0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα παιδιά.Εχώ το εξής πρόβλημα, είμαι επιτυχών διοριστέως στο διαγωνισμό εκπαιδευτικών 3Π/2008 στον κλάδο ΠΕ20, αλλά δεν έχω πάει ακόμα στρατό. Ξέρει κανείς τι γίνεται με το διορισμό; Θα τον χάσω; Πρέπει να κάνω κάτι για να κρατήσω τη θέση ή να στηριχθώ στο γεγονός ότι το ονομα μου θα δημοσιευτεί στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως; Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει..
Οπότε λογικά πηγαίνω στρατό το Νοέμβριο,απολύομαι Αύγουστο και ταυτόχρονα έχω το νου μου για την εγκύκλιο διορισμών που βγαίνει συνήθως αρχές με μέσα Αυγούστου. Υποβάλλω την αίτηση και περιμένω το διορισμό σωστά;;
larjohn, με έκανες και γέλασα με το μήνυμα στο προφίλ σου... "προσωρινά διοριστέος μέχρι νεοτέρας"Κορυφαίο!
Παράθεση από: agatha14 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 02:13:47 pmlarjohn, με έκανες και γέλασα με το μήνυμα στο προφίλ σου... "προσωρινά διοριστέος μέχρι νεοτέρας"Κορυφαίο! Ουπς, το νεοτέρας γράφεται όμως νεωτέρας, όντας καθαρεύουσα! Θα το διορθώσω!
Παράθεση από: larjohn στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 02:24:18 pmΠαράθεση από: agatha14 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 02:13:47 pmlarjohn, με έκανες και γέλασα με το μήνυμα στο προφίλ σου... "προσωρινά διοριστέος μέχρι νεοτέρας"Κορυφαίο! Ουπς, το νεοτέρας γράφεται όμως νεωτέρας, όντας καθαρεύουσα! Θα το διορθώσω! Χαχα, σωστός!!Μου φαίνεται αυτή η υπογραφή θα μας αντιπροσωπεύει απόλυτα για κανα-δυο μήνες ακόμη!
Παράθεση από: agatha14 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 02:31:18 pmΧαχα, σωστός!!Μου φαίνεται αυτή η υπογραφή θα μας αντιπροσωπεύει απόλυτα για κανα-δυο μήνες ακόμη!Είσαι και εσύ προσωρινή, προεκλογικά υπο αναστολή, διοριστέα;
Χαχα, σωστός!!Μου φαίνεται αυτή η υπογραφή θα μας αντιπροσωπεύει απόλυτα για κανα-δυο μήνες ακόμη!
Ένα πράγμα να προσέξεις μόνο debed. Είναι δικός μου συλλογισμός, δε βασίζεται σε κάτι που έχω διαβάσει ή ακούσει, αλλά κοίτα: Τώρα που έγινε εννιάμηνο ο στρατός, είναι πολύ λογικό οι περισσότεροι να θέλουν να μπαίνουν πλέον Νοέμβριο και να βγαίνουν Αύγουστο για να μην κάθονται μέσα κανένα καλοκαίρι. Εγώ αυτό θα επέλεγα τουλάχιστον. Δεν είμαι σίγουρος λοιπόν ότι θα διατηρήσουν τον κανονισμό "όταν κόβεις την αναβολή σου μπαίνεις στην δεύτερη κατά σειρά ΕΣΣΟ". Μπορεί να ακολουθηθεί διαφορετική τακτική για να είναι ίσα μοιρασμένοι οι φαντάροι στα στρατόπεδα όλο το χρόνο. Αν ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο ας μας ενημερώσει.