0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω θα πω το εξής:οι της αγγλικης φιλολογίας συνάδελφοι είναι και αυτοί φιλόλογοι όπως και της ελλήνικής φιλολογίας. Το ξέρετε ότι ειμαστέ η μόνη χώρα στο κόσμο που δίνει δικαίωμα στον κάτοχο του proficiency να διδάσκει αγγλικά.Μπορείτε να μου πείτε γιατί στην Αγγλία ή στην Αμερική που τα αντίστοιχα πανεπιστήμια "μοιράζουν" έναντι αμοιβής τα "πιστοιποιητικά" γλωσσομάθειας και ΟΧΙ ΠΤΥΧΙΑ γιατί δεν δίνουν το δικαίωμα διδασκαλίας?Συνάδελφοι αν θέλουμε να πάει καλά η παιδεία σε αυτό το τόπο πρέπει ο καθενάς να διδάσκει αυτό για το οποίο ειδικεύτηκε.Εγώ είμαι φυσικός και δεν μπορώ να δεχτώ κανέναν ο οποίος δεν έχει σπουδάσει την φυσική να κάνει φυσική σε παιδία.Αυτά σας τα λέω γιατί η γυναικά μου έχει τελειώσει την αγγλική φιλολογία του αριστοτέλειου πανεπιστημίου και δεν διδάσκονταν μόνο πως να κλίνουν το ρήμα του "be" αλλά μάθαιναν και αμερικάνικη και αγγλική λογοτεχνία,ιστορία,ποίηση και άλλα που ένας κάτοχος του proficiency με ένα τρίωρο εξετάσεων που του πήρε για να πάρει το πιστοποιητικό δεν μπορεί ούτε κάν να διανοηθεί τι είναι όλα αυτά.Σκεφτήτε πως θα φαινόταν στον καθένα απο εσάς αν βρίσκατε κάποιον ο οποίος δίδασκε το αντικέιμενο σας και το "έπαιζε" συναδελφος σας......
Για μια στιγμή ρε παιδιά! Αφού υπάρχουν γονείς που τους τα δίνουν! Καλά τους κάνουν!
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 22, 2009, 06:54:01 pmΓια μια στιγμή ρε παιδιά! Αφού υπάρχουν γονείς που τους τα δίνουν! Καλά τους κάνουν!Ε, τότε καλά κάνουν και οι γιατροί που ζητάνε φακελάκια... αφού υπάρχουν ασθενείς που τα δίνουν... Τι λογική είναι αυτή τώρα;