0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 14, 2009, 07:15:57 amΣτα μέρη που πάμε οι ΑΣΕΠίτες δεν υπάρχουν έχοντες προϋπηρεσία, άρα διαλέγουμε πρώτοι οι έγγαμοιΑν δεν υπάρχουν άτομα με προϋπηρεσία, πρώτα παίζει ρόλο η σειρά κατάταξης στον πίνακα του Ασεπ και μετά τα οικογενειακά κριτήρια.
Στα μέρη που πάμε οι ΑΣΕΠίτες δεν υπάρχουν έχοντες προϋπηρεσία, άρα διαλέγουμε πρώτοι οι έγγαμοι
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE THΣ ΠΡΩΤΟ
Παράθεση από: Thomas72 στις Αυγούστου 14, 2009, 03:37:39 pmΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE THΣ ΠΡΩΤΟ
Παράθεση από: almali στις Αυγούστου 13, 2009, 01:30:48 pmΔηλαδή πρώτα λαμβάνουν υπόψη τους τα κοινωνικά κριτήρια και μετά την σειρά μας στον ΑΣΕΠ?Μετράει και το μεταπτυχιακό ως κριτήριο?Πρώτα προϋπηρεσία ή σειρά Ασεπ, μετά τα κοινωνικά. Τα μεταπτυχιακά δεν μετράνε.
Δηλαδή πρώτα λαμβάνουν υπόψη τους τα κοινωνικά κριτήρια και μετά την σειρά μας στον ΑΣΕΠ?Μετράει και το μεταπτυχιακό ως κριτήριο?
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο?Πρώτα τοποθετούν τουσ νεοδιόριστους κ μετά τους αποσμένους σε ένα νομό ή πηγαίνει με τα κριτήρια που προαναφέρατε?
Κάπου διάβασα ότι όσοι δεν κάνουν φέτος τα ΠΕΚ θα πρέπει να παρουσιαστούν στα σχολεία την 1/9.
Πότε θα βγουν τα κενά για τις τοποθετήσεις στο νομό Ηρακλείου???Ελεος!!!Είπαμε να αργήσουν αλλά όχι κι έτσι!Ολοι έχουν κάνεο αίτηση τοποθέτησης κι εμείς ακόμα δεν ξέρουμε τα κενά!
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 27, 2009, 02:01:00 amΠότε θα βγουν τα κενά για τις τοποθετήσεις στο νομό Ηρακλείου???Ελεος!!!Είπαμε να αργήσουν αλλά όχι κι έτσι!Ολοι έχουν κάνεο αίτηση τοποθέτησης κι εμείς ακόμα δεν ξέρουμε τα κενά!Εγώ την αίτηση τοποθέτησης (όπως και την ορκωμοσία) την έκανα στον τόπο κατοικίας μου λόγω εγκυμοσύνης. Όταν ρώτησα για τα κενά της β΄Δωδεκανήσου, όπου έχω διοριστεί, προκειμένου να συμπληρώσω την αίτηση, μου είπαν ότι δεν έχει σημασία(!) και να δηλώσω όλα τα σχολεία που υπάρχουν στην περιοχή με σειρά προτίμησης, ασχέτως των κενών που υπάρχουν σ΄αυτά - ούτως ή άλλως στις δευτεροβάθμιες, λεέι, γνωρίζουν τα κενά. (Απλά για λόγους που ξεπερνούν την κατανόησή μου τα κρατούν μέχρι τέλους επτασφράγιστο μυστικό!)Δεν κάνεις μια ερώτηση στη ΔΙΔΕ Ηρακλείου μήπως και ισχύει το ίδιο κι εκεί και δε χρειάζεται να περιμένεις την ανακοίνωση των κενών...