*

Αποστολέας Θέμα: SOS - Σοβαρό !!!!  (Αναγνώστηκε 19329 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aggie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: SOS - Σοβαρό !!!!
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 27, 2009, 11:20:42 pm »
Ανθη σε αντιστοιχη φαση βρεθηκα πριν δυο χρονια οταν μια κοπελα που καναμε παρεα στη σχολη και τα παντα εδειχναν μια χαρα με αυτη ξαφνικα βρεθηκε πολυ πανω απο εμενα καθως ηταν ειδικη κατηγορια.τσαντιστηκα παρα πολυ και τη ρωτησα ευθεως τι ετρεχε και πως συνεβει αυτο.η κοπελε ειχε σκληρυνση σε αρχικο επιπεδο και φαινοταν μια χαρα εξαιτιας της φαρμακευτικης αγωγης.ενιωσα απαισια με τον εαυτο μου. Ας μην κατακρινουμε χωρις να ξερουμε.Υπαρχουν και ανθρωποι που δεν θελουν να βγαζουν τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:10:24 »

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 27, 2009, 11:34:46 pm »
Ανθη σε αντιστοιχη φαση βρεθηκα πριν δυο χρονια οταν μια κοπελα που καναμε παρεα στη σχολη και τα παντα εδειχναν μια χαρα με αυτη ξαφνικα βρεθηκε πολυ πανω απο εμενα καθως ηταν ειδικη κατηγορια.τσαντιστηκα παρα πολυ και τη ρωτησα ευθεως τι ετρεχε και πως συνεβει αυτο.η κοπελε ειχε σκληρυνση σε αρχικο επιπεδο και φαινοταν μια χαρα εξαιτιας της φαρμακευτικης αγωγης.ενιωσα απαισια με τον εαυτο μου. Ας μην κατακρινουμε χωρις να ξερουμε.Υπαρχουν και ανθρωποι που δεν θελουν να βγαζουν τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 27, 2009, 11:43:27 pm »
1.-Αν η κοπέλα έχει πραγματικό πρόβλημα δεν χρειάζεται να την τιμωρούμε
    και εμείς ,έχει τον δικό της Γολγοθά.

2.-Νομιζω,  σε θέματα υγείας  πρέπει απαραίτητα να είμαστε  επιφυλακτικοί.

3.-Από την άλλη δικαιούμαστε να κάνουμε και λάθη (άνθρωποι είμαστε)
    έξαλλου το απρόσωπο internet δεν αποτυπώνει το τι αισθανόμαστε όταν
    αποστέλλουμε ένα μνμ και δεν εκφράζει  απαραίτητα κακοήθεια.
4.- Σίγουρα όμως ,δεν χρειαζόμαστε μπαμπάδες  να μας κάνουν ντα και να μας βάλουν
    στο σωστό μονοπάτι ,όταν και οι ίδιοι δεν το ακολουθούν.
5.- Χρειαζόμαστε μπαμπάδες που να φωτίζουν τον μονοπάτι τους , ώστε να το
    βλέπουμε και να τους ακολουθούμε.-
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2009, 12:10:07 am από PO-PA-KI »

Αποσυνδεδεμένος aggie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 28, 2009, 12:07:02 am »
Προς Ανθη
παντως αν διαβασεις προσεχτικα αυτα που εγραψες θα διαπιστωσεις πως ενω οντως δεν αναφερεις το ονομα ουσιαστικα "σταμπαρεις" εναν ανθρωπο που δεν ξερεις τι πραγματικα του συμβαινει.καλο θα ειναι να μην βγαζουμε τοσο αυθαιρετα συμπερασματα.αν ψαχνεις για συνομοσιες και φαντασματα αυτα δεν ειναι στην ειδικη κατηγορια.μπαινουν απο αλλου ειδους παραθυρα χωρις να παρουμε χαμπαρι ολοι οι υπολοιποι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:10:24 »

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 28, 2009, 09:57:08 am »
Για την ειδική κατηγορία πράγματι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.Συγκεκριμένα όσον αφορά τη σκλήρυνση κατά πλάκας εμφανίζεται από το πουθενά κι αν δεν την αντιληφθείς έγκαιρα...γνωρίζω περίπτωση που ήταν απόλυτα υγιής και που της μούδιαζε το ένα χέρι.Επειδή γενικώς ήταν άτομο που ψαχνόταν πήγε σε 3 γιατρούς για διάγνωση και φυσικά διαγνώστηκε σε πρωιμο στάδιο η ασθένεια.Είναι 30 χρονών και παίρνει φαρμακα για να συντηρείται και περπατάει σαν γυναίκα 60 χρονών.Τι να πώ?
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 28, 2009, 10:16:10 am »
Για την ειδική κατηγορία πράγματι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.Συγκεκριμένα όσον αφορά τη σκλήρυνση κατά πλάκας εμφανίζεται από το πουθενά κι αν δεν την αντιληφθείς έγκαιρα...γνωρίζω περίπτωση που ήταν απόλυτα υγιής και που της μούδιαζε το ένα χέρι.Επειδή γενικώς ήταν άτομο που ψαχνόταν πήγε σε 3 γιατρούς για διάγνωση και φυσικά διαγνώστηκε σε πρωιμο στάδιο η ασθένεια.Είναι 30 χρονών και παίρνει φαρμακα για να συντηρείται και περπατάει σαν γυναίκα 60 χρονών.Τι να πώ?
Φοβερό,αν το σκεφτεί κανείς.....Θα πρεπε να χουν και ευνοικότερες ρυθμίσεις αυτοί οι ανθρωποι....

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 28, 2009, 12:13:48 pm »
Αν όντως έχει σοβαρό πρόβλημα η κοπέλα σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο να αμφιβάλλουμε για τη σειρά της.

Aggie...πολύ ωραία τα λες, αλλά αυτή τη στιγμή μάλλον η Ανθή σταμπάρεται με όλα αυτά που λέγονται. ;)
Και νομίζω ότι η Ανθή
1ον δεν ήξερε τι είναι η ειδική κατηγορία.
2ον της έκανε εντύπωση που στον προηγούμενο πίνακα δεν ήταν στην ειδική κατηγορία και τώρα είναι.
Δε ξέρουν όλοι τι είναι π.χ. η σκλήρυνση κατά πλάκας και ότι μπορεί να σου εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή.

Και επειδή κάποιος μπορεί να πει ότι θα έπρεπε να το ψάξει πρώτα...επειδή μάλλον το ψάχνει, γι' αυτό το είπε στο φόρουμ και όχι στο Υπουργείο.
Μέσα από το φόρουμ καλώς ή κακώς ενημερωνόμαστε από άλλους συναδέλφους που ξέρουν περισσότερα.Έτσι βοηθάει ο ένας τον άλλο.
Αυτό πιστεύω ότι είναι και το νόημα του φόρουμ.

Νομίζω ότι το θέμα πρέπει να λήξει εδώ, γιατί δεν είναι καλό ούτε φυσικά και για την κοπέλα, αλλά ούτε και για την Ανθή.
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος epapan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Έρχονται και καλύτερα. Don't panic!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 28, 2009, 02:05:45 pm »
Effie έχεις απόλυτο δίκιο !!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος grnikolaou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 28, 2009, 02:42:09 pm »
1.-Αν η κοπέλα έχει πραγματικό πρόβλημα δεν χρειάζεται να την τιμωρούμε και εμείς ,έχει τον δικό της Γολγοθά.
2.-Νομιζω,  σε θέματα υγείας  πρέπει απαραίτητα να είμαστε  επιφυλακτικοί.

Μέχρι εδώ μιλάς σωστά, άσχετα αν κάπου υπερβάλεις.

3.-Από την άλλη δικαιούμαστε να κάνουμε και λάθη (άνθρωποι είμαστε) έξαλλου το απρόσωπο internet δεν αποτυπώνει το τι αισθανόμαστε όταν αποστέλλουμε ένα μνμ και δεν εκφράζει  απαραίτητα κακοήθεια.

Πολύ σωστό κι αυτό, μόνο που πρέπει να το πεις δυνατά για να το ακούσεις εσύ η ίδια. Γιατί εσύ είσαι που παίρνεις φωτιά με το παραμικρό.

4.- Σίγουρα όμως ,δεν χρειαζόμαστε μπαμπάδες  να μας κάνουν ντα και να μας βάλουν στο σωστό μονοπάτι ,όταν και οι ίδιοι δεν το ακολουθούν.
5.- Χρειαζόμαστε μπαμπάδες που να φωτίζουν τον μονοπάτι τους , ώστε να το βλέπουμε και να τους ακολουθούμε.-
Κανένας δεν το έπαιξε "μπαμπάς" κανενός. Αν το βλέπεις έτσι, εσύ έχεις το πρόβλημα. Δεν κάνεις τίποτα άλλο, εκτός από παρατηρήσεις και όταν σου κάνουν εσένα παρατήρηση γίνεται "τούρκος". Και που 'σαι: Δεχόμαστε και καμιά μύγα στο σπαθί μας. Αρκεί η μύτη μας να μην είναι σαν της Κλεοπάτρας!

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 28, 2009, 02:53:18 pm »
ΦΤΑΝΕΙ επιτελους βρε κοκόρια.....Και συ μην τσιμπάς με το παραμικρό......Δεν υπάρχουν άλλα σοβαρότερα ζητήματα εδώ μέσα;     Σκέψου να βρισκόσασταν σύναδέλφοι στο ίδιο σχολείο.........Τί θα κάνατε;Θα βγάζατε τα μάτια σας;;;;;;

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 28, 2009, 02:57:18 pm »
Παιδια ο,τι και να λετε στους πινακες γινεται ο,τι να' ναι
Εγω ξερω κοπελα συμφοιτητρια μου που αμεσως μετα την αποφοιτηση της εφυγε αναπληρωτρια χωρις να εχει δωσει μια φορα ΑΣΕΠ (!)....Σημερα ειναι διορισμενη απο ενιαιο πινακα χωρις να εχει δωσει ουτε μια φορα ΑΣΕΠ(εξακριβωμενο 100% - αλλωστε αυτο φαινεται ευκολα)
Μαλιστα την ειχα πετυχει και την ειχα ρωτησει και μου ειχε πει χιλιες αρλουμπες...
Φαινοτανε ξεκαθαρα οτι δεν ηθελε να πει πως τα βολεψε
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2009, 02:58:59 pm από Triainoforos »

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 28, 2009, 03:06:50 pm »
Εγω ξερω κοπελα συμφοιτητρια μου που αμεσως μετα την αποφοιτηση της εφυγε αναπληρωτρια χωρις να εχει δωσει μια φορα ΑΣΕΠ (!)....Σημερα ειναι διορισμενη απο ενιαιο πινακα χωρις να εχει δωσει ουτε μια φορα ΑΣΕΠ(εξακριβωμενο 100% - αλλωστε αυτο φαινεται ευκολα)
Μαλιστα την ειχα πετυχει και την ειχα ρωτησει και μου ειχε πει χιλιες αρλουμπες...

Και αφού είναι σιγουρο γιατί δεν έκανες αναφορά ή ενσταση ή δεν ξέρω τι αλλο πρόβλέπεται;Στους πίνακες εχει πρόσβαση ο καθένας και μπορεί εύκολα να τσεκάρει πράγματα......Αν ισχύει αυτοπου λες,κακώς Δ Ε Ν έπραξες......

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 28, 2009, 03:16:39 pm »

Είμαστε σίγουροι πως δεν ανήκει σε κάποια ειδική κατηγορία; Μήπως, στην περίπτωση αυτή, απλά δεν ήθελε να γνωστοποιήσει κάποιο προσωπικό της πρόβλημα;
Ξέρω ότι ενίοτε χρησιμοποιούνται αθέμιτα μέσα, αλλά καμιά φορά μαζί με τα ξερα... :-\
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 28, 2009, 03:30:26 pm »
Συμφοιτητρια μου ηταν παιδια...Την ηξερα πολυ καιρο...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182861
  • Σύνολο θεμάτων: 19476
  • Σε σύνδεση σήμερα: 732
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)