0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ΛΥΠΩ-ΛΥΠΩ
Ο πίνακας β είναι οι αναπληρωτές με προυπηρεσία και μόρια ασεπ. Ο γ είναι οι μηδενικής προυπ. και ο α υποτίθεται ότι έχει καταργηθεί(τα άτομα των ειδικών κατηγοριών).
sorry ελειπα!!η πρωτοβαθμια ευβοιας μας τοποθετησε ηδη σε σχολεια γι'αυτο ξερω οτι ειμαι χαλκιδα..στο 21ο νηπιαγωγειο. να φανταστειτε οργανωση δε θα παμε στο γραφειο αλλα θα περασει αντιπροσωποε του γραφειου απ'το σχολειο να παρει τα χαρτια μας!!κουφο;επισης επειδη μενω πετρουπολη (ανω λιοσια,φυλη, ζεφυρι, ειναι διπλα μου) γι'αυτο προτινα αυτη τη σειρα
atherina επειδή έχω γνωστή που διορίστηκε στην εύβοια, σας έχουν ήδη τοποθετήσει χωρίς να έχετε παρουσιαστεί καν; εγώ πάντως συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη!!! και πιστεύω ότι οι επόμενες φάσεις δεν θα είναι μικρές αλλά μεγάλες. δικιά μου άποψη είναι αυτή, χωρίς να γνωρίζω κάτι
πο-πα-κι, δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τον καθένα. αυτό που είχες ως πληροφόρηση τελικά ήταν έγκυρο. το θέμα λύθηκε από μόνο του. όσο για το θέμα, όσο ήμουν εγώ μέσα δεν είδα να του απάντησε κανείς, οπότε είναι προφανές ότι και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του. και πρέπει κάποιοι εδώ μέσα να καταλάβουν πια ότι εμείς πρέπει να συμμαχούμε και όχι να θάβουμέ ο ένας τον άλλο. όσο για τον κύριο, τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι έχει μια τάση να κατηγορεί και να κρίνει συνεχώς τους υπόλοιπους. ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. αν ο κύριος είναι τόσο τέλειος, πάω πάσο. αλλά ας μην ξεχνάμε ότι εδώ είναι φόρουμ. συζητάμε, αναφέρουμε ότι μπορεί να γνωρίζουμε, εκφέρουμε την άποψη μας. αρέσει ή όχι στους άλλους. αν ήταν μια σελίδα όπως η esos τότε θα ήταν άλλο.
θα ηθελα να ρωτησω κατι και οποιος γνωριζει απαντα.η ξαδερφη μου νηπιαγωγος και αυτη ειναι στην πρωτη φαση αναπληρωτων και πετυχε στην α πειραια.μενει κορυδαλλο και εχει στεναχωρεθει γιατι φοβαται οτι θα παει καπου στον αργοσαρονικο.απο την διευθυνση της ειπαν να φερει πιστοποιητικο εντοποιοτητας.παιζει καποιο ρολο αυτο?βοηθαει σε κατι?υπαρχει περιπτωση να δουλεψει κορυδαλλο?
Παράθεση από: aggie στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 03:12:13 pmθα ηθελα να ρωτησω κατι και οποιος γνωριζει απαντα.η ξαδερφη μου νηπιαγωγος και αυτη ειναι στην πρωτη φαση αναπληρωτων και πετυχε στην α πειραια.μενει κορυδαλλο και εχει στεναχωρεθει γιατι φοβαται οτι θα παει καπου στον αργοσαρονικο.απο την διευθυνση της ειπαν να φερει πιστοποιητικο εντοποιοτητας.παιζει καποιο ρολο αυτο?βοηθαει σε κατι?υπαρχει περιπτωση να δουλεψει κορυδαλλο?Ε συγνώμη αλλά δεν μπορώ.Είναι πολύ προκλητικό για εμάς που είμαστε σε κατώτερη μοίρα από την ξαδέρφη σου.Εδώ λέμε να μας πάρουν και στα κατσάβραχα ας είναι,λαμπάδα θα ανάψουμε και την ξαδέρφη σου την πήρανε από την α φάση και ατεναχωρέθηκε που δεν θα είναι δίπλα στο σπίτι της???με συγχωρείς,δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά λίγος σεβασμός στους απογοητευμένους.............
Παράθεση από: Μαρία_25 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 08:11:47 pmΠαράθεση από: aggie στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 03:12:13 pmθα ηθελα να ρωτησω κατι και οποιος γνωριζει απαντα.η ξαδερφη μου νηπιαγωγος και αυτη ειναι στην πρωτη φαση αναπληρωτων και πετυχε στην α πειραια.μενει κορυδαλλο και εχει στεναχωρεθει γιατι φοβαται οτι θα παει καπου στον αργοσαρονικο.απο την διευθυνση της ειπαν να φερει πιστοποιητικο εντοποιοτητας.παιζει καποιο ρολο αυτο?βοηθαει σε κατι?υπαρχει περιπτωση να δουλεψει κορυδαλλο?Ε συγνώμη αλλά δεν μπορώ.Είναι πολύ προκλητικό για εμάς που είμαστε σε κατώτερη μοίρα από την ξαδέρφη σου.Εδώ λέμε να μας πάρουν και στα κατσάβραχα ας είναι,λαμπάδα θα ανάψουμε και την ξαδέρφη σου την πήρανε από την α φάση και ατεναχωρέθηκε που δεν θα είναι δίπλα στο σπίτι της???με συγχωρείς,δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά λίγος σεβασμός στους απογοητευμένους.............Μαρια εχεις δικιο ολοι ειμαστε απογοητευμενοι, αλλα δεν χρειαζεται να κανουμε επιθεση ο ενας στον αλλο...συναδελφοι ειμαστε! Φιλικα παντα