0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. SOSΕίμαι ιδιωτική υπάλληλος και ταυτόχρονα κάνω και ενισχυτική σε ένα λύκειο (Γ'Λυκείου Πληροφορική). Έμαθα ότι ζητάνε αναπληρωτή σε κάποιο λύκειο, αλλά επειδή δουλεύω δεν με βολεύει (είναι πρωϊνά). Η ερώτησή μου είναι εάν αξίζει να φύγω από τη δουλειά μου για να πάω αναπληρώτρια ή να μείνω στην ενισχυτική;Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Έμαθα ότι ζητάνε αναπληρωτή σε κάποιο λύκειο
Παράθεση από: Evangelia_V στις Αυγούστου 20, 2009, 11:04:03 amΚαλημέρα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. SOSΕίμαι ιδιωτική υπάλληλος και ταυτόχρονα κάνω και ενισχυτική σε ένα λύκειο (Γ'Λυκείου Πληροφορική). Έμαθα ότι ζητάνε αναπληρωτή σε κάποιο λύκειο, αλλά επειδή δουλεύω δεν με βολεύει (είναι πρωϊνά). Η ερώτησή μου είναι εάν αξίζει να φύγω από τη δουλειά μου για να πάω αναπληρώτρια ή να μείνω στην ενισχυτική;Ευχαριστώ εκ των προτέρωνκαι πως είσαι σίγουρη πως θα σε πάρουν αναπληρώτρια και μάλιστα στο συγκεκριμένο σχολείο;επειδή είναι προφανές πως είσαι άσχετη: 1ον κάνεις ΠΔΣ και όχι ενισυτική, αφού είσαι σε λύκειο2ον δεν επιλέγουμε εμείς σχολείο, αλλά μας επιλέγουν από υπουργείο αν πληρούμε κάποιες προϋποθέσεις ...και αυτές είναι να βρισκόμαστε στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και μάλιστα σε θέση αναπλήρωσης!!! εκτός και αν είσαι 1η στον πίνακά σας και έτσι..θα πας στο σχολείο, αν υπάρχει κενό και αν ανοίξει το κενό στην ώρα που εσύ θα κληθείς για αναπλήρωση!!! εκτός και αν.....δεν καλέσουν αναπληρωτές, τότε και 1η να είσαι ΔΕΝ ΠΑΣ!!!ψάξε λίγο στα forun να ενημερωθείς, γιατί έχεις μαύρα μεσάνυχτα, όπως και γω κάποτε που πήγα να ζητήσω τις ώρες που χρειαζόταν στο χωριό μου από τη διεύθυνση...έσκασαν στα γέλια!!! δεν ειρωνεύομαι...συμπάσχω απλά γιατί τα πέρασα!!!