0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γνωριζει κανεις αν ορκιζομαστε την ιδια μερα που θα παρουσιαστουμε; μπορουμε δηλαδη αμεσως μετα την ορκωμοσια να φυγουμε και να γυρισουμε στις 24 για τα ΠΕΚ;
lk, ευχαριστω. ελπιζω να υπαρχει πραγματι η δυνατοτητα αυτη, γιατι καποιοι εχουμε και τα παιδακια μας να φροντισουμε
Ξαναπήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο. Μου λένε εργαζόμαστε πυρετωδώς να τα ετοιμάσουμε. Τους Φυσικούς τους ελέγξαμε είναι έτοιμοι. Τους λέω μπορώ να μάθω που θα πάω; Μου λένε έχουμε πάρει εντολή να μη πούμε σε κανέναν τίποτα. Θα τα βγάλουμε αργά το μεσημέρι στο internet μέχρι να ελεγχθούν όλες οι ειδικότητες. Αγωνία με λαχτάρα να ....
Παράθεση από: lalena στις Αυγούστου 13, 2009, 10:26:14 amlk, ευχαριστω. ελπιζω να υπαρχει πραγματι η δυνατοτητα αυτη, γιατι καποιοι εχουμε και τα παιδακια μας να φροντισουμεΜην ανησυχείς, τα παιδιά πετούν τη σκούφια τους για κάτι τέτοια. Ο γιος μου, που είναι 5, σκέφτεται από τώρα τι θα πάρει μαζί του.
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 13, 2009, 10:29:46 amΠαράθεση από: lalena στις Αυγούστου 13, 2009, 10:26:14 amlk, ευχαριστω. ελπιζω να υπαρχει πραγματι η δυνατοτητα αυτη, γιατι καποιοι εχουμε και τα παιδακια μας να φροντισουμεΜην ανησυχείς, τα παιδιά πετούν τη σκούφια τους για κάτι τέτοια. Ο γιος μου, που είναι 5, σκέφτεται από τώρα τι θα πάρει μαζί του.ο δικος μου γιος που ειναι 9 δυστυχως νομιζει οτι μπορει να παρει ολο το σπιτι μαζι του κι αν με στειλουν σε κανενα ξερονησι θα πρεπει να μεταφερω με τανκερ τα παιχνιδια του
κανενασ πε01 ρε παιδια?που ειστε ολοι?
Eμένα ο δικός μου με ρώτησε αν θα έχει Jumbo εκεί που θα πάμε. "Tι Jumbo, παιδί μου", του λέω, "κάτσε να έχει φαγητό πρώτα και μετά βλέπουμε".
εγω εχω 2 κορεσ που θα πανε 3 γυμνασιου και πρωτη λυκειου.θα τισ παρω μαζι μου.οποτε καταλαβαινετε τι εχω να κουβαλησω.