0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή δεν έχει αναφερθεί από όσο έχω δει, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περιοχές για ΠΕ19 έχουν ανακοινωθεί μαζί με τις περιοχές των άλλων ειδικοτήτων της δευτεροβάθμιας:ΠΕ19-20-ΠΕ1900-ΠΕ2000 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕΙ-ΤΕΙΔ΄ Αιτωλ/νίας, Γ΄ Αργολίδας,
Πώς δηλώνει κάποιος δυσπρόσιτο; Για παράδειγμα, αν κάποιος βάλει Γ'Εύβοιας θεωρείται ότι αποδέχεται και το δυσπρόσιτο; Ή το δηλώνει χωριστά; Αντίθετα, κάποιος που δε θέλει κάποιο συγκεκριμένο δυσπρόσιτο, δεσμεύεται, δηλώνοντας την περιοχή που το περιέχει, ότι αποδέχεται να τον καλέσουν κι εκεί;
Παράθεση από: jtsop στις Αυγούστου 14, 2009, 01:59:27 pmΥπάρχει τρόπος να μάθουμε ποια συγκεκριμένα σχολεία έχουν ζητήσει πληροφορικούς από την κάθε περιοχή; Η έστω να γνωρίζουμε πρόσες θέσεις έχει κάθε περιοχή; Ακόμη μπορούμε να ξέρουμε αν πρόκειται για οργανικά ή λειτουργικά κενά;Όταν είχαν στείλει την απόφαση για τα κενά,στις Διευθύνσεις,θυμάμαι ότι ήταν κάπου μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων...Τα κενά των διορισμών υποτίθεται ότι είναι τα οργανικά κενά που προκύπτουν από τις μεταθέσεις...Όσον αφορά στον αριθμό των θέσεων μπορεί να απαντηθεί είτε από τις κατά τόπους Διευθύνσεις, είτε από το ΥΠΕΠΘ..πράγμα δύσκολο και από τις δύο πλευρές...Πάντως αυτό που θέλω να πω είναι ότι απ'ότι είχα μάθει από γνωστό γνωστού στο ΥΠΕΠΘ, υπάρχουν και άλλα κενά σε κάποιους νομούς, αλλά δε ξέρω γιατί δεν τα έδωσαν...Ίσως να θέλουν να πάρουν αναπληρωτές για αυτές τις θέσεις...Ποιος ξέρει...
Υπάρχει τρόπος να μάθουμε ποια συγκεκριμένα σχολεία έχουν ζητήσει πληροφορικούς από την κάθε περιοχή; Η έστω να γνωρίζουμε πρόσες θέσεις έχει κάθε περιοχή; Ακόμη μπορούμε να ξέρουμε αν πρόκειται για οργανικά ή λειτουργικά κενά;
Παράθεση από: flair στις Αυγούστου 15, 2009, 04:49:08 pmΠώς δηλώνει κάποιος δυσπρόσιτο; Για παράδειγμα, αν κάποιος βάλει Γ'Εύβοιας θεωρείται ότι αποδέχεται και το δυσπρόσιτο; Ή το δηλώνει χωριστά; Αντίθετα, κάποιος που δε θέλει κάποιο συγκεκριμένο δυσπρόσιτο, δεσμεύεται, δηλώνοντας την περιοχή που το περιέχει, ότι αποδέχεται να τον καλέσουν κι εκεί;Αν θέλεις δυσπρόσιτο δηλώνεις π.χ. Γ/ΣΙΟ ΣΚΥΡΟΥ...δηλαδή το συγκεκριμένο σχολείο...Για να μην πας στο δυσπρόσιτο δηλώνεις γενικά την περιοχή Γ' Ευβοίας...δεν δεσμεύεσαι να σε καλέσουν στο δυσπρόσιτο...Αν όμως βάλεις τικ στο κουτάκι ότι αποδέχεσαι το διορισμό σε υπόλοιπα δυσπρόσιτα, τότε μπορούν να σε πάνε όπου θέλουν αν έχει μείνει κενό δυσπρόσιτο...
Υπάρχει τρόπος να μάθουμε ποια συγκεκριμένα σχολεία έχουν ζητήσει πληροφορικούς από την κάθε περιοχή; Η έστω να γνωρίζουμε πρόσες θέσεις έχει κάθε περιοχή;
Ακόμη μπορούμε να ξέρουμε αν πρόκειται για οργανικά ή λειτουργικά κενά;
Οι νεοδιοριζόμενοι τοποθετούνται πάντα σε λειτουργικά κενά. Οργανικά είναι μόνο αυτά που έχουν δοθεί ως δυσπρόσιτα.
Ναι. Δες κι εδώ:Οι διοριζόμενοι θα καλύψουν καταρχήν λειτουργικές ανάγκες στο σχολείο των περιοχών διορισμού τους, μπορεί όμως να διατεθούν και σε σχολεία άλλης περιοχής της αρμοδιότητας του ιδίου ΠΥΣΔΕ για εξαιρετικές υπηρεσιακές ανάγκες, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16Γ §1,2 του ν.1566/85 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του ν.2817/2000 αρθ.8 §9 (ΦΕΚ.78 Α/14.03.2000) και του ΠΔ.144/97 αρθ.2(ΦΕΚ.127 Α/20.6.97) και με τη διαδικασία που ορίζεται στις διατάξεις αυτές.http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=14088.0Ειδικά σε σας, που είχατε πολλές υπεραριθμίες, τα οργανικά κενά είναι καλυμμένα. Απλά πολλοί από αυτούς που έχουν τις οργανικές θέσεις είναι αποσπασμένοι σε διάφορους φορείς, κι έτσι προκύπτουν λειτουργικά κενά. Για τις Κυκλάδες μπορώ να πω σίγουρα ότι υπάρχουν μόνο λειτουργικά.
Ωραία, όμως πως προκύπτει ότι στα δυσπρόσιτα το κενό είναι οργανικό;
Για το αν καλύπτουν λειτουργικά κενά ή οργανικά, δεν είμαι και τόσο σίγουρη γιατί για παράδειγμα ξέρω μία περιοχή που έχει τουλάχιστον 3 λειτουργικά κενά και δε δώσανε κανένα...Αυτά προορίζονται για τους αναπληρωτές προφανώς...