*

Αποστολέας Θέμα: ποτε λέτε να ανακοινωθουν οι διορισμοι  (Αναγνώστηκε 155225 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ποτε λέτε να ανακοινωθουν οι διορισμοι
« Απάντηση #420 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:12:50 pm »
Κάτι άσχετο. Όσοι διορίζονται βγάζουν καινούριο πιστοποιητικό υγείας; Δηλαδή, δεν ισχύει αυτό που έχουν (όσοι έχουν) όσο ήταν αναπληρωτές;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:20:10 »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:14:38 pm »
Κάτι άσχετο. Όσοι διορίζονται βγάζουν καινούριο πιστοποιητικό υγείας; Δηλαδή, δεν ισχύει αυτό που έχουν (όσοι έχουν) όσο ήταν αναπληρωτές;
Αν έχει κατατεθεί σε διαφορετική διεύθυνση, φοβάμαι ότι πρέπει να βγάλεις καινούριο. Εδώ θα μας ξαναζητήσουν για πολλοστή φορά τα πτυχία μας. Τι ψάχνουμε τώρα.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος ister

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:15:22 pm »

το πιστοποιητικό ισχύει για 2 χρόνια. ειλικρινά όμως , δεν είμαι σίγουρος αν θα χρειαστεί καινούργιο για το μόνιμο διορισμό :-\
Ὠς χαρίεν ἔστʹ ἄνθρωπος, ὅτ' ἄνθρωπος ᾗ.
Μένανδρος

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:17:10 pm »

το πιστοποιητικό ισχύει για 2 χρόνια. ειλικρινά όμως , δεν είμαι σίγουρος αν θα χρειαστεί καινούργιο για το μόνιμο διορισμό :-\
Δεν ξέρω τι ισχύει για το διορισμό, πάντως, εγώ είχα βγάλει πιστοποιητικό υγείας για την άδεια διδασκαλίας και μετά (πριν περάσουν τα δύο χρόνια) μου ξαναζήτησαν από την ίδια δευτεροβάθμια.

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:20:10 »

Αποσυνδεδεμένος ister

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:17:40 pm »
Αν έχει κατατεθεί σε διαφορετική διεύθυνση, φοβάμαι ότι πρέπει να βγάλεις καινούριο. Εδώ θα μας ξαναζητήσουν για πολλοστή φορά τα πτυχία μας. Τι ψάχνουμε τώρα.

παιδιά εγώ πέρυσι δεν κατέθεσα το πιστοποιητικό υγείας...μου επεστράφη αυθημερόν! το είδαν, έβγαλαν αντίγραφο στη διεύθυνση και μου το δώσαν! όταν ρώτησα γιατί, μου είπε η υπάλληλος πως ισχύει για άλλα 2 χρόνια, κάτι που δεν το ήξερα προηγουμένως!
Μένανδρος

Αποσυνδεδεμένος ister

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:19:39 pm »

Δεν ξέρω τι ισχύει για το διορισμό, πάντως, εγώ είχα βγάλει πιστοποιητικό υγείας για την άδεια διδασκαλίας και μετά (πριν περάσουν τα δύο χρόνια) μου ξαναζήτησαν από την ίδια δευτεροβάθμια.

στην άδεια διδασκαλίας όμως, δεν χρειάζεται να περάσεις από ψυχίατρο και ψυχολόγο! τουλάχιστον, αυτό θυμάμαι όταν έβγαλα εγώ πριν 4 χρόνια. μήπως για αυτό το λόγο; μήπως δηλ, είναι διαφορετικό πιστοποιητικό υγείας το 1ο από το 2ο;
Μένανδρος

Αποσυνδεδεμένος dodop

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:22:46 pm »
Δεν ξέρω τι συμπέρασμα βγάζετε από αυτό αλλά μου είχαν πει από την υγειονομική επιτροπή ότι το πιστοποιητικό ισχύει για δύο χρόνια για τους αναπληρωτές (ή τρια δε θυμαμαι) και 6 μήνες για τους μόνιμους.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:24:25 pm »

παιδιά εγώ πέρυσι δεν κατέθεσα το πιστοποιητικό υγείας...μου επεστράφη αυθημερόν! το είδαν, έβγαλαν αντίγραφο στη διεύθυνση και μου το δώσαν! όταν ρώτησα γιατί, μου είπε η υπάλληλος πως ισχύει για άλλα 2 χρόνια, κάτι που δεν το ήξερα προηγουμένως!

Ναι, για τους αναπληρωτές το πιστοποιητικό ισχύει για 3 χρόνια.
Όμως όταν διορίζεσαι μόνιμος, συνήθως* σου ζητάνε καινούργιο κι ας είναι ακόμα σε ισχύ αυτό που είχες βγάλει ως αναπληρωτής.

*Εξαρτάται από τη

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:25:59 pm »
Aπό νευρολόγο, ψυχιάτρο και παθολόγο πέρασα, όχι από ψυχολόγο. Μάλιστα, δύο φορές. Τους το είπα στη δευτεροβάθμια και δεν το δέχτηκαν με τίποτα να μην τους πάω το πιστοποιητικό.

Αν διοριστείτε σε άλλη δευτεροβάθμια πώς θα πάει το πιστοποιητικό σας; Σιγά μην το στείλουν υπηρεσιακώς, θα σας βάλουν να το ξαναβγάλετε.

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:28:50 pm »
Οι αναπληρωτές κρατάνε επικυρωμένα αντίγραφα, για να τα καταθέσουν όταν επαναπροσληφθούν. Αλλά από τους νεοδιόριστους μόνιμους ζητάνε καινούργιο (όπως έγραψα και παραπάνω).

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:30:51 pm »
Παιδιά δε βλέπω να βγαίνουν σήμερα.
Sorry που σας κράτησα online αλλά μου έδωσε ελπίδες αυτή η υπάλληλος του
Υπουργείου. Εν τω μεταξει στη Καλαμάτα που παραθερίζω ρίχνει καρέκλες.
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

Αποσυνδεδεμένος dodop

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:31:59 pm »
Εγώ θυμάμαι από γνωστή μου ότι η δευτεροβάθμια θέλει απλά πιστοποιητικό α' υγειοννομικής επιτροπής. Ανάλογα τώρα με τη νομαρχία που θα βγει οι εξετάσεις είναι διαφορετικές.
Π.χ.  Η γνωστή μου διορίστηκε στην κορινθία. Το Νοσοκομείο της Κορίνθου θέλει Ακτινογρφία, ψυχίατρο, γενική αίματος και ηπατίτιδας

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:35:18 pm »
Εγώ περιμένω να το βγάλω στην επαρχία, για να γλιτώσω τις περισσότερες εξετάσεις, καθότι δεν υπάρχουν όλες οι ειδικότητες στα νοσοκομεία. Σιγά μην πάω στην Αθήνα να μου ζητούν ένα κάρο εξετάσεις  ;)

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Αυγούστου 12, 2009, 05:35:28 pm »
Ανακοινώθηκαν οι διορισμοί δασκάλων - νηπιαγωγών

http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank12_8_9_0203.php

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2009-2010 διορίζονται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 1.781 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και 710 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών σε περιοχές διορισμού και σε δυσπρόσιτα σχολεία για την κάλυψη οργανικών κενών.

Στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται οι εγγεγραμμένοι στον πίνακα του «30μήνου», στον πίνακα του «24μήνου», στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών για την κάλυψη του ποσοστού 40% και οι περιλαμβανόμενοι στους πίνακες διοριστέων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2008 για την κάλυψη του ποσοστού 60%.

Οι διοριζόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες διορίζονται για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από 18 Αυγούστου έως και 21 Αυγούστου 2009 και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης, ύστερα από πρόταση του οικείου Περιφερειακού Συμβουλίου, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής που διορίστηκαν, μέχρι λήξεως του έτους για το οποίο διορίζονται.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλοι οι διοριζόμενοι εκπαιδευτικοί κατά το σχολικό έτος 2009-2010, οι διορισθέντες κατά τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη 2007-08 και 2008-09 οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει την Α΄ Φάση του προγράμματος εισαγωγικής επιμόρφωσης και από όλους τους πίνακες (30μηνο, 24μηνο, Ενιαίο Πίνακα Διορισμών, Πίνακα Διοριστέων ΑΣΕΠ) και οι διοριζόμενοι με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ θα παρακολουθήσουν την Α΄ φάση του προγράμματος εισαγωγικής επιμόρφωσης από 24 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου 2009 στα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (ΠΕΚ) της χώρας [Πληροφορίες θα παρέχονται στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης και στα ΠΕΚ].

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)