0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαχααχα κενό πληροφορικού στον Αι-Στράτη??? Καλά, τόοοοοοσοι πληροφορικοί πήραν μετάθεση εκεί φέτος, πού να είναι άραγε..... Και για όσους δεν γνωρίζουν, μετάθεση για το σχολείο του Αγίου Ευστρατίου πήραν ........5 πληροφορικοίΑν αυτό δεν βγάζει μάτι τότε τι να πω....
κατι ξέρει η magda ...2 πε19 και 3 πε20, ο ενας πε20 εχει αποσπαση σε Δ/νσεις και Γραφεια και οι υπολοιποι στην κεντρικη υπηρεσία του Υπεπθ ...για τις διευθύνσεις δεν ειμαι σιγουρος τι παίζει για τα μόρια του δυσπρόσιτου, αλλά στην κεντρική υπηρεσία μετρώνται κανονικά ....
Παράθεση από: random_pe19 στις Αυγούστου 19, 2009, 05:34:55 pmκατι ξέρει η magda ...2 πε19 και 3 πε20, ο ενας πε20 εχει αποσπαση σε Δ/νσεις και Γραφεια και οι υπολοιποι στην κεντρικη υπηρεσία του Υπεπθ ...για τις διευθύνσεις δεν ειμαι σιγουρος τι παίζει για τα μόρια του δυσπρόσιτου, αλλά στην κεντρική υπηρεσία μετρώνται κανονικά ....Και στις διευθύνσεις μια χαρά μετρώνται τα μόρια Προσωπικά βαριόμουν να ψάξω τα ονόματά τους αλλά μόλις είδα τις μεταθέσεις έπεσα κάτω από τα γέλια..ή μήπως από τα κλάματα??...Αυτοί και οι ..7 γαλλικών που πήραν μετάθεση στην Γ Έβρου είναι ότι πιο κραυγαλέο στις φετινές μεταθέσεις..
εσυ κοιταξες τι θα εχει τη νεα σχολικη χρονια, εγω αναφερόμουν στο τι ξερω ότι ισχυε την προηγούμενη, κατα πάσα πιθανότητα πάντως θα είναι οι ίδιοι ... κι αν κρίνω από τις ημερομηνίες διορισμού που είναι όλες του 2005 μένει το ερώτημα εαν έστω κι ένας από αυτούς έμεινε έστω και για μια μέρα στο νησι ...
Να σας ρωτήσω κάτι...Έχουμε για παράδειγμα τη