0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διορίστηκα σε δυσπρόσιτο, θέλουν να με χαρακτηρίσουν υπεράριθμη, για να καλύψω άλλο κενό, αν δεχτώ χάνω τα μόρια της οργανικής μου; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.
Δεν χάνεις τα μόρια και στο δικό μας σχολείο διόρισαν...κατά λάθος πέρυσι δυσπρόσιτους 2 άτομα που ούτε καν χρειάζονταν!!!!Κάνουν μάθημα σε κοντινά σχολεία (ο ένας σε μη δυσπρόσιτο) και παίρνουν κανονικά τα πολλά μόρια.
οταν εννοεις κατα λαθος??? magda εννοεις οτι ειχαν βγαλει κενα ενω δεν υπηρχε η αναγκη για να βολεψουν δικους τους? και πως γινεται να διοριζουν σε συγκεκριμενες περιοχες αφου οι διορισμοι δεν γινονται ηλεκτρονικα μεσω υπολογιστη?
Παράθεση από: evi06 στις Αυγούστου 14, 2009, 04:43:07 pmοταν εννοεις κατα λαθος??? magda εννοεις οτι ειχαν βγαλει κενα ενω δεν υπηρχε η αναγκη για να βολεψουν δικους τους? και πως γινεται να διοριζουν σε συγκεκριμενες περιοχες αφου οι διορισμοι δεν γινονται ηλεκτρονικα μεσω υπολογιστη? Εννοώ ότι ενώ δεν είχαμε βγάλει κενό μαθηματικού , στην εγκύκλιο υπήρξε κενό (εγώ είμαι υπέραρκετη ) και διόρισαν ένα παιδί δυσπρόσιτο!!!Ευτυχώς τον βολέψαμε στο Γυμνάσιο.Επίσης έγιναν 2 συμπληρωματικοί διορισμοί φυσικών κάπου Ιανουάριο και έφεραν το ένα παιδί που δεν χρειαζόταν καν!!!Γιατί ήδη είχε διοριστεί μια κοπέλα στο 1 κενό που δώσαμε ως σχολείο.Δυσπρόσιτο και αυτόν.Τον πήγαν σε κοντινό σχολείο και 2 μερες γραφείο.Δεν υπήρξε περίπτωση βολέματος,τα παιδιά είναι από πολύ μακριά και υπηρετούν κανονικά, απλά πιστεύω ότι δεν πολυπροσέχουν τι κενά ζητά κάθε σχολείο
γενικά να θυμάσαι το εξής: όταν τοποθετείσαι κάπου μετά από αίτησή σου (απόσπαση πχ), παίρνεις τα μόρια του σχολείου που πας! όταν αποσπάσαι, σε διάθεση, για ανάγκες υπηρεσίας, παίρνεις τα μόρια του σχολείου προέλευσης