0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι άσχετο. Όσοι διορίζονται βγάζουν καινούριο πιστοποιητικό υγείας; Δηλαδή, δεν ισχύει αυτό που έχουν (όσοι έχουν) όσο ήταν αναπληρωτές;
Παράθεση από: flair στις Αυγούστου 12, 2009, 05:12:50 pmΚάτι άσχετο. Όσοι διορίζονται βγάζουν καινούριο πιστοποιητικό υγείας; Δηλαδή, δεν ισχύει αυτό που έχουν (όσοι έχουν) όσο ήταν αναπληρωτές;το πιστοποιητικό ισχύει για 2 χρόνια. ειλικρινά όμως , δεν είμαι σίγουρος αν θα χρειαστεί καινούργιο για το μόνιμο διορισμό
Παράθεση από: flair στις Αυγούστου 12, 2009, 05:12:50 pmΚάτι άσχετο. Όσοι διορίζονται βγάζουν καινούριο πιστοποιητικό υγείας; Δηλαδή, δεν ισχύει αυτό που έχουν (όσοι έχουν) όσο ήταν αναπληρωτές;Αν έχει κατατεθεί σε διαφορετική διεύθυνση, φοβάμαι ότι πρέπει να βγάλεις καινούριο. Εδώ θα μας ξαναζητήσουν για πολλοστή φορά τα πτυχία μας. Τι ψάχνουμε τώρα.
Παράθεση από: ister στις Αυγούστου 12, 2009, 05:15:22 pmΠαράθεση από: flair στις Αυγούστου 12, 2009, 05:12:50 pmΚάτι άσχετο. Όσοι διορίζονται βγάζουν καινούριο πιστοποιητικό υγείας; Δηλαδή, δεν ισχύει αυτό που έχουν (όσοι έχουν) όσο ήταν αναπληρωτές;το πιστοποιητικό ισχύει για 2 χρόνια. ειλικρινά όμως , δεν είμαι σίγουρος αν θα χρειαστεί καινούργιο για το μόνιμο διορισμό Δεν ξέρω τι ισχύει για το διορισμό, πάντως, εγώ είχα βγάλει πιστοποιητικό υγείας για την άδεια διδασκαλίας και μετά (πριν περάσουν τα δύο χρόνια) μου ξαναζήτησαν από την ίδια δευτεροβάθμια.
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 12, 2009, 05:14:38 pmΠαράθεση από: flair στις Αυγούστου 12, 2009, 05:12:50 pmΚάτι άσχετο. Όσοι διορίζονται βγάζουν καινούριο πιστοποιητικό υγείας; Δηλαδή, δεν ισχύει αυτό που έχουν (όσοι έχουν) όσο ήταν αναπληρωτές;Αν έχει κατατεθεί σε διαφορετική διεύθυνση, φοβάμαι ότι πρέπει να βγάλεις καινούριο. Εδώ θα μας ξαναζητήσουν για πολλοστή φορά τα πτυχία μας. Τι ψάχνουμε τώρα.παιδιά εγώ πέρυσι δεν κατέθεσα το πιστοποιητικό υγείας...μου επεστράφη αυθημερόν! το είδαν, έβγαλαν αντίγραφο στη διεύθυνση και μου το δώσαν! όταν ρώτησα γιατί, μου είπε η υπάλληλος πως ισχύει για άλλα 2 χρόνια, κάτι που δεν το ήξερα προηγουμένως!