0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμείς διοριστηκαμε Παρασκευή και μας είπαν ότι μπορούμε να φυγουμε και θα μας ειδοποιούσαν την Τρίτη τηλεφωνικά σχετικά με το σχολειο τοποθέτησης μας.Όπως και να χει , επειδή σε καθε ΔΔΕ ακολουθείται διαφορετική τακτική, μην αγχώνεστε, θα σας κατατοπίσουν εκει την ημέρα της ορκωμοσίας σας.
Συγνώμη Ιωάννα να σε ρωτήσω και αυτό: για τις τοποθετήσεις όταν θα κάνουμε τα χαρτιά μας θα δηλώσουμε και κάποια προτίμηση? θα ξέρω τι χαρτιά έχουν οι άλλοι για να γίνουν αντικειμενικά?
Παράθεση από: blethalassa στις Αυγούστου 12, 2009, 10:33:18 pmΣ ευχαριστώ.Τι θα πρέπει να κάνω αν θέλω να ελέγξω τα προσόντα ατόμων που πήραν όλα τα καλά σχολέια (με πολλά μόρια) κι εγώ πήρα τα λιγότερα ?Φοβάμαι τις γνωριμίες της επαρχίας για τους γηγενείς...Μπορείς να κάνεις ένσταση μετά την ανακοίνωση των τοποθετήσεων. Επίσης, να απευθυνθείς σε κάποιον από τους αιρετούς του ΠΥΣΔΕ (όταν παρουσιαστείτε, σίγουρα θα σας πλησιάσουν και θα σας δώσουν πληροφορίες και τα τηλέφωνά τους). Αυτός είναι ο ρόλος των αιρετών.
Σ ευχαριστώ.Τι θα πρέπει να κάνω αν θέλω να ελέγξω τα προσόντα ατόμων που πήραν όλα τα καλά σχολέια (με πολλά μόρια) κι εγώ πήρα τα λιγότερα ?Φοβάμαι τις γνωριμίες της επαρχίας για τους γηγενείς...
Συγχαρητηρια σε όλους τους νεοδιοριστους και καλά μας συνέχεια!Παιδια, ήθελα να επισημάνω ότι τελικά το λέει ξεκάθαρα για τα ΠΕΚ και η σημερινη αναλυτικη ανακοινωση:"Την Α' Φάση του Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης παρακολουθούν υποχρεωτικά οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διορίστηκαν σε τακτικές θέσεις κατά τους διορισμούς του σχολικού έτους 2009-2010 και δεν έχουν παρακολουθήσει το αντίστοιχο πρόγραμμα για αναπληρωτές κατά το σχολικό έτος 2008-2009 καθώς και οι διορισθέντες κατά τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη (2007-2008 και 2008-2009), οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει την Α' Φάση του Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης."Γιατί σε προηγούμενη κουβέντα, εγω τουλάχιστον δεν ειχα καταλάβει αν όσοι τα καναμε περυσι ως αναπληρωτές πρέπει να τα ξανακάνουμε. Επομένως δε θα τα κάνουμε!
Παράθεση από: teacher86 στις Αυγούστου 13, 2009, 04:19:01 pmΣυγχαρητηρια σε όλους τους νεοδιοριστους και καλά μας συνέχεια!Παιδια, ήθελα να επισημάνω ότι τελικά το λέει ξεκάθαρα για τα ΠΕΚ και η σημερινη αναλυτικη ανακοινωση:"Την Α' Φάση του Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης παρακολουθούν υποχρεωτικά οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διορίστηκαν σε τακτικές θέσεις κατά τους διορισμούς του σχολικού έτους 2009-2010 και δεν έχουν παρακολουθήσει το αντίστοιχο πρόγραμμα για αναπληρωτές κατά το σχολικό έτος 2008-2009 καθώς και οι διορισθέντες κατά τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη (2007-2008 και 2008-2009), οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει την Α' Φάση του Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης."Γιατί σε προηγούμενη κουβέντα, εγω τουλάχιστον δεν ειχα καταλάβει αν όσοι τα καναμε περυσι ως αναπληρωτές πρέπει να τα ξανακάνουμε. Επομένως δε θα τα κάνουμε!τι ναι πάλι τούτο;δώσε λινκαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
τι ναι πάλι τούτο;δώσε λινκαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ΡΟΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!Giannisss,swtia,lalena,garpser και υπολοιποι θα κανουμε τρελή παρεα!!!ΥΓ..Γιαννακη πρόσεχε τι αντεύχεσαι,μπροστά σου θα με δεις!!!!!! Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδια,βουρ για εισιτήριααααααα