχρι τοτε αλλα αυτοι εχουν ταξει για μετα.Εμαθα οτι εστειλαν σε σχολεια την ιδια εγκυκλιο με την περυσινη
Παράθεση από: vnikolitsa στις Σεπτέμβριος 23, 2009, 02:43:51 μμΠαράθεση από: jak13 στις Σεπτέμβριος 23, 2009, 02:34:26 μμΠιστεύεις ότι μέχρι την 1η Οκτωβρίου, μέσα σε μια βδομάδα δηλαδή, θα γίνουν πολλές προσλήψεις;Τα σχολεία δεν έχουν ορίσει σχεδιαστές ακόμα.Προσληψεις δεν θα γινουν μεχρι τοτε αλλα αυτοι εχουν ταξει για μετα.Εμαθα οτι εστειλαν σε σχολεια την ιδια εγκυκλιο με την περυσινηΝαι και αν αλλάξει η κυβέρνηση θα διορίζουν οι προηγούμενοι?
Όσοι επιμένουν ακόμα σε αναξιοκρατικές διαδικασίες προσλήψεων και καιροσκοπούν , ας γνωρίζουν ότι σύντομα με τις επερχόμενες εκλογές αξιοκρατικά θα αναγκασθούν να αποσυρθούν ... ''...Ουκ αεί άρχουσι...και οι νυν κυβερνώντες... ''
Φίλοι μου , νομίζω ότι είναι πλέον θέμα ημερών η ανακοίνωση της Νέας υπουργικής απόφασης σε αντικατάσταση εκείνης του προηγούμενου υπουργού. Καμμία άλλη διαδικασία δεν χρειάζεται . Απλά είναι θέμα κάποιων ημερών θεωρώ... Συγχαρητήρια εδώ στο forum του pde, στους συνεργάτες του και στους συναδέλφους( sartr , knkn..κλπ ) που επιμένουν στη θέσπιση Αντικειμενικών Κριτηρίων... Έτσι ''επιβάλλονται'' τελικά τα δίκαια αιτήματά μας.. Έπεται η συνέχεια.....