0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα τελευταια χρονια καθηγητες μαζεψαν ρουσφετολογικα μορια και τωρα με την "νεα αξιοκρατια" αισθανονται ικανοποιηση ...μ εμας που ουτε μεσον ειχαμε και ειμαστε με μηδενικη προυπηρεσια τι θα γινει?ειμαστε παιδια κατωτερου θεου???
Παράθεση από: paraxenos στις Οκτωβρίου 08, 2009, 10:52:09 pmΠαράθεση από: xristis στις Οκτωβρίου 07, 2009, 10:50:58 pm Φίλοι μου , Κανένας κόπος μας νομίζω δεν πάει χαμένος . Είναι Μεγάλη Επιτυχία μας το ότι ήδη το θέμα των Αξιοκρατικών Κριτηρίων αποτελεί κεντρική θέση της νέας Κυβέρνησης. Υποθέτω ότι Άμεσα , για τη ΠΔΣ , θα ισχύσουν αντικειμενικά κριτήρια Προσλήψεων μέσα από τους ισχύοντες Πίνακες Αναπληρωτών , για να ακυρωθούν από αύριο επι τέλους , όλες οι προεκλογικές προσλήψεις. Άς δώσουμε λίγες μέρες ακόμα περιθώριο στη νέα ηγεσία του ΥΠΕΠΘ . Σε παω πολυ και παρακαλω το θεο να εισαι η καινουργια υπουργος σε παραλαγη Νομιζω οτι ο xristis ειναι αντρας
Παράθεση από: xristis στις Οκτωβρίου 07, 2009, 10:50:58 pm Φίλοι μου , Κανένας κόπος μας νομίζω δεν πάει χαμένος . Είναι Μεγάλη Επιτυχία μας το ότι ήδη το θέμα των Αξιοκρατικών Κριτηρίων αποτελεί κεντρική θέση της νέας Κυβέρνησης. Υποθέτω ότι Άμεσα , για τη ΠΔΣ , θα ισχύσουν αντικειμενικά κριτήρια Προσλήψεων μέσα από τους ισχύοντες Πίνακες Αναπληρωτών , για να ακυρωθούν από αύριο επι τέλους , όλες οι προεκλογικές προσλήψεις. Άς δώσουμε λίγες μέρες ακόμα περιθώριο στη νέα ηγεσία του ΥΠΕΠΘ . Σε παω πολυ και παρακαλω το θεο να εισαι η καινουργια υπουργος σε παραλαγη
Φίλοι μου , Κανένας κόπος μας νομίζω δεν πάει χαμένος . Είναι Μεγάλη Επιτυχία μας το ότι ήδη το θέμα των Αξιοκρατικών Κριτηρίων αποτελεί κεντρική θέση της νέας Κυβέρνησης. Υποθέτω ότι Άμεσα , για τη ΠΔΣ , θα ισχύσουν αντικειμενικά κριτήρια Προσλήψεων μέσα από τους ισχύοντες Πίνακες Αναπληρωτών , για να ακυρωθούν από αύριο επι τέλους , όλες οι προεκλογικές προσλήψεις. Άς δώσουμε λίγες μέρες ακόμα περιθώριο στη νέα ηγεσία του ΥΠΕΠΘ .
δεν ειμαστε ολοι 30 χρονων...
Συνάδελφοι ηρεμίστε, άλλωστε όλοι το συμφέρον τους κοιτούν. Το έγγραφο αυτό που κοινοποιήθηκε σήμερα στις ΔΔΕ είναι "ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ", ούτε καν ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ και βασικότερα δεν αποτελεί νόμο. Για να ξεκινήσει η ΠΔΣ να προσλαμβάνει μέσω ολοκληρωμένου συστήματος αναπληρωτών-ωρομισθίων πρέπει να ψηφιστεί νέος νόμος που θα ακυρώνει τον προηγούμενο που βγήκε πριν κάποια χρόνια και ισχύει μέχρι σήμερα άπαξ (το σχετικό ΦΕΚ μπορείτε να το βρείτε παντού). Γράφει για προσωρινή αναστολή και πάγωμα λόγω οικονομικών και μακάρι όλα να γίνουν γρήγορα και να ενταχθεί κι αυτό σε έναν διαφανή τρόπο πρόσληψης. Αλλά οι καινούριοι νόμοι παίρνουν χρόνο. Θα καλύψουν τη φετινή χρονιά ή θα φτάσει Δεκέμβρης μήνας και θα πουν επειδή χρόνος και οι ανάγκες πιέζουν θα γίνει όπως γινόταν μέχρι τώρα??? Το μόνο τότε που θ' αλλάξει είναι οι "λίστες". Ελπίζω στην αξιοκρατία αλλά οι διαδικασίες δεν είναι τόσο απλές όπως αναφέρετε....Είδομεν...