Σύνολο ψηφοφόρων: 37
Η ψηφοφορία έληξε: Αυγούστου 25, 2009, 01:03:46 pm
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι το Δεκέμβριο πληρώνουν μόνο τις ώρες που διδάξαμε. Όσο για το αν θα τα δώσουν αν τους κάνουμε κρούση για την επιθεώρηση... ίσως ναι ίσως κι όχι. Πάντως και να τα δώσουν, την επόμενη χρονιά σίγουρα θα βρεθείς να ψάχνεις άλλο φροντιστήριο για να αντιμετωπίσεις δυστυχώς και πάλι τα ίδια.
Ναι τις αργίες που συνέπεφταν με μέρες και ώρες που είναι δηλωμένες τις πληρώθηκα. Όσες έπεσαν σε μέρες που δεν ήταν δηλωμένες δεν τις πληρώθηκα. Δυστυχώς δε μου δηλώνουν όλες τις μέρες και ώρες. Με δηλώνουν δύο μέρες τη βδομάδα και από δύο ώρες.... Μη ρωτήσετε γιατί συμβιβάστηκα.....ίσως επειδή 2 χρόνια έψαχνα και δεν έβρισκα τιποτα στο αντικείμενο μου.....Θεωρώ λοιπόν ότι τα Χριστούγεννα δε θα με πληρώσουν για τις μέρες που δεν είναι δηλωμένες αλλά έστω για αυτές τις 4 μπιπ ώρες που δέχτηκαν να δηλώνουν τη βδομάδα πρέπει να πληρωθώ..........Γενικότερα επειδή ο συνάδελφος που απάντησε στην κοπέλα ότι θα πληρωθεί μόνο όσες ώρες δίδαξε.....νομίζω ότι δεν πρέπει να απαντάμε τόσο απόλυτα γιατί και εγώ μπερδεύτηκα.....ας λέμε τι μας κάνουν αλλά ας λέμε και τί ισχύει κανονικά......για να ξέρουμε τι να διεκδικούμε.....
Ευχαριστώ jak13.Πάντως, από συναδέλφους έχω ακούσει τα πάντα σε άλλους τους πληρώνουν τις αργίες,σε άλλους όχι,άλλους κ τα χριστούγεννα άλλους όχι,σε άλλους βάζουν όλα τα ένσημα,σε άλλους όχι,σε άλλους δίνουν 7 ευρώ σε άλλους 8 σε άλλους παραπάνω, γιαυτό είναι καλό να ξέρει κάποιος τι ισχύει κανονικά.Αλλά τελικά είναι καθαρά σε τι άνθρωπο θα πέσεις.
Ειμαι 32 χρονών, φιλολογος και είμαι στο χώρο των φροντιστηρίων από τα 24. Το συμπερασμα στο οποίο έχω καταλήξει μετά από τόσα χρονια είναι το ακόλουθο:Ειναι απαραίτητο το φροντιστήριο για τα ένσημα (καλό είναι να εργάζεσαι τούλάχιστον σε 2 φροντιστήρια για να έχεις αρκετές πόρτες ανοιχτες) και τα ιδιαίτερα για τα χρήματα. Η εκμετάλλευση στα φροντιστήρια είναι τεράστια!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ή ΠΑΣΧΑ Ή ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ!!!!!!!!!!