0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω φτιάξει ένα πινακάκι αλλά δεν ξέρω πως να το ανεβάσω... Ξέρει κανένας να μου πει?Όσο για τα τελευταία σχόλια προς την aggie καταλαβαίνω ότι δεν γίνονται από κακία και δε θέλω να το παίξω δικηγόρος κανενός απλά μην κατηγορούμαι κανέναν αν δε γνωρίζουμε. Αυτά που αναφέρεις Μαρία_25 τα σκέφτηκα και εγώ μόλις είδα το post αλλά επειδή δεν ξέρω την κατάσταση της κοπέλας δεν έκανα σχόλιο... Ας προσέχουμε λίγο γιατί δεν υπάρχει λόγος πραγματικά να χαλάμε τις καρδιές μας και να βγάζουμε το άγχος μας και τη στενοχώρια μας η μία στην άλλη... Καλύτερα να κάνουμε μια βόλτα από το ΥΠΕΠΘ να τα κάνουμε λιμπα?
tina οχι δεν παρουσιαστηκα σημερα στην πρωτοβαθμια..μας πηραν τηλεφωνο εναν εναν απ'οτι καταλαβα κ μας ειπαν που τοποθετηθηκαμε κατευθειαν..θα παρουσιατουμε στο σχολειο κ οχι στο γραφειο μου ειπαν κ θα υπαρχει εκει υπαλληλος του γραφειου που θα παρει τα χαρτια μας. σου εχω κ πιο περιεργο ακομα!!θα παρουσιαστουμε με ραντεβου ειπε δηλ.. π.χ.εγω θα παω παρασκευη στις 11πμ κ σε ολους θα μας βαλουν αναληψη απο 2/9..τρελα πραγματα!!κ εγω δεν εχω καταλαβει πως κ γιατι..μολις θα παω θα ενημερωσωαν υπαρχει αλλος στο forum που διοριστηκε ευβοια ας μας πει τι ειπαν σε εκεινον μπας κ βγαλουμε ακρη..
ναι jella μας τοποθετησαν χωρις να παρουσιαστουμε..μη ρωτησεις πως δεν ξερω παγματικα..απλα με πηραν τηλ απ'την πρωτοβαθμια ευβοιας κ μου το ειπαν..καλη τοποθετηση κ στους υπολοιπους..ακουγεται οτι θα εχουμε κ αλλες φασεις συντομα..
Παράθεση από: Mafalda2 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 08:34:28 pmΈχω φτιάξει ένα πινακάκι αλλά δεν ξέρω πως να το ανεβάσω... Ξέρει κανένας να μου πει?Όσο για τα τελευταία σχόλια προς την aggie καταλαβαίνω ότι δεν γίνονται από κακία και δε θέλω να το παίξω δικηγόρος κανενός απλά μην κατηγορούμαι κανέναν αν δε γνωρίζουμε. Αυτά που αναφέρεις Μαρία_25 τα σκέφτηκα και εγώ μόλις είδα το post αλλά επειδή δεν ξέρω την κατάσταση της κοπέλας δεν έκανα σχόλιο... Ας προσέχουμε λίγο γιατί δεν υπάρχει λόγος πραγματικά να χαλάμε τις καρδιές μας και να βγάζουμε το άγχος μας και τη στενοχώρια μας η μία στην άλλη... Καλύτερα να κάνουμε μια βόλτα από το ΥΠΕΠΘ να τα κάνουμε λιμπα?Νομιζω οτι πρεπει να το στειλεις στον διαχειριστη πρωτα, να το εγκρινει και μετα να ανεβει.
elena κ εγω που ημουν περσι αναπληρωτρια το ιδιο εγινε, πρωτα παρουσιαστηκα,δηλωσα κ μετα απο 3 ημερες μου ειπαν που θα παω..την παρασκευη θα σας εχω περισσοτερα νεα ελπιζω να βρω λυση στο παραλογο του πραγματος!!
Από τη στιγμή που δεν έχουν βγει οι αποσπάσεις δεν μπορούμε να ξέρουμε τι αναπληρωτές θα πάρουν.Υπήρχαν Νομοί που δεν έβγαλαν κενά. Οι περισσότεροι αναπληρωτές πήγαν προς Ανατολική Ελλάδα.Στην πόλη μου υπάρχουν τουλάχιστον 11 κενά!! Ας περιμένουμε και την β΄φάση.Λογικά θα βγει σύντομα.P.S. Το παράδοξο είναι ότι όλοι μου λένε ότι οι νηπιαγωγοί μετά τους δασκάλους είναι οι πιο τυχεροί