0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά πήγα να διακόψω την αναβολή μου μέσα Αυγούστου, μετά την ανακοίνωση των προσωρινών ΠΕ19, και μου είπαν ότι αναγκαστικά θα πάω Φεβρουάριο, αλλά μπορώ να κάνω μια αίτηση για κατ' εξαίρεση το Νοέμβρη, οι οποίες γίνονται, λέει, συνήθως δεκτές. Το χαρτί δεν έχει έρθει ακόμα. Τώρα, βέβαια, έχουν μειωθεί οι πιθανότητες, αλλά το καλύτερο είναι να δοκιμασει κάνοντας και την ειδική αίτηση.
Παράθεση από: FleXcan στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:25:58 pmkateriξέρεις αν οι διορισμοί θα ξεκινήσουν πρώτα από τους ΠΕ19 και μετά θα ακολουθήσουν οι ΠΕ20? αλλιώς πως μπορεί να γίνει δηλαδή? με τι κριτήριο? γιατί και εγώ είμαι στους πρώτους μισούς των ΠΕ20 αλλά αν διορίσουν πρώτα τους ΠΕ19 τότε πάμε πιο πίσω στην σειρά διορισμού.Αυτό ειλικρινά δεν το ξέρω και πολύ θα ήθελα να το μάθω...Ισχύει το 60%-40% και στην τοποθέτηση στις περιοχές; Η' ανάλογα τη σειρά στον πίνακα διορισμών γίνονται και οι τοποθετήσεις;Αυτό μόνο το ΥΠΕΠΘ θα μπορούσε, αν ήθελε, να μας το διευκρινήσει...
kateriξέρεις αν οι διορισμοί θα ξεκινήσουν πρώτα από τους ΠΕ19 και μετά θα ακολουθήσουν οι ΠΕ20? αλλιώς πως μπορεί να γίνει δηλαδή? με τι κριτήριο? γιατί και εγώ είμαι στους πρώτους μισούς των ΠΕ20 αλλά αν διορίσουν πρώτα τους ΠΕ19 τότε πάμε πιο πίσω στην σειρά διορισμού.
Παράθεση από: kateri στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 12:04:21 amΠαράθεση από: FleXcan στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:25:58 pmkateriξέρεις αν οι διορισμοί θα ξεκινήσουν πρώτα από τους ΠΕ19 και μετά θα ακολουθήσουν οι ΠΕ20? αλλιώς πως μπορεί να γίνει δηλαδή? με τι κριτήριο? γιατί και εγώ είμαι στους πρώτους μισούς των ΠΕ20 αλλά αν διορίσουν πρώτα τους ΠΕ19 τότε πάμε πιο πίσω στην σειρά διορισμού.Αυτό ειλικρινά δεν το ξέρω και πολύ θα ήθελα να το μάθω...Ισχύει το 60%-40% και στην τοποθέτηση στις περιοχές; Η' ανάλογα τη σειρά στον πίνακα διορισμών γίνονται και οι τοποθετήσεις;Αυτό μόνο το ΥΠΕΠΘ θα μπορούσε, αν ήθελε, να μας το διευκρινήσει...Ρώτησα φίλους διορισμένους και μου είπαν ότι στην τοποθέτηση ακολουθείται η σειρά του πίνακα και όχι το 60%-40%. Αυτό τουλάχιστον, απ' ό,τι λένε, ίσχυε μέχρι τους προηγούμενους διορισμούς... Καλό θα ήταν βέβαια να μας το διευκρινήσει το ΥΠΕΠΘ για να είμαστε σίγουροι.
ποιού πίνακα ? αφού έχουμε διαφορετικούς πίνακες κατάταξης ασεπ. πχ. αν το νο.1 του ασεπ πε19 και το νο.1 του ασεπ πε20 δηλώσουν πρώτη επιλογή τον ίδιο τόπο, ποιόν θα πάρουν και γιατί ? δεν τον πολυκατάλαβα. sorry...
Παράθεσηποιού πίνακα ? αφού έχουμε διαφορετικούς πίνακες κατάταξης ασεπ. πχ. αν το νο.1 του ασεπ πε19 και το νο.1 του ασεπ πε20 δηλώσουν πρώτη επιλογή τον ίδιο τόπο, ποιόν θα πάρουν και γιατί ? δεν τον πολυκατάλαβα. sorry...Θα λέγαμε ότι ισχύει η σειρά που βρίσκεται ο καθένας στον πίνακα διορισμών (υποθετικά πάντα) μόνο γι'αυτούς που διορίζονται με το 40%Όπως είπε και ο FleXcan, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με τους πίνακες ΑΣΕΠ που είναι 2 διαφορετικοί πίνακες...Φαντάζομαι δε μετατρέπονται δύο πίνακες σε έναν πίνακα και εξάλλου ο ΠΕ20 μπορεί να είναι στον πίνακα Γ (χωρίς προϋπηρεσία) αλλά να είναι 1ος στον πίνακα του ΑΣΕΠ για τους ΠΕ20...Το σενάριο 60%-40% μου φαίνεται και το πιο "λογικό"...
Τα 100 άτομα που θα διοριστούν (ΠΕ19 και ΠΕ20) φέτος sortάρονται σε έναν πίνακα
Παράθεση από: kripintiris στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 02:33:29 pmΤα 100 άτομα που θα διοριστούν (ΠΕ19 και ΠΕ20) φέτος sortάρονται σε έναν πίνακαΦέτος (δηλαδή το 2009) εφόσον έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, αλλιώς πάμε για 2010.