0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα, τηλεφωνησα στο υπουργειο για την πρωτοβαθμια και μου ειπαν οτι περιμενουμε απο σημερα το απογευμα και ισως αυριο.. και επισης θα σταλει sms στους διορισθέντες ενω οι υπόλοιποι θα ενημερωθουν από το internet! καλή δυναμη!
Τα τηλεφωνα στο Υπουργειο ειναι 2103443333. 2103442281, 2103443347. Ας παρει καποιος γιατι εγω παιρνω καθε μερα και θα με βρισουν στο τελος.
Αν γίνει το αντίστροφο, υπάρχει ζήτημα παρεξήγησης;
Καλημέρα σε όλους! Επειδή δε μου 'χει μείνει νύχι για νύχι από την αγωνία θα κάνω μία πρόταση σε όλους... Παιδιά κάντε ότι σας χαλαρώνει και περιμένετε να σας ειδοποιήσουν άλλοι για τα ευχάριστα! Αφού διοριστήκαμε, έχουμε την πολυτέλεια απλά να περιμένουμε! Και ξεκινάω απο μένα... Έφυγα για γυμανστήριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
Παράθεση από: morfoula_mc στις Αυγούστου 12, 2009, 08:37:18 amΚαλημέρα σε όλους! Επειδή δε μου 'χει μείνει νύχι για νύχι από την αγωνία θα κάνω μία πρόταση σε όλους... Παιδιά κάντε ότι σας χαλαρώνει και περιμένετε να σας ειδοποιήσουν άλλοι για τα ευχάριστα! Αφού διοριστήκαμε, έχουμε την πολυτέλεια απλά να περιμένουμε! Και ξεκινάω απο μένα... Έφυγα για γυμανστήριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!Σε χαλαρώνει το γυμναστήριο;;;Μπράβο ρε Μορφούλα άξια!!!Εγώ βαριέμαι!!!!!!!!!Φραπές και τσιγάρο!!!