0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mefi στις Αυγούστου 13, 2009, 07:43:06 amΚαλημέρα σε όλους.Σήμερα από ότι φαίνεται θα ανακοινωθούν οι τοποθετήσεις.Με έχει καλέσει όμως σήμερα μία φίλη μου για όλη την ημέρα στο εξοχικό της στο Λαύριο.Προκύπτει λοιπόν το πρόβλημα για το πως θα ενημερωθώ. Μην μου πείτε να περιμένω το βράδυ γιατί η αγωνία μου είναι τεράστια!!!Εχει το Λαύριο intenet cafe; Όποιος γνωρίζει ή έχει κάποια άλλη ιδέα για το πως να ενημερωθώ ας μου απαντήσει.Έφη (ΠΕ03)καλημέρα, κι εγώ στο Σούνιο είναι να πάω σήμερα και δεν λέω να ξεκολλήσω απ'τον υπολογιστή!στο Λαύριο έχει ιντερνετ καφέ, ένα που ξέρω εγώ σίγουρα είναι πίσω από το άγαλμα του Σερπιέρη, δίπλα από το MyMarket, στο Cinema. Επειδή είναι όμως λίγο νταρκίλα εκεί μέσα (είναι και μπιλιαρδάδικο βλέπεις!) αν η φίλη σου ξέρει κάποιο άλλο να το προτιμήσεις.
Καλημέρα σε όλους.Σήμερα από ότι φαίνεται θα ανακοινωθούν οι τοποθετήσεις.Με έχει καλέσει όμως σήμερα μία φίλη μου για όλη την ημέρα στο εξοχικό της στο Λαύριο.Προκύπτει λοιπόν το πρόβλημα για το πως θα ενημερωθώ. Μην μου πείτε να περιμένω το βράδυ γιατί η αγωνία μου είναι τεράστια!!!Εχει το Λαύριο intenet cafe; Όποιος γνωρίζει ή έχει κάποια άλλη ιδέα για το πως να ενημερωθώ ας μου απαντήσει.Έφη (ΠΕ03)
Σας ανοιγει η σελίδα του υπουργείου ή μόνο το δικό μκου εχει πρόβλημα;;;