*

Αποστολέας Θέμα: SOS: Ωρομίσθια ή αναπληρώτρια;  (Αναγνώστηκε 1697 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Evangelia_V

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
SOS: Ωρομίσθια ή αναπληρώτρια;
« στις: Αυγούστου 20, 2009, 11:04:03 am »
Καλημέρα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. SOS
Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και ταυτόχρονα κάνω και ενισχυτική σε ένα λύκειο (Γ'Λυκείου Πληροφορική). Έμαθα ότι ζητάνε αναπληρωτή σε κάποιο λύκειο, αλλά επειδή δουλεύω δεν με βολεύει (είναι πρωϊνά). Η ερώτησή μου είναι εάν αξίζει να φύγω από τη δουλειά μου για να πάω αναπληρώτρια ή να μείνω στην ενισχυτική;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: SOS: Ωρομίσθια ή αναπληρώτρια;
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:34:55 »

Αποσυνδεδεμένος πάνθηρ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 20, 2009, 11:07:59 am »
αναπληρώτρια, φυσικά. Θα πάρεις και 8 μόρια

Αποσυνδεδεμένος ister

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 20, 2009, 11:12:48 am »
Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και ταυτόχρονα κάνω και ενισχυτική σε ένα λύκειο (Γ'Λυκείου Πληροφορική). Έμαθα ότι ζητάνε αναπληρωτή σε κάποιο λύκειο, αλλά επειδή δουλεύω δεν με βολεύει (είναι πρωϊνά). Η ερώτησή μου είναι εάν αξίζει να φύγω από τη δουλειά μου για να πάω αναπληρώτρια ή να μείνω στην ενισχυτική;

και πως είσαι σίγουρη πως θα σε πάρουν αναπληρώτρια και μάλιστα στο συγκεκριμένο σχολείο;

επειδή είναι προφανές πως είσαι άσχετη: :P :P :P :P

1ον κάνεις ΠΔΣ και όχι ενισυτική, αφού είσαι σε λύκειο

2ον δεν επιλέγουμε εμείς σχολείο, αλλά μας επιλέγουν από υπουργείο αν πληρούμε κάποιες προϋποθέσεις ...και αυτές είναι να βρισκόμαστε στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και μάλιστα σε θέση αναπλήρωσης!!! εκτός και αν είσαι 1η στον πίνακά σας και έτσι..θα πας στο σχολείο, αν υπάρχει κενό και αν ανοίξει το κενό στην ώρα που εσύ θα κληθείς για αναπλήρωση!!! εκτός και αν.....δεν καλέσουν αναπληρωτές, τότε και 1η να είσαι ΔΕΝ ΠΑΣ!!!
ψάξε λίγο στα forun να ενημερωθείς, γιατί έχεις μαύρα μεσάνυχτα, όπως και γω κάποτε που πήγα να ζητήσω τις ώρες που χρειαζόταν στο χωριό μου από τη διεύθυνση...έσκασαν στα γέλια!!! δεν ειρωνεύομαι...συμπάσχω απλά γιατί τα πέρασα!!! :) :) :) :) :) :P :P :P
Ὠς χαρίεν ἔστʹ ἄνθρωπος, ὅτ' ἄνθρωπος ᾗ.
Μένανδρος

Αποσυνδεδεμένος carina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 20, 2009, 11:16:46 am »
Φυσικά και αξίζει να πας αν σε ενδιαφέρει ο χώρος της εκπαίδευσης, αλλά τι εννοείς με το..

Έμαθα ότι ζητάνε αναπληρωτή σε κάποιο λύκειο

Και πώς μπορείς να γνωρίζεις ότι θα πάρουν εσένα και όχι κάποιον άλλο;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:34:55 »

Αποσυνδεδεμένος carina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 20, 2009, 11:18:04 am »
Σωστά ister..

Αποσυνδεδεμένος anmais

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 20, 2009, 11:28:43 am »
Ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς βέβαια για κάποιους άλλους, υπάρχει κάποιο ίχνος αξιοκρατίας(ακόμη…) στην επιλογή αναπληρωτών. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία: Τέλος Μαΐου κάνεις αίτηση ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών. Σ αυτούς προστίθενται μόρια από επιτυχία στον ΑΣΕΠ και προκύπτει σειρά κατάταξης υποψηφίων. Στον κλάδο σου ΠΕ19-20 δεν υπάρχει ακόμη αυτός ο πίνακας αφού δεν έχουν βγει αποτελέσματα ΑΣΕΠ και άρα δεν ξέρεις την σειρά σου στον πιο πάνω πίνακα, οπότε μην είσαι τόσο σίγουρη για αναπλήρωση(εκτός κι αν έχεις παιδαγωγική επάρκεια). Στην συνέχεια με βάση την σειρά στον πίνακα αναπληρωτών, το Υπουργείο καλεί τους αναπληρωτές στις περιοχές όπου υπάρχουν κενά και όχι εκεί όπου θέλουμε εμείς.
Σαν να 'ταν χτες...

Αποσυνδεδεμένος Evangelia_V

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 20, 2009, 01:14:47 pm »
Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις.
1ον: δεν είπα ότι είμαι σχετική και τα ξέρω όλα (τώρα προσπαθώ να τα μάθω, αλλά δεν βρίσκω κάποιον να μου εξηγήσει, και γι'αυτό το λόγο διάλεξα το site σας),
2ον: δεν ξέρω ότι θα με πάρουν, απλώς μου το είπε κάποιος καθηγητής μέσα από το σχολείο ότι θέλουν πληροφορικό και έτσι μου το είπε (προφανώς να νόμισε είτε ότι είμαι αρκετά πάνω στον πίνακα, είτε ότι μπορεί να μην απαντήσουν οι πρώτοι στον πίνακα θετικά, είτε το είπε έτσι για να με ξεσηκώσει), και
3ον: είμαι κι εγώ υπέρ της αξιοκρατίας (το λέω αυτό γιατί μάλλον παρεξηγήθηκα από τον anmais ότι είμαι τόσο σίγουρη, ώστε θα μπώ έτσι). Έχω κάνει αίτηση ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών και περιμένω να βγούν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας.

Αποσυνδεδεμένος ister

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 20, 2009, 01:47:48 pm »
σου εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη!!! :)

έχει ανηφόρα μπροστά και είναι μεγάλη!!!

επί της ευκαιρίας,  πράγματι μέσα από το pde θα ανοίξουν τα μάτια σου σε πολλά εκπαιδευτικά θέματα, σύντομα και έγκυρα!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους μας εδώ μέσα, για την αλληλοβοήθεια και πληροφόρηση!!! :) :) :) :)
Ὠς χαρίεν ἔστʹ ἄνθρωπος, ὅτ' ἄνθρωπος ᾗ.
Μένανδρος

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 20, 2009, 01:54:32 pm »

και πως είσαι σίγουρη πως θα σε πάρουν αναπληρώτρια και μάλιστα στο συγκεκριμένο σχολείο;

επειδή είναι προφανές πως είσαι άσχετη: :P :P :P :P

1ον κάνεις ΠΔΣ και όχι ενισυτική, αφού είσαι σε λύκειο

2ον δεν επιλέγουμε εμείς σχολείο, αλλά μας επιλέγουν από υπουργείο αν πληρούμε κάποιες προϋποθέσεις ...και αυτές είναι να βρισκόμαστε στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και μάλιστα σε θέση αναπλήρωσης!!! εκτός και αν είσαι 1η στον πίνακά σας και έτσι..θα πας στο σχολείο, αν υπάρχει κενό και αν ανοίξει το κενό στην ώρα που εσύ θα κληθείς για αναπλήρωση!!! εκτός και αν.....δεν καλέσουν αναπληρωτές, τότε και 1η να είσαι ΔΕΝ ΠΑΣ!!!
ψάξε λίγο στα forun να ενημερωθείς, γιατί έχεις μαύρα μεσάνυχτα, όπως και γω κάποτε που πήγα να ζητήσω τις ώρες που χρειαζόταν στο χωριό μου από τη διεύθυνση...έσκασαν στα γέλια!!! δεν ειρωνεύομαι...συμπάσχω απλά γιατί τα πέρασα!!! :) :) :) :) :) :P :P :P

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++  :o
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά