0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια να ρωτησω κατι...αν δεν δηλωσεις ολες τις περιοχες σε βαζουν οπου θελουν 'η υπαρχει περιπτωση και να μην διοριστεισ?τις περιοχες που δωσανε πρεπει να τισ καλυψουν ολες?
καλησπερα και καλο διορισμο σε ολους. Ειμαι διοριστεος ασεπ και ειμαι απο Θεσνικη. ΔΕν εκανα ακομα την αιτηση γιατι ειμαι διχασμενος για τις τρεις καλυτερες επιλογες. Ειμαι παντρεμενος χωρις παιδια και σε προσπαθεια να αποκτησω. Τι προτεινετε για την πρωτη τριάδα ? Ευχαριστω!
μαλλον εχεις δικιο αλλα επειδη απο ασεπ επιλεγουμε τελευταιοι τις περιοχες αυτες θα τις ... κατασπαραξουν. δυστυχως εδω πανω δωσανε λιγες περιοχες. Πως βλεπεις γενικως τις περιοχες? ευχαριστω
ευχαριστω για τη βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλησπερα και καλο διορισμο σε ολους. Ειμαι διοριστεος ασεπ και ειμαι απο Θεσνικη. ΔΕν εκανα ακομα την αιτηση γιατι ειμαι διχασμενος για τις τρεις καλυτερες επιλογες. Ειμαι παντρεμενος χωρις παιδια και σε προσπαθεια να αποκτησω. Τι προτεινετε για την πρωτη τριάδα ? Ευχαριστω![/quoteΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
Καλό διορισμό σε όλους!! Παιδιά που θα βρω τον πίνακα με τα οριστικά αποτελέσματα των διοριστέων από τον Ασεπ 2008; Θέλω να δω τη σειρά μου για την αίτηση...