0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τη στιγμή που δεν έχουν βγει οι αποσπάσεις δεν μπορούμε να ξέρουμε τι αναπληρωτές θα πάρουν.Υπήρχαν Νομοί που δεν έβγαλαν κενά. Οι περισσότεροι αναπληρωτές πήγαν προς Ανατολική Ελλάδα.Στην πόλη μου υπάρχουν τουλάχιστον 11 κενά!! Ας περιμένουμε και την β΄φάση.Λογικά θα βγει σύντομα.P.S. Το παράδοξο είναι ότι όλοι μου λένε ότι οι νηπιαγωγοί μετά τους δασκάλους είναι οι πιο τυχεροί
Παράθεση από: epapan στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 08:01:50 amΠάντως παιδιά δεν υπάρχει σύγκριση με τους άλλους κλάδους,μια χαρά είμαστε οι ΠΕ60.Και μην γκρινιάζουμε και πολύ πολύ γιατί θα φάμε καμια ντομάτα καμια ώρα από τίποτα φυσικούς,χημικούς κτλ
Παράθεση από: Boldini στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:35:04 pmΠαράθεση από: epapan στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 08:01:50 amΠάντως παιδιά δεν υπάρχει σύγκριση με τους άλλους κλάδους,μια χαρά είμαστε οι ΠΕ60.Και μην γκρινιάζουμε και πολύ πολύ γιατί θα φάμε καμια ντομάτα καμια ώρα από τίποτα φυσικούς,χημικούς κτλ καλά τα λες φίλε!!!! να ξέρεις πως τις ετοιμάζουμε (τις τομάτες) για μερικούς του κλάδου σας που δεν μακαρίζουν τους εαυτούς τους και δε δοξάζουν το Θεό για την ευκολία κλήσης σε αναπλήρωση!!! ρωτήστε φυσικούς που φύγαν α φάση με 36,1(βάση) μόρια παρακαλώ!!!
tina οχι δεν παρουσιαστηκα σημερα στην πρωτοβαθμια..μας πηραν τηλεφωνο εναν εναν απ'οτι καταλαβα κ μας ειπαν που τοποθετηθηκαμε κατευθειαν..θα παρουσιατουμε στο σχολειο κ οχι στο γραφειο μου ειπαν κ θα υπαρχει εκει υπαλληλος του γραφειου που θα παρει τα χαρτια μας. σου εχω κ πιο περιεργο ακομα!!θα παρουσιαστουμε με ραντεβου ειπε δηλ.. π.χ.εγω θα παω παρασκευη στις 11πμ κ σε ολους θα μας βαλουν αναληψη απο 2/9..τρελα πραγματα!!κ εγω δεν εχω καταλαβει πως κ γιατι..μολις θα παω θα ενημερωσωαν υπαρχει αλλος στο forum που διοριστηκε ευβοια ας μας πει τι ειπαν σε εκεινον μπας κ βγαλουμε ακρη..
Καλησπέρα παιδιά!Σήμερα παρουσιάστηκα στο Γραφείο Δυτικής Αττικής για ανάληψη εργασίας. Στη Δυτική Α που διορίστηκα εγώ, κλήθηκαν άλλες 3 νηπιαγωγοί. Κάναμε αίτηση προτιμησης σχολείου αφού μας ανάρτησαν ΜΟΝΟ 4 κενά. Ωστόσο το πρωι που πήρα τηλ το 2ο Γραφείο Δυτικής Αττικής και ρώτησα να μου πουν τα κενά, μου έδωσαν 15!!! κενά σχολεία που έχουν ανάγκη από αναπληρωτές. Οπότε προετοιμαστείτε για γερή
Παράθεση από: atherina στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 08:33:55 pmtina οχι δεν παρουσιαστηκα σημερα στην πρωτοβαθμια..μας πηραν τηλεφωνο εναν εναν απ'οτι καταλαβα κ μας ειπαν που τοποθετηθηκαμε κατευθειαν..θα παρουσιατουμε στο σχολειο κ οχι στο γραφειο μου ειπαν κ θα υπαρχει εκει υπαλληλος του γραφειου που θα παρει τα χαρτια μας. σου εχω κ πιο περιεργο ακομα!!θα παρουσιαστουμε με ραντεβου ειπε δηλ.. π.χ.εγω θα παω παρασκευη στις 11πμ κ σε ολους θα μας βαλουν αναληψη απο 2/9..τρελα πραγματα!!κ εγω δεν εχω καταλαβει πως κ γιατι..μολις θα παω θα ενημερωσωαν υπαρχει αλλος στο forum που διοριστηκε ευβοια ας μας πει τι ειπαν σε εκεινον μπας κ βγαλουμε ακρη..Η κολλητή μου διορίστηκε Ευβοια....πήρε τηλέφωνο και της είπαν να παρουσιαστεί Παρασκευή 11 ωρα. Σε ερώτησή της για το αν γνωρίζουν από τώρα που θα τοποθετηθεί ,της είπαν ότι δε γνωρίζουν ακόμα και η τοποθέτηση θα γίνει σύμφωνα με τα μόρια του καθενός .Τις τοποθετήσεις θα τις μάθουν μάλιστα την ίδια μέρα ......Καμία σχέση δηλαδή με αυτά που μας είπε η Αtherina!Η πρωτοβάθμια Εύβοιας άλλα λέει στη μία και άλλα στην άλλη?Sophaki την κολλητή σου την πήραν τηλέφωνο χθες από την πρωτοβάθμια Εύβοιας όπως έκαναν με την Atherina?Μου φαίνεται ότι πρέπει να κάνουμε ένα τηλέφωνο στην πρωτοβάθμια Εύβοιας και να ζητήσουμε κάποιες εξηγήσεις!Κανονικά χθες θα έπρεπε να είχαν πάρει και την κολλητή σου τηλέφωνο και όλους όσους παρουσιάζονται Εύβοια!Όχι μόνο ένα άτομο!Και όπως πολύ σωστά απάντησαν στην κολλητή σου:" δε γνωρίζουν ακόμα και η τοποθέτηση θα γίνει σύμφωνα με τα μόρια του καθενός .Τις τοποθετήσεις θα τις μάθουν μάλιστα την ίδια μέρα ......".
Μήπως μπορείτε να μου πείτε που έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των αναπληρωτών νηπιαγωγών; Ψάχνω στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ και δεν τα εμφανίζει.