0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε μου λέτε όλοι τις σειρές προτίμησης για να καταλάβω που θα πάω κι εγώ που είμαι τελευταίος; (πλάκα)
Να ρωτήσω κάτι; τα δυσπρόσιτα 12άρια (που είναι και ο στόχος μου) αποτελούν ως επί τω πλείστον πρώτη προτίμηση για τους νεοδιοριζόμενους; υπάρχει ελπίδα δηλαδή για κάτι τέτοιο αν είσαι στους τελευταίους;
Παράθεση από: NEF στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 04:01:01 pmΝα ρωτήσω κάτι; τα δυσπρόσιτα 12άρια (που είναι και ο στόχος μου) αποτελούν ως επί τω πλείστον πρώτη προτίμηση για τους νεοδιοριζόμενους; υπάρχει ελπίδα δηλαδή για κάτι τέτοιο αν είσαι στους τελευταίους;Δε ξέρεις πως θα το σκεφτεί ο καθένας...Εγώ που θεωρούμαι από τους "πρώτους νεοδιόριστους" (αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να βγάλουν την εγκύκλιο) δε θα βάλω δυσπρόσιτα στις πρώτες επιλογές μου...Και άλλο άτομο πριν από μένα, επίσης δε θα βάλει δυσπρόσιτα στις πρώτες επιλογές του...Άρα έχεις ελπίδες, κατά τη γνώμη μου...
kateriξέρεις αν οι διορισμοί θα ξεκινήσουν πρώτα από τους ΠΕ19 και μετά θα ακολουθήσουν οι ΠΕ20? αλλιώς πως μπορεί να γίνει δηλαδή? με τι κριτήριο? γιατί και εγώ είμαι στους πρώτους μισούς των ΠΕ20 αλλά αν διορίσουν πρώτα τους ΠΕ19 τότε πάμε πιο πίσω στην σειρά διορισμού.
Καλησπερα !!!μολις ανακοινωθουν οι πινακες (με τα αποτελεσματα του ασεπ) πιο ειναι το χρονικο διαστημα που δινουν για ενστασεις;ευχαριστω.
Για ακόμη μία φορά ασχολήθηκα με την εκπομπή της Τσαπανίδου...Πήρα τηλέφωνο λοιπόν και μου είπανε:"Δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη με το ΑΣΕΠ..Δε βγάζει τα αποτελέσματα λέει..."Τάδε έφη η υπάλληλος της ΝΕΤ...Οπότε δεν έχει νόημα να προσπαθούμε όταν δεν υπάρχει διάθεση από την άλλη πλευρά
Καλημέρα παιδιά.Εχώ το εξής πρόβλημα, είμαι επιτυχών διοριστέως στο διαγωνισμό εκπαιδευτικών 3Π/2008 στον κλάδο ΠΕ20, αλλά δεν έχω πάει ακόμα στρατό. Ξέρει κανείς τι γίνεται με το διορισμό; Θα τον χάσω; Πρέπει να κάνω κάτι για να κρατήσω τη θέση ή να στηριχθώ στο γεγονός ότι το ονομα μου θα δημοσιευτεί στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως; Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει..