*

Αποστολέας Θέμα: πρωτη φαση αναπληρωτων - ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 121769 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: πρωτη φαση αναπληρωτων - ΠΕ60
« Απάντηση #294 στις: Αυγούστου 31, 2009, 11:07:19 am »
εγω  ανετα μπηκα  και δεν υπαρχει τιποτα νεοτερο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:55:40 »

Αποσυνδεδεμένος dimitra68

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Αυγούστου 31, 2009, 11:07:51 am »
Καλημέρα! Εύχομαι να έχετε πολύ σύντομα ΚΑΛΑ νέα όσοι περιμένετε και αγωνιάτε... ;)
Να ρωτήσω κάτι που μου έκανε εντύπωση...Ψάχνοντας για κάποιες φίλες (αγωνιώ κι εγώ και στενοχωριέμαι ότι μπορεί να έχω δώσει άθελά μου και "ψεύτικες" ελπίδες... :-\) και συγκρίνοντας τους πίνακες τους τωρινούς με τα δεδομένα του 07-08 (δηλαδή αμέσως μετά τον προηγούμενο διαγωνισμό) ειδα μεγάλη διαφορά στην σχέση μορίων-σειρά στον πίνακα. Δηλαδή το 2007 τα άτομα με 24 πάνω κάτω μόρια ήταν περίπου μεταξύ 800κάτι-1000 στον πίνακα ενώ τώρα βρίσκονται 1800+...!!!!!! ::) Τι έγινε? Έχει γράψει σχετικά καλά ο κόσμος και "φίσκαρε" ο πίνακας στις οριακές για κλήση-"φιλέτα" θέσεις? Γιατί η μείωση των διορισμών (ok, είχαν αφαιρεθεί παραπάνω άτομα τότε μετά τους διορισμούς αλλά όχι τόσα πολλά παραπάνω!) δεν δικαιολογεί τόσο μεγάλη διαφορά.
Το 2007 λοιπόν κάποιος με περίπου 24 μόρια έφυγε με την τρίτη φάση (λογικό αφού είχε σειρά γύρω στο 900) και φανταζόμουν (πριν βγουν οι ανανεώσεις των πινάκων) ότι και φέτος θα γίνει πάνω κάτω κάτι παρόμοιο (πόση απόκλιση θα μπορούσε να έχει?). Τώρα αναρωτιέμαι αν θα μπορέσει να κληθεί γενικά κάποια στιγμή φέτος... :-\
Έχει εντοπίσει κάποιος αυτή τη διαφορά? ???
Σοφακι καλημερα!!!!! :D :Dτι εγινε αστα να πανε ...αυτο που λεει ο npanag εγινε σε συνδυασμο με το μικροτερο αριθμο διοριστεων-στο φετινο ασεπ 360 λιγοτεροι ηταν οι διοριστεοι...οποτε φουλαρε ο πινακας απ'τις αυξησεις μοριων κι εγω οριακα εμεινα εκτος διοριστεων κι ειμαι οριακα παλι στην α φαση!!!! :-* :-*
"Δε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες ό,τι πιστεύεις"

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Αυγούστου 31, 2009, 11:15:35 am »
Νομίζω ότι οφείλεται στις μαζικές φάσεις αναπληρωτών πέρσι από πολύ νωρίς. Π.χ. μέσα στο Σεπτέμβρη του 2008 πήραν 4 μαζικές φάσεις αναπληρωτών. Σύνολο 1641 αναπληρώτριες και 145 τρίτεκνες (1786 άτομα). Αυτά τα 1786 άτομα πήραν από 9,7 - 8,767 μόρια.
Κάπως έτσι βρέθηκαν πολλά άτομα με μπόλικα μόρια. Αυτό δεν είχε ξαναγίνει παλιότερα. Πρώτη φορά το 2008.

Ετσι, ενώ έως τώρα η 2η φουρνιά διοριστέων ΑΣΕΠ ήταν πάντα αναπληρώτριες κατά την πρώτη χρονιά της διετίας, φέτος αυτό είναι υπό δοκιμασία. Εξαρτάται αν κάποια έχει ήδη μόρια κι απ' αλλού. Π.χ. αν κάποια έδωσε στον ΑΣΕΠ για πρώτη φορά και ήρθε στη θέση 710-720 (μόλις 120 θέσεις απ' τις 600 διοριστέες), μπορεί κάλλιστα στον πίνακα αναπληρωτών να είναι στη θέση 1800+ και όλα να παίζονται φέτος.

Ναι...έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί...Δούλεψε πολύς κόσμος τα τελευταία δύο χρόνια και μάζεψαν κούτσα-κούτσα μοριάκια.
Τι να πω. Θες δε θες πέφτεις έξω στις προβλέψεις με τέτοιες "ανατροπές"... ::) :-\

Έχεις πολλές φίλες με 24+ μόρια;; ;)
Όχι, είναι ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο-φίλη (πρώην συνάδελφος στο ιδιωτικό) για την οποία στενοχωριέμαι διπλά (αν δεν τα καταφέρει ούτε φέτος) γιατί ξέρω, αφού έχουμε δουλέψει μαζί, πόσο αξίζει σαν νηπιαγωγός και μία άλλη γνωστή η οποία επίσης έχει προσπαθήσει πάρα πολύ με τον ΑΣΕΠ και φέτος θεωρούσα δεδομένο ότι θα φύγει τουλάχιστον αναπληρώτρια. Για να μην πω για συναδέλφους από εδώ μέσα (με λιγότερα μόρια, επομένως παίρνει κι αυτές η "μπάλα") που έχουμε επικοινωνία και θα στενοχωρηθώ πολύ αν δεν... :'(

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2009, 11:22:28 am από sophie »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Αυγούστου 31, 2009, 11:21:09 am »
Δήμητρα, τουλάχιστον εσύ, αν δεν είσαι στην πρώτη φάση θα είσαι στη δεύτερη  ;)  :-*. Υπάρχει όμως κόσμος που, προσωπικά, θεωρούσα δεδομένο ότι θα φύγει φέτος μέχρι Οκτώβρη-Νοέμβρη και τώρα βλέπω να μένει εντελώς εκτός... ::) Κρίμα...
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:55:40 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Αυγούστου 31, 2009, 11:28:40 am »
Δήμητρα, τουλάχιστον εσύ, αν δεν είσαι στην πρώτη φάση θα είσαι στη δεύτερη  ;)  :-*. Υπάρχει όμως κόσμος που, προσωπικά, θεωρούσα δεδομένο ότι θα φύγει φέτος μέχρι Οκτώβρη-Νοέμβρη και τώρα βλέπω να μένει εντελώς εκτός... ::) Κρίμα...
παλιοτερα καποιος ειχε πει ,πολυ ευστοχα οτι ο πινακας διοριστεων με τον πινακα αναπληρωτων ειναι συγκοινωνουντα δοχεια ας ελπισουμε λοιπον οτι οσο λιγοτεροι οι διοριστεοι τοσο περισσοτεροι οι αναπληρωτες!!!!
"Δε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες ό,τι πιστεύεις"

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Αυγούστου 31, 2009, 11:35:29 am »

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα, άλλοι ταλαιπωρούνται έστω και για μια θέση αναπληρώτριας,κι άλλοι διορίζονται αμέσως χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.... Κάλιο αργά παρά ποτέ όμως..

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #300 στις: Αυγούστου 31, 2009, 11:54:16 am »
Άσχετο, Έφη, μιας και είσαι "μέσα", γιατί δεν κάνεις μια συγχωνευσούλα στα δύο θέματα? Δεν υπάρχει λόγος να συζητιέται το ίδιο θέμα κι εδώ : http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=14570.0
ΠΕ60

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Αυγούστου 31, 2009, 12:06:13 pm »
...κι εδω ερχομαστε παλι στο ιδιο θεμα...πως καθομαστε κι ανεχομαστε ολη αυτη την ξεφτιλα να περναμε απο τα 40 κυματα και να κρεμομαστε στο τελος ,να ματαιωνομαστε και να ακυρωνονται ολα...απογοητευση,ηττοπαθεια,ανεργια,απελπισια,μαυριλα...
α βρε κοριτσια δεν ειναι ετσι...γιατι τωρα ειμαστε υποχειρια αυτης της καταστασης ...αυριο δεν ξερουμε τι μπορει να γινει ολοι αυτοι οι εκπαιδευτικοι που τωρα "ζηλευουμε"με την καλη εννοια,οι μεγαλυτεροι παλεψαν για τα δικαιωματα που απολαμβανουν...μηπως κι εμεις θα πρεπει να διεκδικησουμε καποια πραγματα οπως και αλλοι παλιοτερα¨?..........
ομως κι αν ετσι δεν μπορει να γινει τουλαχιστον τωρακαι τουλαχιστον αν δεν μπορουμε να αλλαξουμε αμεσατην κατασταση,ας μην την αφηνουμε να μας καταβαλλει,οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει οχρονος...κανεις δεν ξερει τι του ξημερωνει...ενταξει κι οσοι τωρα θα φυγουν αναπληρωτες μηπως θα εχουν καλυτερη τυχη απο εκεινους που δε θα φυγουν?στα χαλια του δημοσιου θα μπλεξουν,με την απειλη της αρσης της μονιμοτητας και τις φημολογουμενες περικοπες μισθου...αλλα θα μου πεις "αν ειχα αλλες επιλογες δε θα δινα στον κ..λοδιαγωνισμο"...τιποτα παντως να μην ειναι ικανο να απογοητευσει κανεναν...και καμια...θα τη βρουμε την ακρη ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο...και πανω απ'ολα δυναμη κι αισιοδοξια

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Αυγούστου 31, 2009, 12:13:11 pm »
Άσχετο, Έφη, μιας και είσαι "μέσα", γιατί δεν κάνεις μια συγχωνευσούλα στα δύο θέματα? Δεν υπάρχει λόγος να συζητιέται το ίδιο θέμα κι εδώ : http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=14570.0

Σοφάκι, το σκέφτηκα κι εγώ, μόνο που δεν είμαι εδώ διαχειρίστρια. Είμαι στο άλλο.  ;)
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος bk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Αυγούστου 31, 2009, 12:51:34 pm »
τι γινεται βρε παιδια?θα ανακοινωθει τιποτα ή τσαμπα εχουμε βγαλει τα ματια μας στο internet?

Αποσυνδεδεμένος ninouki

• Νέο μέλος
  • *
  • Δεν λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Αυγούστου 31, 2009, 12:53:00 pm »
Καλημέρα. Μήπως πήρε καμιά συνάδελφος το υπουργείο να ρωτήσει πότε θα βγει η α' φάση;

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Αυγούστου 31, 2009, 12:59:10 pm »
Πηρα  τηλεφωνο  μολις  τωρα  στο  3442279  και  μου  ειπαν  σημερα  το  απογ ευμα  η  αυριο  το  πρωι.Καλη  επιτυχια
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Αυγούστου 31, 2009, 01:00:13 pm »
καλημέρα .
πηρα τηλ. στο ΥΠΕΠΘ και μου ειπαν σημερα το απόγευμα

Αποσυνδεδεμένος bk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Αυγούστου 31, 2009, 01:01:09 pm »
τον κακο τους τον καιρο αν βγει αυριο.αντε γιατι βαρεθηκα καθε λιγο και λιγακι να κανω ανανεωσεις

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182620
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)