*

Αποστολέας Θέμα: Οργανική, υπεράριθμη, μόρια  (Αναγνώστηκε 4298 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fofo1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Οργανική, υπεράριθμη, μόρια
« στις: Αυγούστου 13, 2009, 11:49:20 pm »
Διορίστηκα σε δυσπρόσιτο, θέλουν να με χαρακτηρίσουν υπεράριθμη, για να καλύψω άλλο κενό, αν δεχτώ χάνω τα μόρια της οργανικής μου;  Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Οργανική, υπεράριθμη, μόρια
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:01:48 »

Αποσυνδεδεμένος viatropo

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 14, 2009, 12:39:10 am »
Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

Αποσυνδεδεμένος viatropo

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 14, 2009, 09:45:45 am »
Το βρήκα για κοίτα το

ΦΕΚ Α'78/14.03.2000 ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ.2817/2000
Εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν διορισθεί με τη διαδικασία του άρθρου 41 του ν. 1143/1981 (ΦΕΚ 80 Α'), εφόσον δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό ωράριο διδασκαλίας τους μπορεί να διατίθενται μερικά ή ολικά σε άλλα δυσπρόσιτα σχολεία της ίδιας ή άλλης περιοχής διορισμού, με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ύστερα από σύμφωνη γνώμη του οικείου κεντρικού υπηρεσιακού συμβουλίου. Στις περιπτώσεις που είναι ιδιαιτέρως δυσχερής η παραπάνω διάθεση, οι εκπαιδευτικοί είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν υπηρεσία, μέχρι τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου, σε άλλες δραστηριότητες του σχολείου ή του γραφείου ή της διεύθυνσης εκπαίδευσης. Ο χρόνος διάθεσης θεωρείται για κάθε περίπτωση ότι έχει διανυθεί στην οργανική τους θέση.

Αποσυνδεδεμένος ister

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 14, 2009, 10:06:04 am »
Διορίστηκα σε δυσπρόσιτο, θέλουν να με χαρακτηρίσουν υπεράριθμη, για να καλύψω άλλο κενό, αν δεχτώ χάνω τα μόρια της οργανικής μου;  Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.

σε κάθε περίπτωση, αφού διορίστηκες σε δυσπρόσιτο, η διάθεση σου θα είναι για τις ανάγκες της υπηρεσίας και άρα, παίρνεις τα μόρια της οργανικής σου!!!
γενικά να θυμάσαι το εξής: όταν τοποθετείσαι κάπου μετά από αίτησή σου (απόσπαση πχ), παίρνεις τα μόρια του σχολείου που πας!
                                     όταν αποσπάσαι, σε διάθεση, για ανάγκες υπηρεσίας, παίρνεις τα μόρια του σχολείου προέλευσης
Ὠς χαρίεν ἔστʹ ἄνθρωπος, ὅτ' ἄνθρωπος ᾗ.
Μένανδρος

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:01:48 »

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 14, 2009, 10:40:29 am »

Δεν χάνεις τα μόρια και στο δικό μας σχολείο διόρισαν...κατά λάθος  ;D πέρυσι δυσπρόσιτους 2 άτομα που ούτε καν χρειάζονταν!!!!
Κάνουν μάθημα σε κοντινά σχολεία (ο ένας σε μη δυσπρόσιτο) και παίρνουν κανονικά τα πολλά μόρια.

Αποσυνδεδεμένος fofo1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 14, 2009, 02:38:24 pm »
Σας ευχαριστώ πολύ, τώρα είδα τις απαντήσεις σας, έλειπα όλο το πρωινό

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 14, 2009, 04:43:07 pm »

Δεν χάνεις τα μόρια και στο δικό μας σχολείο διόρισαν...κατά λάθος  ;D πέρυσι δυσπρόσιτους 2 άτομα που ούτε καν χρειάζονταν!!!!
Κάνουν μάθημα σε κοντινά σχολεία (ο ένας σε μη δυσπρόσιτο) και παίρνουν κανονικά τα πολλά μόρια.

οταν εννοεις κατα λαθος??? magda εννοεις οτι ειχαν βγαλει κενα ενω δεν υπηρχε η αναγκη για να βολεψουν δικους τους? και πως γινεται να διοριζουν σε συγκεκριμενες περιοχες αφου οι διορισμοι δεν γινονται ηλεκτρονικα μεσω υπολογιστη?

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 14, 2009, 07:15:10 pm »
οταν εννοεις κατα λαθος??? magda εννοεις οτι ειχαν βγαλει κενα ενω δεν υπηρχε η αναγκη για να βολεψουν δικους τους? και πως γινεται να διοριζουν σε συγκεκριμενες περιοχες αφου οι διορισμοι δεν γινονται ηλεκτρονικα μεσω υπολογιστη?

Εννοώ ότι ενώ δεν είχαμε βγάλει κενό μαθηματικού , στην εγκύκλιο υπήρξε κενό (εγώ είμαι υπέραρκετη  ;D) και διόρισαν ένα παιδί δυσπρόσιτο!!!Ευτυχώς τον βολέψαμε στο Γυμνάσιο.
Επίσης έγιναν 2 συμπληρωματικοί διορισμοί φυσικών κάπου Ιανουάριο  :o και έφεραν το ένα παιδί που δεν χρειαζόταν καν!!!Γιατί ήδη είχε διοριστεί μια κοπέλα στο 1 κενό που δώσαμε ως σχολείο.Δυσπρόσιτο και αυτόν.Τον πήγαν σε κοντινό σχολείο και 2 μερες γραφείο.Δεν υπήρξε περίπτωση βολέματος,τα παιδιά είναι από πολύ μακριά και υπηρετούν κανονικά, απλά πιστεύω ότι δεν πολυπροσέχουν τι κενά ζητά κάθε σχολείο

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 14, 2009, 09:27:05 pm »

Εννοώ ότι ενώ δεν είχαμε βγάλει κενό μαθηματικού , στην εγκύκλιο υπήρξε κενό (εγώ είμαι υπέραρκετη  ;D) και διόρισαν ένα παιδί δυσπρόσιτο!!!Ευτυχώς τον βολέψαμε στο Γυμνάσιο.
Επίσης έγιναν 2 συμπληρωματικοί διορισμοί φυσικών κάπου Ιανουάριο  :o και έφεραν το ένα παιδί που δεν χρειαζόταν καν!!!Γιατί ήδη είχε διοριστεί μια κοπέλα στο 1 κενό που δώσαμε ως σχολείο.Δυσπρόσιτο και αυτόν.Τον πήγαν σε κοντινό σχολείο και 2 μερες γραφείο.Δεν υπήρξε περίπτωση βολέματος,τα παιδιά είναι από πολύ μακριά και υπηρετούν κανονικά, απλά πιστεύω ότι δεν πολυπροσέχουν τι κενά ζητά κάθε σχολείο

ααα οκ, ναι σε αυτο που λες οντως και εγω τα τελευταια χρονια που παρακολουθω τους διορισμους φιλων στο κλαδο μου, οντως οπου να'ναι τα βγαζουν τα κενα. 

Αποσυνδεδεμένος fofo1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 14, 2009, 09:37:45 pm »
Όσον αφορά τα μόρια καλύφθηκα, το επίδομα της προβληματικής περιοχής (50 ευρώ) όμως το χάνω;

Αποσυνδεδεμένος babis35

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 08:41:15 pm »
OΧΙ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΟΥ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ!

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 01:57:25 pm »
γενικά να θυμάσαι το εξής: όταν τοποθετείσαι κάπου μετά από αίτησή σου (απόσπαση πχ), παίρνεις τα μόρια του σχολείου που πας!
                                     όταν αποσπάσαι, σε διάθεση, για ανάγκες υπηρεσίας, παίρνεις τα μόρια του σχολείου προέλευσης

Αν είμαι διορισμένος πχ στην Α Αρκαδίας αλλά δεν υπάρχουν θέσεις, έχω ακούσει ότι μπορεί να σε στείλουν στην

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 02:54:47 pm »
Θα πιστωθεις την υψηλοτερη μοριοδοτηση μεταξυ των 2 σχολειων, συνεπως ουδεν προβλημα.
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473