0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ti ντελίβερι, να έτσι θα βγάζουμε τον επιούσιο. http://www.youtube.com/watch?v=v9NveiGX31I
να ρωτησω, ξερει κανεις τα ενοικια ποσο πανε στα δυσπροσιτα μερη? περιττο να σας πω οτι οι φιλοι μου κ ο αδερφος μου με εχουν πρηξει να δηλωσω νησακι για να ερχονται μολις καλοκαιριασει. φιλοι να σου πετυχουν
Εξαρτάται το νησάκι και πως την έχουν δει οι κάτοικοι.Πάντως θεωρώ (από πληροφορίες συναδέλφων),ότι ο μέσος όρος κυμαίνεται για ένα δωμάτιο γύρω στα 200 ευρώ.Κάνω λάθος;Παράθεση από: maryvas στις Αυγούστου 12, 2009, 02:02:46 amνα ρωτησω, ξερει κανεις τα ενοικια ποσο πανε στα δυσπροσιτα μερη? περιττο να σας πω οτι οι φιλοι μου κ ο αδερφος μου με εχουν πρηξει να δηλωσω νησακι για να ερχονται μολις καλοκαιριασει. φιλοι να σου πετυχουν
Το Γ/σιο-Λ.Τ. Ηρακλειάς έχει μόνο έναν (1) μαθητή! Το ΕΠΑΛ δε νομίζω να λειτουργεί.
Το Γ/σιο-Λ.Τ. Ηρακλειάς έχει μόνο έναν (1) μαθητή! Το ΕΠΑΛ δε νομίζω να λειτουργεί.Παράθεση από: rublev στις Αυγούστου 12, 2009, 02:08:40 amΕξαρτάται το νησάκι και πως την έχουν δει οι κάτοικοι.Πάντως θεωρώ (από πληροφορίες συναδέλφων),ότι ο μέσος όρος κυμαίνεται για ένα δωμάτιο γύρω στα 200 ευρώ.Κάνω λάθος;Παράθεση από: maryvas στις Αυγούστου 12, 2009, 02:02:46 amνα ρωτησω, ξερει κανεις τα ενοικια ποσο πανε στα δυσπροσιτα μερη? περιττο να σας πω οτι οι φιλοι μου κ ο αδερφος μου με εχουν πρηξει να δηλωσω νησακι για να ερχονται μολις καλοκαιριασει. φιλοι να σου πετυχουν Ναι, εκεί κυμαίνονται τα ενοίκια.